Renown

Představení jednotlivých členů fóra, jejich aparatur, oblíbené muziky atd.
Odpovědět
Jirka33
Kontaktovat uživatele:

Re: Renown

Příspěvek od Jirka33 »

stereokulich - Zajiste 1518 to nemuze prehrat, chtelo by to nejake mereni :lol:

Ja moc sloupkum s x menici nefandim.

Renown
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od Renown »

to Lawiar : úplně nahoře vpravo je gramofon vlastní konstrukce. pod ním je phono preamp Green Wall, je to celkem neznámá německá značka. A ta vermírná loď vlevo je speciální měřící přístroj :-)

kychtax
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od kychtax »

Libi, libi *palec*
(az na tu barvu koberce, hihih)

terahera
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od terahera »

Renown píše:to Lawiar : úplně nahoře vpravo je gramofon vlastní konstrukce. pod ním je phono preamp Green Wall, je to celkem neznámá německá značka. A ta vermírná loď vlevo je speciální měřící přístroj :-)
Chtěl jsem se také zeptat co to je na horní polici,ale měl jsem strach,ať ze sebe neudělám vola,tak jsem se radši neptal ;) Co ten přístroj měří?

Jirka33
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Jirka33 »

Co ten přístroj měří? - Stupen nasrani sousedu kdyz to osoli. *hura*

Renown
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od Renown »

terahera : stav se pokud chceš, máš to kousek, cca 10km

PavelDosko
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od PavelDosko »

pekne

LawIAR
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od LawIAR »

terahera píše:
Renown píše:to Lawiar : úplně nahoře vpravo je gramofon vlastní konstrukce. pod ním je phono preamp Green Wall, je to celkem neznámá německá značka. A ta vermírná loď vlevo je speciální měřící přístroj :-)
měl jsem strach,ať ze sebe neudělám vola,tak jsem se radši neptal ;)
Kľudne, k službám... :lol:

vanav
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od vanav »

Můžeš napsat něco o tom Melcu? Proběhlo nějaké srovnání se servery od firem Lumin, Aurender, nebo Auralic? Hraje to líp, než Krell SACD EVO 505, který jsi měl pokud se nepletu předtím? Díky.

Renown
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od Renown »

Melco - Audio servery se prodávají celkem dobře a v UK je údajně nejpopulárnější značka Melco spolu s Innuous. Chtěli jsme, aby výrobky Pro-Jectu byly uvedeny na stránkách těchto firem. Melco mi půjčilo jejich N1AH60, já jsem to otestoval s pozitivním výsledkem a když jsem měl server vrátit, nabídli mi velmi příjemnou cenu. Tak už u mne zůstal.

Melco má integrované disky s kapacitou 6TB. Je připojený do firemní sítě. Zatím přes obyčejný kabel, ale jistě mu dopřeji Audioquest Forrest (zdravím svartenata). K DACu je připojený prostřednictvím USB kabelu AQ Carbon. DACy střídám Pro-Ject Pre Box RS digital (2 x PCM1792) a Pre Box S2 digital (2 x ESS9038) Ten druhý hlavně kvůli MQA. Melco vidím v síti jako každé jiné zařízení, lze tedy kopírovat data na něj či z něj. Nakopíroval jsem do něj asi 400 CD přes CD mechaniku připojenou přes USB. Tak se dají i CD přímo přehrávat, názvy tracků a artwork to stáhne z Internetu.
Nějakou HD hudbu jsem tam překopíroval po síti. Melco má 4 x USB3.0. Obsluha je velmi pohodlná, je to DLNA/uPNP kompatibilní, takže čímkoliv. Já používám iPhone a aplikaci 8player. Samozřejmě by podobně posloužil nějaký NAS nebo PC, ale Melco je absolutně tiché a vypadá jako pěkný hifi komponent.
Funguje perfektně a je user friendly. Absolutně s ničím nebyl žádný problém.

Něco o Melco : In 1975, in Japan, Makoto Maki founded the Maki Engineering Laboratory Company (Melco), "to design and manufacture the finest audio components of the time." Melco's flagship product back in the day was their 3560 Turntable System, which was similar in approach to another 1970s 'table, the original Platine Verdier. Then, at the beginning of the 1980s, Maki put his audio company on hold in order to build Buffalo Inc., which has since become Japan's largest manufacturer of computer peripherals.

terahera
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od terahera »

LawIAR píše:
terahera píše:
měl jsem strach,ať ze sebe neudělám vola,tak jsem se radši neptal ;)
Kľudne, k službám... :lol:
LawIAR-to nebylo samozřejmě myšleno na Tebe ;) Myslel jsem,že jsem jediný,který neví o co de,tak jsem se radši neptal :)
Jinak s Renownem jsem se dohodl na osobní návštěvu jeho poslechovky,zjistil jsem,že je fakt kousek odemně,takže se těším,že poznám nového zapáleného člověka pro Hifi a načerpám inspiraci a podle jeho příspěvků i určitě hodně zkušeností *palec*

vanav
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od vanav »

Díky za info *thumbs up*

LawIAR
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od LawIAR »

Samozrejme, chápem, ja som to myslel s humorom. Každopádne isto verím, že to bude zaujímavá a podnetná návšteva.

Renown
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od Renown »

David versus Goliáš
Project Speaker Box 15DS2 versus Triangle Magellan Concerto
IMG_2321.JPG
Nové bedny od Projectu. Made in CZ. Cenovka cca 1.500 Euro

kychtax
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od kychtax »

By bylo zajimavé je slyšet proti xavian delizia. První co mě napadalo, že vypadají hodně podobně.

Odpovědět