rOn

Představení jednotlivých členů fóra, jejich aparatur, oblíbené muziky atd.
ron

Re: rOn

Příspěvek od ron »

Do analógovej zostavy som zaradil step-up trafko Ortofon T-20. Oproti schopnostiam mc predzosilovača v P-J TubeBoxe SE obrovský skok v kvalite reprodukcie. Rádovo nižší šum, dobré podanie priestoru a väčšia dynamika. Menšími nedostatkami T-20ky je nízka univerzálnosť (je vhodný k prenoskám s nízkou impedanciou 2-8 ohm), zapustené konektory na zadnom paneli ktoré neumožňujú použiť kabeláž s robustnejšími koncovkami a neexistencia zemniaceho kolíka. Na chvíľu som mal trafo možnosť porovnať s podstatne dražším Ortofonom Verto na zostave s prenoskou Ortofon MC-30 a na to že vyzerá ako chudý príbuzný si neviedlo vôbec zle :). Týmto ďakujem Mirkovi že si našiel čas absolvovať tento zaujímavý testík.

Moja analógová vetva momentálne pozostáva z: Ortofon MC-15 Super II, Ortofon T-20, PJ TubeBox SE, kabeláž Van Den Hul D502 MK2 od prenosky k trafku, RG62 od trafka k phonu a ďalej VDH D102.

Obrázek

Udiala sa ešte jedna zmena, Sonus Faber Grand Piano Domus poputovali do sveta a tak som vymenil plnotučné trojpásmo za malé regálovky MHI Evidence čo sú mimochodom famózne ptačí budky so širokopásmovým stredobasom a páskovým výškáčom (to sú tí drobci na fotke hore). Keď bude čas, tak sa o nich niekedy rozpíšem.

efičák
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od efičák »

Oppravku foto s kouzlem. Líbí se mi jak posloucháš.
Jo s trafem jsi měl kliku, jak to nesedne, tak je problém...

Když to sedí, balada. :geek:

ron

Příspěvek od ron »

udialo sa zopár zmien a po dlhom čase som si v tom svojom doupěti popratal tak som si to musel cvaknúť :)

Obrázek

Z bazaru odnaproti som si doniesol stojan na CD tak hromady CD porozhádzané po krabiciach od topánok konečne majú svoje miesto. CA 640C je preč a do spodnej poličky stolíka sa vošla polovica mojej zbierky vinylov.

fox
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od fox »

Není vidět Almarro. :o

ron

Příspěvek od ron »

Almarro odpočíva v krabici. Mám momentálne menší nepomer medzi počtom zosilovačov a bední..

Odpovědět