To rád slyšímFidas píše:Vřele doporučuji jít do lepších repro, je to úplně jiná pastva! Vím, co říkám, také jsem si nedávno polepšil
samoT
Re: samoT
http://www.revoxsammler.ch/Revox-Prospe ... 20usw..pdf

Tak proběhla u mne menší změna, která se jmenuje P-J RPM 1.3.

Spolu s AT95kou, kterou se snažím co nejrychleji rozehrát, což moc nestíhám, bo není čas.

Zvukově se mi to líbí, ale přenoska je nová, tak uvidíme, co se stane po nějakém tom čase.

Spolu s AT95kou, kterou se snažím co nejrychleji rozehrát, což moc nestíhám, bo není čas.

Zvukově se mi to líbí, ale přenoska je nová, tak uvidíme, co se stane po nějakém tom čase.
Propadneš analogu a budeš si to užívat !!!
Gratuluju
Ta bílá barva tomuto gramofonu neuvěřitelně sluší! Vypadá jak nějaký drahý highend
Ta bílá barva tomuto gramofonu neuvěřitelně sluší! Vypadá jak nějaký drahý highend
Jó, nad barvou jsem přemýšlel pěkně dlouho. Černá, nebo bílá? Jednou jsem byl rozhodnutý pro černou, za několik dní to zas byla bílá.
Nakonec padla volba na bílou, jelikož lépe zvýrázní gramofon v sestavě.
Nakonec padla volba na bílou, jelikož lépe zvýrázní gramofon v sestavě.
SamoT
musím vyšvihnout poklonu a již hlavou ťukám o zem.
Od začátku až sem je vidět, že máš svůj směr a jdeš si za ním.
A ten smysl pro detail - bílé rukavičky - Pro Ject
musím vyšvihnout poklonu a již hlavou ťukám o zem.
Od začátku až sem je vidět, že máš svůj směr a jdeš si za ním.
A ten smysl pro detail - bílé rukavičky - Pro Ject
Měl jsem za to, že ty rukavice jsou běžně přibalovány ke každému gramofonu. U RPM 5.1 jsem je tedy přibaleny měl...
Jinak gramofon hezký, taky jsem o něm přemýšlel. Neplánuješ časem nějakou lepší přenosku?
Jinak gramofon hezký, taky jsem o něm přemýšlel. Neplánuješ časem nějakou lepší přenosku?
To víš, že si brousím zuby na 2M Black, za nějaký ten čas. Možná s tím spojím i překablíkování raménka za stříbro, uvidíme časem. Problém je, že mám teď dost koníčků a málo peněz. 
PS: A ještě chci poděkovat Eficakovi za ochotu a pomoc se seřízením a Renownovi za skvělou cenu.
PS: A ještě chci poděkovat Eficakovi za ochotu a pomoc se seřízením a Renownovi za skvělou cenu.
Stříbro jsem si nechal dát rovnou
Po 2M Black taky pokukuju. Ale když mám Bronze, tak nevím, jestli se mi to vyplatí (trochu lituju, že jsem ji nevzal rovnou). No pak už jedině pořádná MC.
Já taky dycky říkal - to je ještě daleko, ale pak šup šup a nebylo to ani za pár měsíců 
No žasnu, už se těším na eventuální poslech. A blahopřeju, samozřejmě.