Na úvod sa predstavím, som Jaro (napriek nicku), som z Nitry, hudbu počúvam dosť dlho, ale až posledné 2-3 mesiace som začal počúvať tak "lepšie". Mám za sebou hudobnú prípravu, nejakých 18 rokov som aktívne hrával na piano a doplnkovo aj na gitaru.
Moja zostáva je uvedená pod čiarou, ako som už zistil, nie je to ani odpad, ani extra trieda, myslím si, že v mojom novom dome hrá absolútne zle a práve toto sa snažím konzultovať s vami a napraviť.
Čo som zatiaľ spravil: kúpil som nový gramec a predzosik, sieťový filter Gigawatt, sieťové káble Lappkabel, vymenil sklenené podstavec pod komponenty za drevené. Plánujem pokryť celú podlahu kobercom, na steny chcem prednostne dať hrubšie koberce, až v prípade neúspechu difuzory, alebo absorbery... Takisto v posluchovku pribudne záves a záclona.
Difuzory som sa zatiaľ rozhodol nedávať, lebo molitanovym neverím a na drevené nemám rozpočet... A prilepiť steny ihlanmi zo sivej farby fakt moc chuť nemám. Rád by som v tej posluchovku aj počúval pri svetle a nielen za tmy

Ak máte nejaký názor a chcete mi poradiť, poteším sa vásim príspevkom...