Za mě také OK.
svartenatt
- sonofstars
- Kontaktovat uživatele:
- Vybavení
-
- Kontaktovat uživatele:
- Vybavení
Re: svartenatt
kychtax, ten NAD mám bez DAC modulu, protože mám právě tu zvukovou kartu.
Už jsem to tu dával, STX II je kvalitou někde jinde než DAC za 10k. Myslím technickou rovinu.
Reprokabely a signálové kabely jsem trochu zkoušel, jak mám napsáno v úvodu. Ale u nich jsem předpokládal, že můžou mít na zvuk vliv.
Už jsem to tu dával, STX II je kvalitou někde jinde než DAC za 10k. Myslím technickou rovinu.
Reprokabely a signálové kabely jsem trochu zkoušel, jak mám napsáno v úvodu. Ale u nich jsem předpokládal, že můžou mít na zvuk vliv.
..A jak to teda vypada, slysis tam neco?
-
- Kontaktovat uživatele:
- Vybavení
U reprokabelů se přechodem z Dragster dvojlinky vše projasnilo a zpevnilo, to stejné i u C-line. Stratus 5 taky nějaký vliv má, ale dám tomu pár týdnů a zkusím vrátit ten původní. Potom se ukáže.
-
- Kontaktovat uživatele:
- Vybavení
K tomu kabelu WireWorld Stratus. Ten rozdíl je minimální, pokud tam je, ale to by chtělo slepý test.
Jinak mám nový poznatek nebo problém se zesilovačem. Už na začátku bylo jasné, že je regulace hlasitosti strmější, proto často reguluji u minima, ale na úplném začátku hraje pouze pravý kanál a potom po milimetru zvýšení se přidá i levý. To by mi tolik nevadilo a skoro jsem si zvykl. Teď pozoruji, že nad třetinovou hlasitostí se chrčivě projevuje potenciometr. Nejvíc to je znát při regulaci s jednotlivými testovacími frekvencemi. Pokud protočím hlasitost do krajních bodů, tak se to zlepší, ale potom se to opět zhorší. Měl by tam být černý ALPS, tak jsem nepředpokládal problémy.
Jinak mám nový poznatek nebo problém se zesilovačem. Už na začátku bylo jasné, že je regulace hlasitosti strmější, proto často reguluji u minima, ale na úplném začátku hraje pouze pravý kanál a potom po milimetru zvýšení se přidá i levý. To by mi tolik nevadilo a skoro jsem si zvykl. Teď pozoruji, že nad třetinovou hlasitostí se chrčivě projevuje potenciometr. Nejvíc to je znát při regulaci s jednotlivými testovacími frekvencemi. Pokud protočím hlasitost do krajních bodů, tak se to zlepší, ale potom se to opět zhorší. Měl by tam být černý ALPS, tak jsem nepředpokládal problémy.
- sonofstars
- Kontaktovat uživatele:
- Vybavení
pošli do servisu, když hraje jen jeden kanál, tak to asi nebude úplně v pořádku.
-
- Kontaktovat uživatele:
- Vybavení
Díky sonofstars. Už jsem NAD zabalil a odešlu jej do servisu. Teď jsem vytáhl Pioneer SX-20 a je to sranda, takový tenký zvuk. Je to šíleně ostré a při vyšší hlasitosti až nepříjemné.
- sonofstars
- Kontaktovat uživatele:
- Vybavení
kam jsi poslal? Do NADu? Nebo k distributorovi či k šikovnému servisákovi?
-
- Kontaktovat uživatele:
- Vybavení
Posílám to prodejci, protože je ještě v záruce. Kde je v ČR autorizovaný servis jsem nezjišťoval.
- sonofstars
- Kontaktovat uživatele:
- Vybavení
tak to je nejlepší řešení, záruka by to mohla zachránit - držím palce
-
- Kontaktovat uživatele:
- Vybavení
Dík, snad to vyřeší brzy.
- PítrsPraha
- Kontaktovat uživatele:
- Vybavení
Měl jsem to samé u mé C375. Poteciometr stačilo vyčisti a ruchy přestaly, měl jsem potom zesilovač ještě asi rok a neobjevily se.
-
- Kontaktovat uživatele:
- Vybavení
Kdyby nebyl v záruce, tak bych si to taky sám vyčistil nebo to dal nějakému místnímu servisu. Doufám, že ten potenciometr vymění.
- PítrsPraha
- Kontaktovat uživatele:
- Vybavení
Pokud je jen zaprášený, tak bych v to nedoufal. Ale uvidíš.
-
- Kontaktovat uživatele:
- Vybavení
Tak mi volali ze servisu, že nastavili 4 parametry, které byly mimo. Myslím že klidový proud, rovnováhu kanálů, citlivost vstupu a poslední už nevím. Prý je potenciometr v pořádku. Mají ještě den na zkoušení, ale už se snad blíží navrácení.
Tím mě zaujala jedna věc. Prý to nastavují dle servisního manuálu, ale potom mohou být všechny zesilovače špatně nastaveny z výroby.
Tím mě zaujala jedna věc. Prý to nastavují dle servisního manuálu, ale potom mohou být všechny zesilovače špatně nastaveny z výroby.