svartenatt

Představení jednotlivých členů fóra, jejich aparatur, oblíbené muziky atd.
Odpovědět
konferencier
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Re: svartenatt

Příspěvek od konferencier »

Oldear píše:
04 led 2018 12:07
konferencier

V Tvém profilu máš skvěle popsáno svoje HIFI vybavení. Dík, ale máš asi pravdu - nic proti.

BTW k tomuto fóru a jistým současným snahám: Marketing je určitě účinnější, než řízené a směrované fórum k podpoře prodeje.

Tak hlavně poslouchejme hudbu.
*offtopic*
Vybavení v mém případě není hifi aparatura, ale tento malé a jasně definované upozornění, které každý odsouhlasil při založení svého účtu. Upřesnil jsem jen jakým způsobem bych chtěl postupovat při řešení problematických chvil na tomto foru ve formě upozornění - ban - návrat hříšníka - ban - návrat hříšníka po delší době - trvalý ban.
Myslím totiž, že je škoda dát ihned po prvním vážnějším prohřešku trvalý ban. Člověk se může chytit za nos a po krátké odmlce si uvědomit, že raději bude slušně participovat na tomto foru.
moderátor

svartenatt
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od svartenatt »

Mé vlákno je oficiálně OT, takže klidně pište.
Bylo by dobré zavést oficiální varování na uživatele se závadnými příspěvky. Lépe než BAN a mazání. Na to by bylo dobré vlákno smetiště, kde by se to přesouvalo, ať je znát vina uživatele.

svartenatt
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Po dlouhé době zvažuji vyměnit zesilovač. Monitor Audio Silver 2 s NAD C 356BEE má dobrý zvuk, ale šlo by jít více do detailu. Zatím vidím možnost v Primare i22, který lze sehnat bez DAC za 25000 Kč.

svartenatt
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Tak Pytel to vzdal, ani se nedivím. Pokud rozpoznáte rozdíl v kabelech Nordost a podložkami Ceraball pod prodlužovačkou, i když máte nefunkční výškové reproduktory, tak bych udělal stejnou rezignaci. HiFi asi opravdu není o dojmech.
Tak dál.
Má někdo něco proti Primare i22? Rád bych zjistil negativa než koupím. Servis, poruchovost?

kychtax
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od kychtax »

můžeš si hned dolů dopsat 301 ..

svartenatt
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Argument? První část je jasná a uzavřená. Na druhou čekám odpověď.

Chci si racionálně zlepšit zvuk. To je normální. Proto mám ten dotaz. Zesilovač má velký vliv na reprodukci.
To kolem Pytla je všem rozumným jasné a proto sám skončil. Za to si jej vážím. Ostatní se budou přít o kabelech, prodlužovačkách, pojistkách a podložkách. Nechť vám nevysychá ferufloid.

Pokud jsi nepochopíl, jste směšní v průpovídkách o kabelech, když vám chybí část zvukového spektra a ani si toho nevšimmete.

overgrounder
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od overgrounder »

Hm, tak po takovychto chytrackych recech muzes cekat rady tak akorat od svych podobne vystupujicich jedincu.

davidhighend
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od davidhighend »

A ty si myslíš, ze od lidi kteří nepoznají, ze mají prdlej tweeter by mu byla nějaká rada platná ....

FS
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od FS »

@svartenatt: Nic proti Primare, slyšel jsem sestavu Primare z nižší cenové kategorie hrát s elektrostaty a hned vedle v témže studiu sestavu za cca odhadem 20x vyšší cenu ... a Primare hrálo přesvědčivě lépe nejen pro mne, ale i pro další tři návštěvníky, kteří tam byli se mnou :D
Když si však čtu tvé poslední příspěvky, pak nechápu, proč sis vybral zrovna Primare? Viděno tvou optikou je IMHO mnohem lepší volba například integráč od BVaudio - lepší parametry, vyšší výkon, servis za humny a navíc přímo od konstruktéra, v obou případech střídmý design (no dobře, Primare je elegantnější, ale o to zase tak moc nejde).
Navíc ... no fakt chceš zrovna ty přístroj, jehož výrobce napíše do manuálu, že zvuk může být významně ovlivněn fází napájecího kabelu, to je dost voodoo :D

Fidji99
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od Fidji99 »

natrafil som na toto,

https://shop.hifiteam.at/collections/an ... verstarker

http://www.theabsolutesound.com/article ... r-tas-205/

Ja mam od nich Encore pre/ripper/streamer 3in1 a ten hra pekne.

svartenatt
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

FS, díky. Primare možná zavádí voodoo, ale lze sehnat levně. BV jsem zvažoval, ale hlavně mi jde o el. regulaci hlasitosti a lepší zvuk než NAD C 356BEE.

FS
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od FS »

@svartenatt: Možná to špatně chápu, ale hlasitost u BVa je řešena přes jakési PGA, což jsem považoval za elektronické řízení hlasitosti. Mimochodem, chápu tvůj důraz na řízení hlasitosti - sám jsem kdysi po zbytečném opakovaném zakoupení a výměně "modrého Alps" rezignoval a upgradoval celý předzes Electrcompaniet za vyšší model s elektronickým řízením.

svartenatt
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Ano, BVa A300SE má el. regulaci. Ovšem za vyšší cenu. U Primare mě láká třída D, lepší účinnost a nižší zahřívání. Regulace hlasitosti nsprosto shodná v obou kanálech i při minimální hlasitosti (NAD C 356BEE je v minimálních úrovní úplně mimo, potvrzeno servisem, černý ALPS). Taky kryt bez ventilačních otvorů je plus. Design je mimochodem domonalý.

svartenatt
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Tak Primare i22 doma. Proti NAD mnohem lepší prostorovost, čitelnost a čistota. Nejvíc ze všeho je poznat lepší dynamika, kdy u NAD bylo hodně skryto v nízkých frekvencích.

svartenatt
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Další změna. Asus Essence STX II vyměněna za Aune X1s DAC. Změna zvuku ještě větší než změna zesilovače. https://www.audiosciencereview.com/foru ... -amp.6535/

Odpovědět