svartenatt
-
- Kontaktovat uživatele:
- Vybavení
Re: svartenatt
Právě ty jednobarevné jsem ještě pochopil, ale u picture a s více barvami už asi nejde o kvalitu. Na druhou stranu marble motiv na LP vypadá fantasticky.
-
- Kontaktovat uživatele:
- Vybavení
Tak mě dnes pobavilo, že prý HiFi fóra trpí kvůli rýpalům a tím hrozí zánik pocitářů.
Fórum je o reagování na podněty. Lidé se mají bavit věcně.
Pokud se uvede, že výměna terminálů na zesilovači přinesla lepší zvuk a tím skončí, je to špatně. Není uveden důvod zlepšení, aspoň teoreticky, navadí k zásahu do přístroje a ve smyslu bezpečnosti k problémům. Taky příspěvek, kdy někdo odstraní z PC zdroje ventilátor hraničí s idiocií.
Potom se oni pocitáři diví, že se do nich znalejší naváží.
Že se kupují drahé kraviny, které v podstatě ničemu neškodí je ještě v pohodě, ale nějaké modifikace od neznalých uživatelů je třeba komentovat.
Mimochodem, je zajímavé, že někdo slyší změnu kabelů a terminálů a nepozná spálený výškový reproduktor. Ono to je o tom, že je třeba o tom vědět.
A jako vždy, mé vlákno, můj hnůj.
Fórum je o reagování na podněty. Lidé se mají bavit věcně.
Pokud se uvede, že výměna terminálů na zesilovači přinesla lepší zvuk a tím skončí, je to špatně. Není uveden důvod zlepšení, aspoň teoreticky, navadí k zásahu do přístroje a ve smyslu bezpečnosti k problémům. Taky příspěvek, kdy někdo odstraní z PC zdroje ventilátor hraničí s idiocií.
Potom se oni pocitáři diví, že se do nich znalejší naváží.
Že se kupují drahé kraviny, které v podstatě ničemu neškodí je ještě v pohodě, ale nějaké modifikace od neznalých uživatelů je třeba komentovat.
Mimochodem, je zajímavé, že někdo slyší změnu kabelů a terminálů a nepozná spálený výškový reproduktor. Ono to je o tom, že je třeba o tom vědět.
A jako vždy, mé vlákno, můj hnůj.
-
- Kontaktovat uživatele:
- Vybavení
Děkuji všem přínosným a taky všem méně inteligentním. Pokud se odmazávají mé příspěvky jen tak, není důvod pokračovat. Pokud to není chyba a určitý záměr nějaké osoby, o to hůře.

BVaudio, výroba a predaj
Jake demokraticke umlceni
?Asi by nekterym neuskodilo si po sobe obcas precist a zamyslet se. Ja s mazanim vulgarit nebo zbytecne urazlivych postu souhlasim.

-
- Kontaktovat uživatele:
- Vybavení
Díky BVa. Ono jde o to, že nemohu přispívat, protože mi zmizí příspěvek, který má logickou návaznost. Potom to vypadá, že píši nesmysly bez souvislostí. Někdo z adminů to ovlivňuje. Nevím kdo.
Kychtax, poděkuj svému známému adminovi. I kdybych napsal cokoliv, měl by se uvést důvod odstranění. Sám jsem už 8 let moderátor fóra, naštěstí jiného.
Kychtax, poděkuj svému známému adminovi. I kdybych napsal cokoliv, měl by se uvést důvod odstranění. Sám jsem už 8 let moderátor fóra, naštěstí jiného.
-
- Kontaktovat uživatele:
- Vybavení
Postřehy k tématům budu psát zde, v souvislostech, dokud se admin a jeho práskač neumravní.
Ak by sa mali mazať posty, obsahujúce nezmysly až vyložené lži a "slušné urážky", tak zostane tak 20% fóra. 

BVaudio, výroba a predaj
A kolik by toho asi zůstalo z tvejch příspěvků Bunto ?
Ty, věčnej překrucovači toho, co a jak kdo myslel, co ještě může slyšet a podobně.
Ty, věčnej překrucovači toho, co a jak kdo myslel, co ještě může slyšet a podobně.
kabelguru.cz
-
- Kontaktovat uživatele:
- Vybavení
Pár oblíbenců fóra si může psát co chce, urážet, prosazovat své věci pro svůj prospěch a klidně i dělat marketing svým produktům. To se dokonce vítá. Pokud se někdo dotkne tohoto oblíbence a zkusí s ním nesouhlasit, je automaticky shledán za hloupého a zbytečného.
Potom tu jsou řiťolezci oblíbencům fóra, kteří nemají svůj názor a logicky přejímají oblíbencův za svůj.
Takže tady nemůže existovat rozumná debata.
Potom tu jsou řiťolezci oblíbencům fóra, kteří nemají svůj názor a logicky přejímají oblíbencův za svůj.
svartenat: Konečně někdo otevřel oči, a vidí jak to tu funguje.
Jakožeste teď objevili Ameriku a starodávné mystické tajemství života na planetě Zemi? A to je to fórum pro vás takovej smysl života, ze vam to vůbec stojí za to, se jím zabejvat jak uražený šestnáctky, kterejm nikdo nepochválil selfíčko? Hoši, pusťte si bigbít a nebuďte z cukru. 

2 šeďour
Nervy?? "Pomlázky" nejdú na odbyt, kazím audiošamanom kšefty?
Nervy?? "Pomlázky" nejdú na odbyt, kazím audiošamanom kšefty?

BVaudio, výroba a predaj
- PítrsPraha
- Kontaktovat uživatele:
- Vybavení
Mne se tohle tvoje spatne skryvany ublizenectvi libisvartenatt píše: ↑12 čer 2020 11:52Pár oblíbenců fóra si může psát co chce, urážet, prosazovat své věci pro svůj prospěch a klidně i dělat marketing svým produktům. To se dokonce vítá. Pokud se někdo dotkne tohoto oblíbence a zkusí s ním nesouhlasit, je automaticky shledán za hloupého a zbytečného.

Psat samozrejme muze kdokoliv cokoliv (obsah), pokud mozno na zaklade sve realne zkusenosti s tim, o cem pise. Problem je forma - vysmech, urazky, neustale podryvani a napadani, hejtovani v tematech a o produktech, ktere nezna. To vcelku pochopitelne vadi a nema to tady co delat. Proto ti mizi prispevky. Admin to dela dobre.
Rozumna debata tady existuje, pokud se ji neucastni lidi tvyho "mysleni".