Swindle

Představení jednotlivých členů fóra, jejich aparatur, oblíbené muziky atd.
Odpovědět
swindle
Příspěvky: 7
Registrován: 11 lis 2011 13:10
Kontaktovat uživatele:

Swindle

Příspěvek od swindle »

Zdravím!

Poslední dobou sem se sem vrátil a ruzně to tu pročítám a čerpám inspiraci a tahle sekce patří k mým oblíbeným - rád tu slintám nad vašema sestavama, vaším hudebním vkusem či nevkusem tak proč taky nejít s kůží na trh. Je mi 33, Pražan. Nejsem žádnej hifista či audiofil něbo tak něco ale extrémní konzument hudby. Hudba mi hraje neustále, nějak si ten život bez ní neumim představit. Asi to bude tím, že jsem neúspěšnej muzikant, co pracuje pro úspěšnější muzikanty a když zrovna nepracuje tak prostě neustále něco poslouchá. Když je párty tak sem dýdžej já a i kdybych měl dýdžejovat z digi-hry nebo ručního mixéru tak se toho ujmu (většinou si vystačim klidně s youtubem :)) - na ulici sluchátka neustále v uších

Miluju vynil, topim v tom poslední dobou dost peněz, dělá mi to radost, lepší než ty prachy prochlastat žejo. :) Začalo to skromně, měl sem pár punkovej desek, pak podědil asi 50 klasik po rodičích co se analogu vzdali a už to jelo.

Jedu vše od punku, klasickýho rockou, metalu, funk, soul, starý disco, trochu elekrtro, i tu klasiku tam občas položim když je nálada...

Nejvíc asi miluju Bowieho, Clash, Stouny, Pink Floyd a starej funk a soul

Na čem to pouštim.....?

TESLA NC 500 - dostal sme jí od kamaráda, kterej jí našel ve sklepě po rodičích, krásnej design - svojí předchozí NC 470 (po mejch rodičích) sem daroval jinému kamarádovy, tolik se mi nelíbila, vlastně vůbec. Kamarád mi jí přepájel na RCA kabel a nedávno sem jí osadil AT95E jelikož sem se někde dočetl že tou původní přenoskou a hrotem ty desky asi dost trápim

Trochu sním o něčem co se samo vypne když vedle toho po deseti pivech usnu, ale zastávám názor když něco dobře funguje tak to nemá cenu měnit.

PIONEER A-443 - ten sem nedávno koupil za můj předchozí A-103 kterej dostal dál kamarád do svojí první sestavičky - hlavní důvod byl výstup na dva páry beden, chci natáhnou malý bedny (na stěnu) i vedle do ložnice, leč sem i velmi nadšenej z nárustu výkonu a celkově z fortelnějšího designu.

ELTAX DISCOVERY - ty bedny sou asi nejslabsi clanek cely ty sestavy, ale překvapivě hrajou jak drak (sousedi potvrděj, noční služba městské policie taky.. ) - co sem pogooglil je to z nějakýho domácího kina - koupil sem je asi před deseti lety na koněvce v bazaru (stopro od nějakýho bytaře) - bedny bude určitě muj první upgrade jestli nějaký přijde, zatim sem fakt spokojen - jak říkám nejsem uplnej audiofil :)

UGREEN BLUETOOTH RECIEVER - pokrok nezastavíš, takže ke svém Spotify premium účtu sem pořídíl na alibábě tenhle BT příjmač za $20 a nemůžu si to vynachválit - když mám home office a potřebuju pořádně máknout tak nerad otáčím každejch 20minut desku a takhle nezakopávám o žádnej kábl od kompu/telefonu ;)

hifi stolek je DIY z palety na ložiska ;) kazety a cédéčka sem daroval takže jinej komponent ke spokojenosti asi nepotřebuju..

Obrázek

Obrázek

Obrázek

Obrázek

Obrázek

Adik
Příspěvky: 18
Registrován: 20 kvě 2019 22:29
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Re: Swindle

Příspěvek od Adik »

Máš to dobrý, držím palce s výběrem repro;)

Odpovědět

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 host