Teti

Představení jednotlivých členů fóra, jejich aparatur, oblíbené muziky atd.
Odpovědět
Teti
Kontaktovat uživatele:

Re: Teti

Příspěvek od Teti »

Neco malo upgradu za posledni dobu:

Nova phono Whest PS.30R http://www.whestaudio.co.uk/s-product.asp?ProductID=13
Obrázek

a nova prenoska Benz Micro ACE SH High Output Moving Coil Cartridge http://www.analogueseduction.net/produc ... ge_BEN-ACH
Obrázek

vintage
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od vintage »

Ahoj Teti, můžeš napsat zvukový rozdíl nové přenosky oproti Denonu 304?
Cenově je to s Benz Micro +- stejná kategorie, proto mě překvapuje, že jsi nešel spíš do Benz Glider ;-)

Teti
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Teti »

vintage píše:Ahoj Teti, můžeš napsat zvukový rozdíl nové přenosky oproti Denonu 304?
Cenově je to s Benz Micro +- stejná kategorie, proto mě překvapuje, že jsi nešel spíš do Benz Glider ;-)
Zdar, no ta Benzka je dvakrat drazsi nez Denonka a dostala super recenze v Hifi news. Denonky jsem se zbavil proto,ze byla moc ukricena, mozna si to nesedelo s phonem. Benzku jsem jeste nezkousel, pac musim predratkovat znovu ramenko. Zjistil jsem,ze stare dratky byly cele naprosto spatne. Koupil jsem stribrne Van den Hul MCS 150M Internal Rewire Cable a stribrne dutinky. Jak me prijde kabilek a prodratkuji, tak hned dam vedet. slibuji.

Hele mrkni, co jsem jeste koupil, ten zvuk me vyrazil dech. wow
Obrázek

vintage
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od vintage »

No u nás ty dvě přenosky vychází víceméně stejně, ale to je putna, důležitý co sedne Tobě a Tvému Phonu!

Jé 8800 *2thumbsup* Vyrazil dech i při srovnání s MCintoshem? WOW *thumbs up* Gratuluju k opravdové legendě!

Teti
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Teti »

vintage píše:No u nás ty dvě přenosky vychází víceméně stejně, ale to je putna, důležitý co sedne Tobě a Tvému Phonu!

Jé 8800 *2thumbsup* Vyrazil dech i při srovnání s MCintoshem? WOW *thumbs up* Gratuluju k opravdové legendě!
No benz se prodava v cesku dost podhodnoceny. ja jsem tu novou prenosku kupovat s tim,ze ode mne Denonku vykoupil. I moje stare phono od Aqvox vykoupil za velice priznivou cenu.
Pioneera jsem zatim s Mcintoshem nezkousel, protoze nemam jak zapojit repraky. Musim si vyrobit redukce na bananky, uz se na tom pracuje. Ale naprosto teda nakopal prdel tomu Integraci od Sony co mam ve druhem systemu. Nikdy bych nerel, ze ten druhy system muze tak super hrat. Zesak ma mnohem vetsi dynamicky rozsah a prostor.

Teti
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Teti »

Cau vseci,
od teto chvile zde nebudu prispivat, odchazim na High End Forum. *fnuk*

Moje vlakno najdete zde:
http://highendforum.cz/viewtopic.php?f=15&t=551

Teti
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Teti »

Obrázek
Obrázek
Ted uz mam uplne novy clamp, ktery k tomu pasuje. Vintage Michell je uz nekde v polsku.
Obrázek

Teti
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Teti »

Zacal jsem take sbirat vintage Pioneer

Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek

Teti
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Teti »

Tak ukol splnen, Musel jsem prodat kazetak Pioneer CT-F950 a misto toko koupit dalsi,
protoze u stareho byla pryc nahravaci a mazaci hlava. Bohuzel se to nedalo sehnat.
Vse nahrava tak jak ma a leskne se jak psi koule *palec*

Obrázek
Obrázek
Obrázek

Teti
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Teti »

Koupil jsem gramofon v zachovalem stavu a rozhodl jsem se mu dodat puvodni krasu.
Puvodni kabely byly sterele, silene konektory a spojene s ramenkem a vahou vysely na PCB, tim se vyrvala cesticka. ~x(
Pridal jsem tam cinch konektory, hezky napajeci kabel, ted si mohu hrat i s vymenou kabelu.
Mezi ramenkem a cinch pouzivam Klotz mikrofonni kabely.
Cinche jsem samozrejme zvolik kvalitni Neutrik.
Cely jsem ho rozebral, seridil a dal zase dohromady.
Dostal take novou prenosku Ortofon 2M Bronze, po dlouhe debate, ktere muzete najit na foru.
Chtel jsem puvodne kupovat prenosku do 3000 kc, ale to by zrejme nemelo cenu vzhledem jak je gramofon kvalitni.
Prenosku se me podarilo sehnat s vyraznou cenou z Hong Kongu.
Hraje to opravdu pekne, po serizeni automatu i bez prace :ymdevil:

Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek

... a pak ze gramofony Pioneer jsou sunky *sunglases*
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek

Prospero
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od Prospero »

Zasluzna (a jiste mravenci) prace a perfektni vysledek. Klobouk dolu! *2thumbsup* Jestli hraje tak, jak vypada, tak je urcite schopny konkurovat i mnohemu dnesnimu stroji. *thumbs up*

daliborr
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od daliborr »

Toto je unikát jsem rád že , někteří lidé se zaměřují na vintage. Mám taky pár strojů z 80 let, ale Sony. Je to pastva pro oči ,nádherné budíky a ten vzhled to je nádhera. Zvukově je to trochu jiný, ale naše uši jsou čím dál horší. *palec*

feco64
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od feco64 »

Ahoj Teti, máš skutočne krásne kúsky...radosť pozerať, tiež sa mi páčia vintage stroje niektoré sú naozaj designové skvosty aj keď možno nehrajú až tak dobre ako súčastné ale ten pohľad na ne vynahradí aj trochu horší zvuk... ;)

Aleska
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Aleska »

feco64 píše:... aj keď možno nehrajú až tak dobre ako súčastné ale ten pohľad na ne vynahradí aj trochu horší zvuk...
*taktone*
Ještě že jde jen o tvůj subjektivní názor a ne objektivní...

feco64
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od feco64 »

jááj Aleska máš pravdu asi sim to napísal dosť na " tvrdo " a všeobecne, beriem to teda späť ;)

Odpovědět