Teti

Představení jednotlivých členů fóra, jejich aparatur, oblíbené muziky atd.
Odpovědět
efičák
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Re: Teti

Příspěvek od efičák »

AT95E potřebuje jen 100 až 200 pF. Když se zatíží víc, nehraje. Jakou má ramínko efektrivní hmotnost ?

Já měl AT 95E na Project 2 Xperience kde mě úplně přesvědčila. Phono box S jen na 50 pF a krátký phono kabel.

Je to případ od případu.

Teti, chálím ti 4 přenosky, když to sedne. *thumbs up*

Teti
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Teti »

eficak píše:AT95E potřebuje jen 100 až 200 pF. Když se zatíží víc, nehraje. Jakou má ramínko efektrivní hmotnost ?

Já měl AT 95E na Project 2 Xperience kde mě úplně přesvědčila. Phono box S jen na 50 pF a krátký phono kabel.

Je to případ od případu.

Teti, chálím ti 4 přenosky, když to sedne. *thumbs up*
Dik efiku, ja si ted z hlavy nepamatuju, kolik to ramenko ma. Ta Audio Technica byla strasne lehka na to ramenko. Bylo to na hranici nastaveni protizavazi. Take jsem pouzil mikrofonni kabel k vnitrnimu vedeni, coz zrejme prida kapacitanci a dale dost dlouhy signalovy kabel k phonu. Samozrejme kable potom predelam na Silversonic BL-1 postribrena med s Neutrik Pro konektory a budou co nejkratsi. Zatim kabely neresim, protoze me jeste chybi ekvalizer a cd prehravac. Kazdopadne uz jsem objednal i nahradni headshell, promin,ze jsem ti pak uz nenapsal. Ma stejnou hmotnost jako Pioneeracky. Je to Jelco HS-25KD http://www.ebay.co.uk/itm/Jelco-HS-25KD ... 519eca63d5 Toto uz je moje 7 prenoska, kdyz pocitam tu zmrvenou bronze. Zatim podle me nejlepsi prenoska je Benz Micro, sedla si skvele s druhym systemem.

efičák
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od efičák »

Benz? Druhá fáze návyku, MC.
Je rychlejší.
2M Black se k MC blíží, asi proto se ti líbí.

Teti
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Teti »

eficak píše:Benz? Druhá fáze návyku, MC.
Je rychlejší.
2M Black se k MC blíží, asi proto se ti líbí.
Je to Benz Micro Ace SH,high output. Super prenoska za ty penize. Priste pujdu zase do Benz, ale vyssiho modelu.
Z MC jsem mel jeste Denon DL-304, ale ta me bohuzel vubec nepresvedila. Respektive vubec si nesedla se systemem.
Ted jsem prisel z prace a posloucham druhou desku. Jak dlouho, ze jsi rikal, ze se rozehrava 2M Black? 50 hodin?

Teti
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Teti »

Poslusne hlasim splneno!

Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek

Ve stredu me prisel ekvalizer z USA, po prvnim zapojeni a zdeseni jsem to musel vyhodit a propajet spoustu studenych spoju..
Nevim jestli to bylo tranzitem, ale nektere popraskaly a ozival se z toho jenom velice hlasity brum. Stejne jako kdyz jsou problemy se zemenim.
Je tam fotka jednoho z prasklych spoju a po oprave. Vyrobil jsem si domaci mikroskop, ktery je napojeny na cocku mobilu
Vim, ze to neni idealni spoj, ale kua, koho to zajima, hlavne ze to funguje ne? Jeste bych mel vymenit nektere kondenzatory, jak se budu nudit.

Obrázek
Obrázek

DRVOŠTĚP
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od DRVOŠTĚP »

Moc pěkný *thumbs up* Ale teď otázka na tělo.Kde na to bereš čas?Že by dolní sněmovna lordů??? :lol: :lol: :lol:

daliborr
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od daliborr »

Tak to je neskutečná nádhera *2thumbsup* *palec* To mít doma tak jsem v nebi. *bravo*

bh69
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od bh69 »

to je sci-fi ! vypadá to úžasně

Teti
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Teti »

Vyroba baterioveho napajeni pro converter. http://diy-hifi.net/2012/10/08/diy-batt ... iface-evo/ Omlouvam se za anglictinu. pristi tyden budou nasledovat dalsi dily.

Prospero
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od Prospero »

Fajnova pracicka! *palec*

Teti
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Teti »

Prospero píše:Fajnova pracicka! *palec*
Zvenku to vypada super, ale uvnitr jako klubko hadu *taktone* No nic, no, je to preci jenom prototyp.

Prospero
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od Prospero »

Nechtel jsem ti ten "kabelovy salat" kritizovat. ;) Ale jako prototyp je to opravdu pekne a hlavni je, ze to funguje. A layout vnitrnosti jeste urcite vypilujes. *thumbs up*
P.S.: Ta povrchva uprava krabicky pro kamarada se mi libi vic, coz ale neznamena, ze je to druhe barevne reseni horsi. Ja jen cernou moc nemusim. :)

Teti
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Teti »

Me se take ta stribrna libi vic, ale prave jedu jsem zmrsil, tak jsem se rozhodl to prestrikat na cernou. to ze to zkrabatilo byla jenom nahoda. Cernou jsem prestrikal lakem a udelalo to takovou texturu. No co uz :oops:

Teti
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Teti »

Nedavno jsme se prestehovali a diky vetsimu pokoji se da moje hifi pekne poskladat.
Zatim neni nic zarizene, takze pokoj ma ozvenu jako v kostele. Krome vice nabytku, policek, koberecku a podobnych picovinek bych chtel poresit difuzery a basove pasti. Rad prijmu nejake dobre rady.

Sorry za kvalitu fotek, je to foceny mobilem.

Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek

Odpovědět