Já měl AT 95E na Project 2 Xperience kde mě úplně přesvědčila. Phono box S jen na 50 pF a krátký phono kabel.
Je to případ od případu.
Teti, chálím ti 4 přenosky, když to sedne.

Dik efiku, ja si ted z hlavy nepamatuju, kolik to ramenko ma. Ta Audio Technica byla strasne lehka na to ramenko. Bylo to na hranici nastaveni protizavazi. Take jsem pouzil mikrofonni kabel k vnitrnimu vedeni, coz zrejme prida kapacitanci a dale dost dlouhy signalovy kabel k phonu. Samozrejme kable potom predelam na Silversonic BL-1 postribrena med s Neutrik Pro konektory a budou co nejkratsi. Zatim kabely neresim, protoze me jeste chybi ekvalizer a cd prehravac. Kazdopadne uz jsem objednal i nahradni headshell, promin,ze jsem ti pak uz nenapsal. Ma stejnou hmotnost jako Pioneeracky. Je to Jelco HS-25KD http://www.ebay.co.uk/itm/Jelco-HS-25KD ... 519eca63d5 Toto uz je moje 7 prenoska, kdyz pocitam tu zmrvenou bronze. Zatim podle me nejlepsi prenoska je Benz Micro, sedla si skvele s druhym systemem.eficak píše:AT95E potřebuje jen 100 až 200 pF. Když se zatíží víc, nehraje. Jakou má ramínko efektrivní hmotnost ?
Já měl AT 95E na Project 2 Xperience kde mě úplně přesvědčila. Phono box S jen na 50 pF a krátký phono kabel.
Je to případ od případu.
Teti, chálím ti 4 přenosky, když to sedne.
Je to Benz Micro Ace SH,high output. Super prenoska za ty penize. Priste pujdu zase do Benz, ale vyssiho modelu.eficak píše:Benz? Druhá fáze návyku, MC.
Je rychlejší.
2M Black se k MC blíží, asi proto se ti líbí.
Zvenku to vypada super, ale uvnitr jako klubko haduProspero píše:Fajnova pracicka!
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 3 hosti