Jinak musím říci, že s obdivem sleduji tvé DIY aktivity.
Teti
Re: Teti
Teti, doufám, že v tom krbu bude brzo plápolat oheň, jak se na anglický příbytek sluší a patří.
Cus no prave ten krb me tam pekne sere, tak jsem to zadelal sadrokartonemtujatuja píše:Teti, doufám, že v tom krbu bude brzo plápolat oheň, jak se na anglický příbytek sluší a patří.
Diky za uznani mich pseudo DIY aktivit. Reknu ti tajemstvi
Ted makam na zesilovaci, co na to rikas? 220W monobloky. Uz mam skoro vsechno doma, ted jen cekam na vyplatu abych koupil nejake nastroje a zacnu s tim.
Jak dokoncim zesaky, tak zacnu pracovat na tom CD transportu co tady slibuji.

Chlape, ty jseš ale nezmar! 
Dokoncil jsem akusticke panely a RPG difuzor. Nikdy to nehralo lepe. Jeste nejake panely zasebou http://audiotweak.net/2013/03/16/how-to ... ic-panels/

Mam par novych malickosti:
Hotovy skyline difusor

Novy DVD prehravac pouzivam misto CD prehravacu.

Platinovou LP

A zacal jsem sbirat Pioneer 77-78 podle katalogu

Nakonec by to melo vypadat tak nejak
(na obrazku x80 serie, ja sbiram x50)

Hotovy skyline difusor

Novy DVD prehravac pouzivam misto CD prehravacu.

Platinovou LP

A zacal jsem sbirat Pioneer 77-78 podle katalogu

Nakonec by to melo vypadat tak nejak

Paráda je vidět, že tě to baví 
Dik, ted jeste pomalu servisovat ty stare potvory co budu postupne kupovat.TAB píše:Paráda je vidět, že tě to baví
měl jsem toto i s originál bednama a hrálo to super

Ty Quadrofonni sunky se ne take moc libi, hlavne jejich monster receiver. Cena tomu take odpovidaradimecek píše:měl jsem toto i s originál bednama a hrálo to super
Nazdar,
jak jsi daleko s temi monobloky HYPA ?
Zdar minuly vikend jsem to konecne dal dohromady a uz hraji ve stereu. Poslechove testy jsem zatim delal na rychlo. Zvukove hodne velke prekvapeni.rotr píše:Nazdar,

Dost jsi mne překvapil vzájemnou polohou chladič vs. DPS.
Jo to je kvuli tomu,ze to bylo puvodne koncipovate na jiny modul od jineho vyrobce. Uz jsem to mel sestavene pred pul rokem, ale hralo to totalne nahovno. Hypa je uplne v jine lize a nebojim se rict, ze prehraje muj McIntosh MC275 za 130 000,- snad ve vsech aspektech. Opravdu podareny vyrobekrotr píše:Dost jsi mne překvapil vzájemnou polohou chladič vs. DPS.
Dnes me lodi dorazili nejake nove highend kabely