Vadik

Představení jednotlivých členů fóra, jejich aparatur, oblíbené muziky atd.
vadik
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Re: Tak to je jasné...........

Příspěvek od vadik »

svensound píše:Aha,
tak to není originál SUPRA, ale nějaký plagiát s Asie. Bylo mě to divné. Už jsem se lekl, že nepoznávám výrobek, když ve firmě SUPRA prudím 2x až 3x ročně po dobu osmi let...........
:(
neco podobneho jsem nasel na ebay
http://cgi.ebay.co.uk/Rotel-Supra-4-Spe ... dZViewItem

Svensound
Kontaktovat uživatele:

Re: Vadik

Příspěvek od Svensound »

Jo ahá, tak to je výrobek firmy ROTEL, model Supra 4...............

vadik
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od vadik »

svensound píše:Jo ahá, tak to je výrobek firmy ROTEL, model Supra 4...............
Tak tahle to je nakonec :) Kupoval jsem Supru ale nakonec se z toho vykloubil Rotel. Tento kabel je ale podobny Supre Mini nebo Classic... Nespolupracovali Rotel a Supra nejakou dobu?

Svensound
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Svensound »

Nespolupracovali nikdy.

dadaft
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od dadaft »

vadik píše:Vcera mi dorazily vyse zminovane reprokabely Supra. Rozdil ve zvuku byl rozhodne slyset: celkove se zvuk procistil, bylo slyset vic detailu, zejmena co se tyce pravo-leveho prednesu, rekl bych ze se zlepsila i prostorovost...
díky tomuto sympatickému trapasu (pochop, já se ti neposmívám - ono by možná nebylo špatné založit téma "Můj největší Hi-Fi trapas" nebo tak něco, sám bych mohl dodat pár špeků ze svého hifi života. ale obávám se, že by na tomto fóru brzy sešlo na úbytě... :cry: ) a díky tomu, co k tobě přichází, si možná dřív a levněji uvědomíš, co je opravdu důležité, a co nikoliv.
k tomu ti držím palce.
;)

vadik
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od vadik »

dadaft píše: díky tomuto sympatickému trapasu (pochop, já se ti neposmívám - ono by možná nebylo špatné založit téma "Můj největší Hi-Fi trapas" nebo tak něco, sám bych mohl dodat pár špeků ze svého hifi života. ale obávám se, že by na tomto fóru brzy sešlo na úbytě... :cry: ) a díky tomu, co k tobě přichází, si možná dřív a levněji uvědomíš, co je opravdu důležité, a co nikoliv.
k tomu ti držím palce.
;)
tomu se nebranim :D jelikoz jsem v hifi jeste zacatecnikem, tak za tyto trapasy se tolik nestydim :lol:

jinak k tem kabelum. Oproti tem, co jsem mel, musel byt lepsi kazdy slusne udelany kabel... Swedskou Supru jsem jeste neslysel... zatim.

dadaft
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od dadaft »

nevzpomeneš si, jaký výkon měl ten grundig v1700, co si zkoušel? 2x30W nebo 2x70W??? dík.

vadik
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od vadik »

to uz si nevzpomenu... :(

vadik
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od vadik »

Aktualni sestava:

Akustika - porad stejny "neupraveny" obyvak ;)
Repro - Usher S-520 II
Zesilovac - TEAC A-BX10
Digital - TEAC VRDS-25 a Myryad MCD-600
Analog - TEAC TS-280S (zatim neni v provozu, potrebuje seridit otacky apod., a nemam phono predzes...)
Signalove kabely - v nejblizsi dobe budou Krautwire Guru X s RCA Neutrik
Sitove kabely - stinene Supra Lorad 3x2.5mm se Supra terminaly (to Pytel: DIKY!)

dalsi obmena je v planu... 8-)

vadik
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od vadik »

zapomel jsem na reprokabely - stinene Supra PLY 3.4/S s bananky Supra

vadik
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od vadik »

kam bych se chtel jednou dopracovat:

Akustika - s tim toho moc nezmuzu :cry:
Repro - Usher BE-718 nebo CP-777 II
Zesilovac - Usher P-307A + Usher R-1.5
Digital - Esoteric SZ-1 (CD/SACD) nebo UZ-1 (CD/SACD/DVD). Laka me zkusit neco s K2 processing - starsi CDP od Victor(JVC) XL-Z999EX a/nebo DAC XP-DA999 nebo Reimyo DAP-777
Analog - TEAC TN-400 + Micro MA-505 + prenoska ? (zatim nemam predstavu). Pro paradu tapedeck TEAC V-8030S a kotoucak TEAC X-200M
Kabely - nejspis zustanou stejne, mozna pak vyzkousim reprokabely Rapport audio YPB622B nebo neco od Paola
Chtelo by pak i nejakou pracku site - zatim nemam predstavu

Nepocitam, ze se k tomu dopracuju nejak rychle. Bude to trvat roky. Pro me je to HROMADA penez. Aspon mam o cem snit :) Zatim si budu uzivat toho co mam, pred nedavnem to byl taky sen ;)

vadik
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od vadik »

mozna si rikate proc chci zrovna takovou sestavu. Je to jednoduche:

1. Usher - mozna jsou lepsi ale ja nevim jestli v teto cenove kategorii. Slysel jsem to na vystave a mel jsem moznost porovnat s mnoha dalsimi znackami. Navsteva HighEndu 2008 v Praze mi stacila k tomu abych si udelal predstavu o tom jaky chci mit zesilovac a reprosoustavy. Sice jsem BE-718 ani CP-777 nikdy neslysel ale dokazu si to predstavit diky entry levelu S-520. Samozrejme si to pred koupi jeste nekolikrat poslechnu.
2. TEAC/Esoteric - pro tuto znacku mam proste slabost. Esoteric jsem jeste taky neslysel ale podle recenzi a referenci lidi co to slyseli jedna se o jeden nejlepsich vyrobcu CD, SACD, DVD prehravacu. Podle popisu SZ-1 by mel hrat presne tak jak to mam rad. Mimochodem je osazen CS4398 ;)
Co se analogu tyce. Zatim bych to chtel jen pro paradu a obcasny poslech. TEAC V-8030S je jeden z nejlepe hrajicich tapedecku kdy byl vyroben. Kdo neveri, at zkusi domluvit navstevu u Pytla. Je to zazitek *palec*

agavel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od agavel »

vadik píše:Podle popisu SZ-1 by mel hrat presne tak jak to mam rad. Mimochodem je osazen CS4398 ;)
Aha, tak už vím, že to nebylo jen o modelu DAC. Tak to jo, to bys mohl dojít dál, než s Myryadem. Ale takové stroje si už zaslouží dobrou akustiku, nevymlouvej se, že s tím nic neuděláš. :twisted:
Esoteric DV-50 se stal po poslechu cílem jednoho mého známého. Tady se to z druhé ruky špatně shání, ale občas se někde objeví.

vadik
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od vadik »

skoro cela moje stavajici aparatura nebyla koupena v CR ;)

Odpovědět