Vyber zesilovace ... Pioneer vs. vintage Pioneer?
Re: Vyber zesilovace ... Pioneer vs. vintage Pioneer?
Všechny kazeťáky byly funkční. Kazet jsem měl hodně. Když jsem potom některé prodával, dával jsem kazety jako bonus. Nechal jsem si pouze ručičkový CT-F 1000. Ty kazeťáky jsou spíše pro parádu. s kotoučákama se nedají srovnávat. Až mě to zase popadne a budu mít pořádnou poslechovku, nasbírám řadu s potenciometry a řadu SPEC.
- Enjoy The Silence
- Kontaktovat uživatele:
No ty kazetaky jsou paradni. Ja se kdysi stehoval pryc z Ceske republiky a taky jsem daval kazety k tomu co jsem prodaval. Skoda, ale alespon jeden si poridim. Kotoucak nejspis taky, jako dite me silene fascinovali. Ale pak prisli kazety a my uz zadny kotoucak nemeli doma.
http://cgi.ebay.de/Pioneer-SA-9800-Scha ... n_77&hash=
http://cgi.ebay.de/Pioneer-SG-9800-past ... in_77&hash
Máš velkou příležitost, tak se do toho pusť !
http://cgi.ebay.de/Pioneer-SG-9800-past ... in_77&hash
Máš velkou příležitost, tak se do toho pusť !
- Enjoy The Silence
- Kontaktovat uživatele:
Diky, prohledavam temer vsechny ebaye kazdy den. To vyhledavani tam nefunguje zrovna nejlip. Ten zesik jsem tedy uplne minul.
Jdu napsat prodejci ohledne postovneho a paypalu.
Prodejce nabizi jeste http://cgi.ebay.de/Pioneer-CT-F950-Bedi ... 500wt_1154. Bohuzel nefunkcni.

Prodejce nabizi jeste http://cgi.ebay.de/Pioneer-CT-F950-Bedi ... 500wt_1154. Bohuzel nefunkcni.
Minul Pioneer SA-9800 ? Na Ebay.de jsou dva, aukce, za 2 dny končí a Kup teď !.
Nebo SA-8800 ? Ten tam je pouze jeden, skoro 5x lacinější než ten SA-9800.
Nebo SA-8800 ? Ten tam je pouze jeden, skoro 5x lacinější než ten SA-9800.
- Enjoy The Silence
- Kontaktovat uživatele:
No ja jsem mel asi ve vyhledavani, aby mi to ukazovalo jen aukce s paypalem. Bohuzel prodejce, dle jmena spis prodejkyne mi napsala, ze paypal ucet nema. Takze tato aukce pro me nepripada v uvahu. (mam ucet v Norsku a posilat muzu momentalne jen paypalem a ne prevodem
). Tak si jeste pockam.
O tom "kup ted" vim, ale 1300 euro se mi zda prece jen prehnane.

O tom "kup ted" vim, ale 1300 euro se mi zda prece jen prehnane.
"Kup ted" se většinou hodně nevyplatí, v dražbě by stená věc šla podstatně za méně. Občas bývá k Buy it Now i možnost nabídnout cenu, to jsem občas využil. Tzn. tomu borcovi co to prodává za 1300 stovek navrhneš devět stovek a čekáš zda to přijme nebo ne. Nicméně zrovna ta dražba tu možnost nemá. Domlouvat se s prodejcem na ceně mimo ebay, tzn že si domluvíte soukromý prodej, je trošku nebezpečné, pokud si pro věc nepřijedeš osobně.
Co to máš za divný účet, když nemůžeš platit převodem.
Nenech se zlákavat levnějšími přístroji z nišších řad. Budeš mít doma akorát plno neprodejného železa.Budeš stejně pokoukávat po nejvyšší řadě. Mám s tím své zkušeností.

Nenech se zlákavat levnějšími přístroji z nišších řad. Budeš mít doma akorát plno neprodejného železa.Budeš stejně pokoukávat po nejvyšší řadě. Mám s tím své zkušeností.
- Enjoy The Silence
- Kontaktovat uživatele:
Na ebay drazim docela casto, tak s tim mam zkusenosti. 
Myslim, ze urcite jej jednou sezenu za min nez 1300 euro. To se mi zda docela dost, za ty penize se da sehnat i PIONEER A91D.
Samozrejme, ze posilat penize z meho norskeho uctu muzu, momentalne ale ne, protoze ke karte existuje takova vecicka s displejem, ktera mi vygeneruje druhe heslo potrebne k prevodum z uctu na ucet
. Lec se mi pokazila, tak musim pockat az mi dorazi nova
Nehlede na jistou bezpecnost navratu penez pri nakupu pres ebay paypalem, pokud neni kupujici s dodanym zbozim spokojen a prodejce se nechce zachovat fer. Uz jsem to bohuzel musel pouzit 2x.

Myslim, ze urcite jej jednou sezenu za min nez 1300 euro. To se mi zda docela dost, za ty penize se da sehnat i PIONEER A91D.
Samozrejme, ze posilat penize z meho norskeho uctu muzu, momentalne ale ne, protoze ke karte existuje takova vecicka s displejem, ktera mi vygeneruje druhe heslo potrebne k prevodum z uctu na ucet

Nevím, proč se bavíme o zesilovači za 1300 euro. Samozřejmě je to nesmyslná cena.
Já jsem poukazoval na aukci, kde je momentálně za podstatně nižší cenu. Myslím, že bude kolem 600 eur.
Já jsem poukazoval na aukci, kde je momentálně za podstatně nižší cenu. Myslím, že bude kolem 600 eur.
- Enjoy The Silence
- Kontaktovat uživatele:
Tim jsem reagoval na prispevek od vintage
Skoda, byt tam moznost platby paypalem, jdu do toho.

Skoda, byt tam moznost platby paypalem, jdu do toho.
- Enjoy The Silence
- Kontaktovat uživatele:
Tak nakonec se prodal za krasnych 458 ecek. 

Ještě že nemyslíš ten A-91Dčko, to sem bral jáEnjoy The Silence píše:Tak nakonec se prodal za krasnych 458 ecek.

Pioneer SA8800 je aktuálně na Aukru, pokud máš ještě zájem
...

Kód: Vybrat vše
http://aukro.cz/show_item.php?item=1303639345
Pánové, pokud by někdo měl chuť, jeden SA 8800 mi doma přebývá. Je dokonalý, plně funkční, bez škrábanců a odřenin... Je evropský 220-240V, display, potenciometry, vše šlape jak hodinky. Prodám ho za slušných 13tis. Jsem z Tábora, dvakrát v týdnu jsem v Praze. Jinak se to dá v pohodě poslat velmi pečlivě zabalené poštou, poštovné neřešte, je grátis. Písněte, pošlu Vám fotky... Mirek 777669455
PS: nechával jsem si ho jako záložní ke své SA 9800 a ono je to vše tak spolehlivé, že to není potřeba
PS: nechával jsem si ho jako záložní ke své SA 9800 a ono je to vše tak spolehlivé, že to není potřeba