Vyber zesilovace ... Pioneer vs. vintage Pioneer?
Re: Vyber zesilovace ... Pioneer vs. vintage Pioneer?
Co blbnes, JBL 250 je uplne jina trida, HPM se vyrovnaji tak JBL 100 (4310 se jeste myslim nazivaji). Urcite jsou ale lepsi nez Bowers & Wilkins 601, ktere jsem s tim mel predtim. Jeste jsem mel Tannoy 603, ty by take naprosto prohrali v souboji.
Ano, slyšel sem hodně chváli na JBL Ti 250...
Zajímavé ale také je, že údajně JBL 260 jsou hrozné, ale zase jenom z doslechu, takže nemůžu potvrdit ani vyvráti...
PS: nicméně jsem to myslel spíš jako vtip

Zajímavé ale také je, že údajně JBL 260 jsou hrozné, ale zase jenom z doslechu, takže nemůžu potvrdit ani vyvráti...
PS: nicméně jsem to myslel spíš jako vtip

Hele mam novinku, koupil jsem tohle:
JA-R2S

docela rarita
Jeste jeden suplik, equalizer a bude to!
JA-R2S

docela rarita
Jeste jeden suplik, equalizer a bude to!
To je ten z toho Rakouska? Kolik stál? Počítám tak 15000,- Kč. Jinak moc pěkný kousek.
Kurnik, koukam, ze sledujes vsechny aukce na eBaySlavek69 píše:To je ten z toho Rakouska? Kolik stál? Počítám tak 15000,- Kč. Jinak moc pěkný kousek.

Tenhle je z nemecka, mel to tam chvilku za buy it now a potom to zmenili na aukci. Poslal jsem jim e-mail, vetsinou se s lidmy da domluvit a koupit to za nizsi cenu mimo eBay. Koupil jsem to za 499 euro + 45 euro doprava. Aukce je to tato: http://www.ebay.co.uk/itm/230771511484
Nejlepsi se je divat na ebay global http://global.ebay.com/ to ti to zobrazi aukce, ktere jsou urceny jenom pro lokalni zemi. Ted je zrovna zajimava ukce ekvalizeru SG-9800 na anglickem eBay.
Jj. Koukal jsem na ni. Ale teď mám trošku jiné priority. Musím koupit pořádné bedny.
Slavku jeste prodavas ten zesak? vydel jsem inzerat na netu...