Jak uz je v nadpisu uvedeno. Vybiram zesilovac.
Momentalni sestava je docela na houby a nadesel cas upgradu. Vlastnim - receiver Yamaha RX - V463, bedny Heco Victa 500 (ja vim zadna hitparada). Na ceste mam Minidisc SONY MDS - JE510, bude slouzit jako DAC ( mam jeste cca 70 minidisku s prenosnym MZ - R30). Ale nejradeji posloucham cd z Onkyo DX-7711, coz je dle meho velmi povedeny CD player a ten si rozhodne ponecham.
Repro budu upgradovat v prosinci, nejspis pujdu do nejakych z druhe ruky.... nejspis Aurum Cantus Melody M-103.
Nejradeji posloucham Depeche Mode, The Cure, Faithless, Front Line Assembly, Moloko, Jamiroquai, RATM..... ale rad si krome dechovky poslechnu vse.
Tolik pro predstavu. Vim, ze jakykoliv zesilovac bude prinosem oproti stavajicimu receiveru.
Nejdrive jsem mel jako zesilovac vybran PIONEER A-A9-J, z nemeckeho ebay se da poridit za cca 11000 Kc novy. Docela me zaujal i svym zjevem, byt mam rad stribrne komponenty a on existuje jen v barve grafitu.
Pak jsem ale na netu "objevil" vintage kousky Pioneer SA-9800 a 8800. Velmi me zaujali jak svym designem tak kvalitou. (jsem porad nadsen i z meho starsiho CD playeru, proste mackat jen ta tlacitka na nem je zazitek)

Bohuzel nemam moznost je oba (PIONEER A-A9-J vs Pioneer SA-8(9)800) slyset na vlastni usi. Tak me zajima vas nazor. Co byste vybrali vy a proc? Popravde jsem cim dal vice "naladen" na vintage kousky od Pioneeru.
Dekuji za odpovedi.

Edit - teda to je elaborat, snad to nekdo docte az do konce.

Prosim o prerazeni ze Kdo je kdo do Potřebuji poradit.