Pekne, na hifionline psat takove sracky... Ma identita tu uz byla prozrazena, bohuzel. Tak by jste meli davno vedet ze nejsem zadny vybliz ani podobne. A uz vubec neprodavam zadne repro.
Pomlouvam ceske vyrobce? No zajiste, kdyz jsou to cur... a nikdo jiny svuj nazor na ne v realnem svetle nepovi!!!
To je jenom nějaký závistivec typu PítrsPraha, nejspíš to i bude on, podle toho, že tam je to samé, co on sem tlačí do každého vlákna. Je tam akorát snůška nesmyslů a k tomu ty bláboly, ty tomu dávají korunu. A vůbec ta argumentace, nekupujte si od něj nic, protože na mne byl ošklivý na diskusním foru, to je tak na úrovni dětí v mateřské školce.
No, myslím, že si někdo střílí ze všech. Za chvilku možná budeš prodávat i ty, aniž bys o tom věděl. Někdo si totiž evidentně půjčuje Nicky od členů různých fór a prodává bazar napříč všemi inzertními servery. Koukněte třeba na tel číslo, které má uvedeno na sebe na Sbazaru Pitrs. To pak dohledáš u Vyblíze, stejně tak i u Paola, najdeš inzeráty pod jménem Koudy, Ultimedaudio atd atd. V tom aby se prase vyznalo. Tak snad každý, kdo chce něco kupovat má rozum a pořádně si prodejce nejdříve prolustruje...
Je to fake, taky jsem na to narazil. Různý jména v inzerátech (ultimateaudio, PítrsPraha), ale telefoní číslo pořád stejný a "čirou náhodou" to je zrovna to, který je zmíněný v tom upozornění na vyblíze na hifionline.cz
Není to fake. Jirka33 to správně rozklíčoval - pitrs sice nikdy takové repro nevlastnil. Jsou to všechno moje bedny, ale jelikož "dkdkdk a pitris je jedna osoba", tak jsou to vlastně i pitrsovy bedny, tudíž prodejce PitrsPraha je real