Vyblíz
Vyblíz
Já jsem Vyblíz a sem HUSTEJ. S uživatelem Koudy42 jsme po revoluci dělali pošty, on se na to pak vyflák a já jsem nesehnal řidiče, tak dělám šmelung s hifi a on je nějaký IT blboun.
Re: Vyblíz
Hmmm, fákt Huustýý...
A pointa?
A pointa?

-
- Kontaktovat uživatele:
- Vybavení
Pointa je Platprd/Jirka33/Vyblíz. Všechno jedna zoufalost.
Sorry Vyblíz píše:
" jsme po revoluci dělali pošty"
Niečo ako ? https://www.csfd.cz/film/32607-bonnie-a ... u/prehled/

" jsme po revoluci dělali pošty"

- PítrsPraha
- Kontaktovat uživatele:
- Vybavení
Vybliz je mladej floutek jmenem Petr Zlatnik z Prahy 6. Je to podvodnik a lhar, ktery smeli prevazne s dvoupasmovyma malyma regalovkama. Na sbazaru vystupuje pod prezdivkou guitarplayer. Na hifionline se snazi bedny pochybnyho puvodu a stavu neodpovidajicimu popisu prodavat pod tel. c. 778 161 292. V popisu inzeratu ma superspickovy stav a oslavne basne, coz je v drtive vetsine hola lez.
Na diskusnich forech vystupuje pod mnoha nicky, na ktere diky svemu lhani a celkove podvodnemu vystupovani dostava jeden ban za druhym. Jen blazen by takhle jednajicimu cloveku dal sve penize...
Na diskusnich forech vystupuje pod mnoha nicky, na ktere diky svemu lhani a celkove podvodnemu vystupovani dostava jeden ban za druhym. Jen blazen by takhle jednajicimu cloveku dal sve penize...
Jo ták
Už chápu, díky za osvětlení! To je zároveň i ten zoufalý a zamindrakovaný Jirka33. Už mi to zapadá
Ale není to náhodou hrubé porušení pravidel?...

Už chápu, díky za osvětlení! To je zároveň i ten zoufalý a zamindrakovaný Jirka33. Už mi to zapadá

Ale není to náhodou hrubé porušení pravidel?...
Pravidel?...
Tady se (bohuzel) nemoderuje.
Tady se (bohuzel) nemoderuje.
Ty ody na repro kopiruje hifi klubu z Brna z aukra (stejny mimizemstan s otresnyma cenama). Jedine co me mrzi, ze se Vybliz nepodeli o tak skvely "matros"
.

Pítrs je pomatenec

jojo to je onojimmi píše: ↑20 črc 2017 07:45Sorry Vyblíz píše:
" jsme po revoluci dělali pošty"![]()
![]()
![]()

Varování, prosím o slušné chování !!!!
Jasne deti, jen si pokecejte, hlavne ze se dobre bavite.
Tak si tak pročítám inzerci na hifionline a co nevidím. Varování před vybliz a jirka33. Neznám ani jednoho, ale jen z vystupování obou tady na fóru bych tomu i věřil. Docela by mě zajímalo, kdo to varování podal. Skoro jako otevřená hifi válka 

Vždyť to tam máš - AndrejSochar
Jo mám, ale to už vyblize a jirka33 znám víc...
(a že je neznám vůbec
)
Nic mi to neříká a pochybuji, že to je reálný jméno. Myslel jsem to jinak, ale to je jedno. O těch dvou jsem si udělal představu sám, někdo na ně tady i upozorňoval, co jsou zač. Pokud je to další "nezávislý" zdroj, který o nich mluví stejně, asi to pravděpodobností něco znamená. Nejhorší na tom je,... pokud je to pravda...

Nic mi to neříká a pochybuji, že to je reálný jméno. Myslel jsem to jinak, ale to je jedno. O těch dvou jsem si udělal představu sám, někdo na ně tady i upozorňoval, co jsou zač. Pokud je to další "nezávislý" zdroj, který o nich mluví stejně, asi to pravděpodobností něco znamená. Nejhorší na tom je,... pokud je to pravda...