weiron

Představení jednotlivých členů fóra, jejich aparatur, oblíbené muziky atd.
Odpovědět
koudy42
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Re: weiron

Příspěvek od koudy42 »

Ahoj Oldo, pekne ses do toho obul, doufam ze loznici jsi nezrusil definitivne :lol:. Jinak super, ze nyni muzes delat upravy dle libosti, neni nad vlastni mistnost *thumbs up*. Cili horny nyni poslouchas pres T+A nebo mas obe sestavy v jedne mistnosti? Kazdopadne jsem zvedavy az vse doresis a musim se konecne stavit na poslech, treba trochu poladime i lampac *sunglases*.

weiron
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Re: weiron

Příspěvek od weiron »

Ahoj Davide,
ano Elacy i horny teď hrají společně na T+Áčku. A vlastně to hraje spolu taky velice dobře. Taková ta uječenost na středech Fostexu je téměř pryč. T-áčko je drží hodně pod krkem a čistota a rozlišení je v této kombinaci zatím nejlepší. Ale zase na druhou stranu mi tam chybí takový ten hutný spodek i barevnost jakou mají lampy, nebo i Accuphase. Takže pro horny budu ještě zesilovače časem zkoušet. S Fejsem mi trochu vadilo že Fostexi nedokáže úplně čisté řídit při nízké hlasitosti. Sem tam se mi stávalo že nějaký tón zněl zkresleně. A po zesílení už bylo vše ok. Ani nevím čím to je. Lampový dělenec, T+A ani další co sem tu měl na zkoušku to nedělali. Ale mám v plánu ho ještě zkusit jen jako konec. Jestli to není v předzesilovací části. Ten mi tu zatím leží ladem a čeká než pojede zase do Casea na ten můj DIY projekt co jsme se bavily posledně.
Jinak lampový dělenec šel do světa. Vadilo mi na něm to hodně hlučné pozadí(brům a šum).
Jak budu mít akustiku hotovou je vítán každý, kdo bude mít zájem o poslech *hura*

Odpovědět