weiron

Představení jednotlivých členů fóra, jejich aparatur, oblíbené muziky atd.
Odpovědět
Tomáš
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Re: weiron

Příspěvek od Tomáš »

weiron píše
Ale na druhou stranu, pokud bych měl zase někdy zesilovač se stěračema určitě bych si ho dal mezi bedny. Je to zábava sledovat..
Nebo si poříď toto
douk 1.jpg
douk 2.jpg
Připojíš to do serie k terminálúm beden.Nijak je to zvukově neovlivňuje,napájí se to 5V z USB.Před pár lety jsem si to koupil,je to příjemné hlavně za dlouhých zimních večerů :D
https://www.aliexpress.com/item/1005002 ... 802OQrCe6

Jarda69
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od Jarda69 »

To je wattmetr nebo proc je to pruchozí? Nestacil by voltmetr?

Tomáš
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od Tomáš »

Tak si pořádně přečti ten odkaz na aliexpressu.Může to zaroveň fungovat jako přepínač mezi 2. zesilovači a 2. páry reprobeden

BVa
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od BVa »

Vhodné na slepé testy boxov alebo zosilňovačov ;)

Fidji99
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od Fidji99 »

weiron píše:
10 zář 2025 12:45
Ahoj Janiku, a děkuji. Taky se mi to takto líbí mnohem víc. Plánoval jsem to delší dobu. Protože to má na zvuk celkem vliv. Samotné komponenty dát co nejníže problém není. Ale mít gramofon někde u země bych vůbec nesnesl. Takto tam mám spoustu místa. A mohu se pěkně roztáhnout i do šířky.
Ale na druhou stranu, pokud bych měl zase někdy zesilovač se stěračema určitě bych si ho dal mezi bedny. Je to zábava sledovat..
Bol som v jednej velmi zaujimavej posluchovke par rokov dozadu [a tak ma to inspirovalo, ze to urobim rovnako ked sa prestahujem do domu, snad za rok/dva].

Majitel mal tiez 2 pary repro, kazde inej konstrukcie [nieco ako ty] a teda mal kazdy par na opacnej stene. vzdy si len otocil a presunul kreslo, podla toho na co mal chut. Neviem ci mas moznost to tiez tak spravit, ale co mam skusenosti, tak tie repro tak blizko pri sebe to nikdy nerobi uplne dobre zvuku. To uz tie komponenty medzi repro maju mensi vplyv.

weiron
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od weiron »

Wau, tak to je super nápad! To musím vyzkoušet.
Ano máš pravdu že se ty bedny dost ovlivňují. Trochu sem to testoval a našel jsem pozici která už ujde. Ono je to těžké, každá z těch beden chce něco úplně jiného. A tak horny jsou na druhé koleji. A nemám je tak nastavené na 100% potenciálu..

Ten Douk Audio je taky zajímavý. Mě by se ale spíš hodilo něco takového, aby tam byl rozbočovač na více RCA z pre-out. Protože potřebují pro sub/y a pak bych chtěl ještě lampové monobloky🙂. Není něco takového?

weiron
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od weiron »

Ano, něco takového bych mohl zkusit. Díky

koudy42
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od koudy42 »

Neni nad to mit magicka oka na lampovych monoblocich a obecne svitici elektronky vecer :lol:.

Odpovědět