Zatty

Představení jednotlivých členů fóra, jejich aparatur, oblíbené muziky atd.
zatty
Kontaktovat uživatele:

Zatty

Příspěvek od zatty »

Zdravím Všechny na tom to fóru,

chtěl bych se představit. Jsem zatty (Tomáš). Pocházím ze Zubří, ale aktuálně 7 sezónu bydlím ve Valašském Meziříčí.
Roky jsem se zabýval a stále zabývám video části, i když je pravda že to co předvádí výrobci posledních letech v tom to odvětví je více k pláči než k radosti. Poslední dva roky se i více věnuji zvuku. Respektivě jen stereo poslechu.Ve VM mám obrazovou část, TV,linux sat,nějaká MMC,3D BD, avr + domací kino ( žádný zázrak, obyč. 3 pásmový magnat v 5.1 ale na filmy naprosto postačující pro mé potřeby).

v Zubří v rodném domě mám udělanou místnost kde sem si postavil stereo. hrál sem s tím celý loňský rok tak aby se mi primární zvuk líbil a splnil mé očekávání. Teď už jen dolaďuji nějaké drobnosti ve stylu, odrazů zvuků atd. na čem hraju akt.: na přesném výpisu právě pracuji takže ho pak doplním v tomto týdnu, protože jsem před vánoci modifikoval trochu komponenty.
Tady jsou tedy aspoň hlavní:
Bedny: Aurum Cantus V3M
zesak: Myryad Mi 120
Reprokabel: AQ OAK
CD - Myryad MC 100
DAC: Audinst HUD-DX1
Server: Tidal
Kdo chce se samozřejmě může dojet a poslechnout. Dá se káva, pochutiny.. nevidím v tom problém, kdoliv je vítán. *2thumbsup*

zatty

terahera
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Re: Zatty

Příspěvek od terahera »

I když jsme spolu v kontaktu vpodstatě pořád,tak tě zde vítám na fóru a doufám,že se ti tu bude líbit a nenecháš se odradit výplody a výpady některých členů,což se zde v poslední době docela rozmáhá :cry:
Protože znám Tomovu sestavu nazpaměť,tak si dovolím napsat,že mu to hraje velice slušně a za poslední rok udělal extrémní skok kupředu *thumbs up* Však to taky cosi stálo,že :D

Jiri
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od Jiri »

Mohu se zeptat jak hodnotíš přínos reprokabelů AQ OAK ke Cantus V3M? Tzn. pořídit reprokabely ve stejné ceně jako reprosoustavy. Nerýpám, jen mě to zajímá jestli jsi dělal např. porovnání dražších repro (např. Cantus Volla) a k nim levnější reprokabely.

zatty
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od zatty »

EE nedělal, Volly nikdo v okolí nemá tak sem to tím to stylem nezkoušel. Porovnával sem to jinak původně jsme měl giblartary. Rozdíl sem hlavně poznal v uklidnění výškače ( už neječí jak zpěvák z Halloweenu) a daleko hladšího průběhu basu. Za mne si to sedlo s tím mým Myryadem, protože on je docela vybíravý i když mu je letos 20let. Na druhou stranu je měl půjčené Terahera a v jeho sestavě se nepotkaly.no ono se nám toho nepotkavá více když si něco pujčeme :?

Soundmaker
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Soundmaker »

Mohu se zeptat jak hodnotíš přínos reprokabelů AQ OAK ke Cantus V3M? Tzn. pořídit reprokabely ve stejné ceně jako reprosoustavy.

Pořídit reprokabely ve stejné ceně jako reprosoustavy je "kravinimum" *headbang*

terahera
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od terahera »

Je pravda,že u mě se zattym je taková anomálie,vpodstatě zatím vše,co jsme si navzájem půjčily,tak tomu druhému absolutně nesedí :D

kychtax
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od kychtax »

A manzelky jste zkusili? ;) *2thumbsup*

terahera
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od terahera »

Soundmaker píše:
05 úno 2018 18:31
Mohu se zeptat jak hodnotíš přínos reprokabelů AQ OAK ke Cantus V3M? Tzn. pořídit reprokabely ve stejné ceně jako reprosoustavy.

Pořídit reprokabely ve stejné ceně jako reprosoustavy je "kravinimum" *headbang*
A důvod?Mám také reprokabely v ceně repro a nevidím vtom problém,tedy určitě né zvukový ;)

Dasta
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od Dasta »

Když si někdo ke čtvrtmilionovovým reprosoustavám pořídí Valhaly za 260 tisíc, nikdo se nad tím nepozastavuje, naopak každý si řekne" To musí hrát jak z praku".
Tak proč by si nemohl pořídit ke čtyřicetitisícovým reprosoustavám kabely ve stejné ceně, když navíc píše, jak si to všechno sedlo, jak s bednama, tak vůči zesilovači.
Nevidím v tom nic divného, ani neobvyklého, myslím,že peníze nejsou žádná vypovídací hodnota toho či onoho komponentu.
PS: Zatty vítej mezi námi a užívej si hudbu, kterou máš rád a ať Ti to hraje ke spokojenosti.

RedBaron
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od RedBaron »

Třeba proto, že skok na bedny za 80 bude setsakramentsky větší změna než pořízení kabelu za 40 k bednám za 40? :)

Dasta
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od Dasta »

A potom zjistí, že k bednám za 80 musí pořídit lepší zesilovač, bez kabelu mu taky hrát nebude a místo poslechu bude měnit komponenty, bude to stát hodně peněz a kýžený výsledek se nemusí dostavit.Že bedna stojí 80, ještě neznamená, že hraje lépe, přestože se to dá předpokládat.
Jestli mu to takto vyhovuje a je spokojen, nechal bych to být.Že něco stojí v ceníkové ceně 40k, neznamená ještě, že se nedá pořídit za lepších podmínek, třeba z druhé ruky, či jakkoli jinak.

terahera
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od terahera »

RedBaron píše:
06 úno 2018 07:28
Třeba proto, že skok na bedny za 80 bude setsakramentsky větší změna než pořízení kabelu za 40 k bednám za 40? :)
Tak to bych netvrdil,ja jsem toho zářným příkladem.V mých podmínkách a na mé sestavě třeba hrají AC Melody 103 s Gibraltarama lépe než AC V6F s jakýmkoliv kabely do ceny repro ;)

zatty
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od zatty »

pokud mi někdo ukáže kabel za 1000kč a bude hrát pro mé ucho stejně nebo lépe vymněním ho nevidím v tom problém. Věřte či ne ale když to časově shrnu tak za poseldní dva roky mi toho prošlo rukama dost od kabelů co sem si sám pájel z metráže až po značky co sem v životě neslyšel a stály krutou raketu. Pro mne to teď sedí a jak sem psal hned na začátku, každý může dojet vzít něco a může se zkusit, já v tom problém nevidím.
Jelikož pracuji jako technolog tak vím moc dobře co je to zkouška a pokud nezkusíš nevíš, i negativní zkouška je dobrá zkouška, člověk ví že to nemá pak kupovat a zaobírat se tím.

koudelka
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od koudelka »

Myslím, že si každý může propojovat jakoukoliv vlastní sestavu vším, co se mu zlíbí a připadá mu to přínosné. Díky za představení tvé a tvé sestavy a přeji pokud možno příjemný pobyt v hifiroomu. Nebýt ValMez tak daleko, na kávu bych zašel *palec*

PavelDosko
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od PavelDosko »

terahera : AC Melody s gibraltarama hraly lepe nez V6F s gibraltarama ?

Vitej Zatty

Odpovědět