Jaký koncert jste slyšeli o prázdninách ?

Kam se chystáte na živý poslech
Odpovědět
Pytel
Kontaktovat uživatele:

Jaký koncert jste slyšeli o prázdninách ?

Příspěvek od Pytel »

Během prázdnin nejen u vody , ale i na koncertech pod nebem :

Poslední dobou Havelka s jeho Melody na Libeňském zámečku na zahradě -- super zvuk, swing jak má být -- zážitek.

Tuto neděli na zámku v Liblicích v parku -- Čechomor -- neskutečná atmosféra, staré pecky i také z nového alba, co mě ale dostalo jak zpívá Pártlová, neznal jsem ji, ale co za šou udělala na podium a ten její zpěv , prostě lahůdka pro uši i oči ( pamatuji si koncert před asi 15 roky z L. Dusilovou super zpěv , ale jinak strohá a bez terpenamentu ). Oba koncerty jsme si z velitelkou opravdu užili.

PavelDosko
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Re: Jaký koncert jste slyšeli o prázdninách ?

Příspěvek od PavelDosko »

Luboš Andršt v Olomouci s Energitem, 70 let na krku a vystoupeni vyborne.

p.s. na Cechomoru s Partlovou jsem byl vloni v Cechach pod Kosirem, jeji zpev se mi nelibil vubec, jinak koncert mel naboj a exceloval na nem jejich mlady bubenik, to byla parada.
Naposledy upravil(a) PavelDosko dne 31 črc 2018 10:42, celkem upraveno 1 x.

NIN
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od NIN »

V sobotu jsem navštívil miniareálek hospody U Sulana v Písku. Nádherné prostředí u řeky s venkovním posezením. Na malém podiu hrála kapela "Totální nasazení" a ještě dvě místní (oblastní) kapely. Punkoviny poslechnu jen okrajově, takže jsem se tam jel vlastně pozdravit se starými kamarády ze studentských let. Zvuk byl velmi slušný, nepřeřváno, možná bych v rámci žánru přidal trochu na spodku. Ze židle mě ale nakonec zvedla jedna skladba, která se linula z repráků když se sklízel aparát. Vynikající song "Long Time Gone" od Crosby, Stills & Nash z roku 1969. Kdo máte DVD nebo BR Woodstock, tak je to úvodní píseň při přípravách festivalu. U toho jsem si pěkně "zaplaval"

PetrD
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od PetrD »

Z prázdninových akcí, které jsem absolvoval, bych si dovolil vyzdvihnout tu poslední (večer v sobotu 28.7. na Náměstí míru v Mělníku + vychlazená Plznička z Díry ;) ). . . "Balage Band" a úžasné zjevení zpěvačka Tereza Kopáčková *thumbs up* Co energie je ukryto v tomto droboučkém zjevení je až k neuvěření. Jak jsem se dozvěděl, celý projekt směřuje zejména k osobě zpěvačky Terezy, Balage se tentokrát pasoval do role vokálního přidavače. Dost často mě z jejího výrazu až mrazilo (variabilita výrazu a hlasový rozsah jsou famózní). Myslím si, že mimo klubovou scénu pravděpodobně nepřerostou (o českých rádiích snad ani nemá cenu se zmiňovat :lol: ), v současném světě neplatí, že kvalita = úspěch.

Fous
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Fous »

Minulou neděli,jsem se dostal na Selské slavnosti v Holašovicích a ve stanu na návsi dopoledne koncert kapely Spirituál kvintet *2thumbsup* ,
slyšel jsem je snad po 30 nebo ještě víc letech a musím říct, že jsem až zamáčkl slzu, pan Tichota jako když nestárne,kapala šlape jako hodinky, fakt velmi příjemný zážitek. *thumbs up* *thumbs up* *thumbs up*

kubas
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od kubas »

tento pátek a sobota, Ostrava v plamenech,kapel hafo, tak uvidím...lístek doma..

Odpovědět