Včera večer jsem se zůčastnil na krásném zámku Liblice nedaleko Mělníka koncertu -TrioArteMiss - hrály A.Dvořák - Dumky Op.90, C.Schumannovou a F.Mendelssohn-Bartholdy.
Nádherné prostředí,výborná akustika a zvuk na jedničku. Prostě předvánoční pohoda.
Předvánoční koncerty
Re: Předvánoční koncerty
Tak to můžu vyřídit pochvalu osobně
. Klavíristka Jana bydlí u nás v Radotíně. Poznal jsem ji před měsícem, když korepetovala nácvik rybovky v jednom bizarním pěveckém sboru v obci Vonoklasy, do něhož jsem byl řízením osudu přizván. Je to fajn holka. Rád bych si je poslechl, ale v Praze jsou snad až v lednu...
Určitě pochvalu vyřid, fakt jim to hralo a moc jsem si to užil.
No tak to ti závidím, ten zámek znám dost dobře a slyšel jsem tam už hodně hudby různých žánrů a strávil nejednu noc. Ale je to už dlouho, zůstaly jen vzpomínky. Předpokládám, že to bylo v tom nádherném kruhovém sále.Pytel píše:Včera večer jsem se zůčastnil na krásném zámku Liblice nedaleko Mělníka koncertu
Ano bylo to v tom nádherném kruhovém sále, jelikož pocházím kousek od Mělníka ( Malý Újezd ), znám tento zámek od mladí, když jsme tam jako mladí kluci chodili na ryby do zahrady a manželka je z Mělníka, tak se do těch končin pořád a rádi vracíme.
Dcera tam byla se svým přítelemPytel píše:Ano bylo to v tom nádherném kruhovém sále, jelikož pocházím kousek od Mělníka ( Malý Újezd ), znám tento zámek od mladí, když jsme tam jako mladí kluci chodili na ryby do zahrady a manželka je z Mělníka, tak se do těch končin pořád a rádi vracíme.