Steven Wilson

Kam se chystáte na živý poslech
Odpovědět
PetrD
Kontaktovat uživatele:

Steven Wilson

Příspěvek od PetrD »

Steven WILSON . . . včera ve Forum Karlín
Skvělý zážitek *thumbs up* Občas vytáhnu manželku na něco, co nezná . . . aby poznala. Trošku jsem měl obavy, zda jí to chytne :? Zbytečné. Ještě teď je nadšená *jupi*
Koncert trval (s 15-ti minutovou přestávkou) tři hodiny *bravo* 1.část byla věnována jeho vynikajícímu albu Hand. Cannot. Erase (pořadí skladeb jako na albu), po přestávce se jelo z posledního alba 41/2 + zabrousil do doby Porcupine Tree. Hodnotit zvuk nemá cenu ;) Kapela skvělá, vizuální stránka jakbysmet . . . prostě ideálně prožitý den (večer). Těžko budu v tomto roce hledat koncert, který bude tomuto konkurovat.
PS: Tak jako pro mě byli Porcupine Tree zjevením (když jsem je "objevil", postupně poznával . . . a nakonec si je zkompletoval), tak pro mě bude vždy Wilsonův koncert oslavou hudby a radost ze života :)

NIN
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Re: Steven Wilson

Příspěvek od NIN »

Naprosto souhlasim. Skvělá kapela, skvělí muzikanti. Obzvláště se mi líbily kytarová sóla Dave Kilminstera. Ten se tenkrát předváděl u Waterse nahoře na postavené The Wall. *thumbs up*

Ramones
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ramones »

...z doslechu:
syn byl také nadšen. Já tentokrát chyběl, protože mne zklamal po zvukové stránce loňský koncert v Krakově.
Ovšem letos se do Prahy přece jen podívám a to na King Krimson *thumbs up*

antipop
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od antipop »

Tady souhlasím co napsal PetrD,excelentní jako jeho BRD z r.2012 doporučuju
Hand.Cannot... 2LP také vynikajicí

Odpovědět