BAZAR - jak aktualizovat inzerát

Diskuze o serveru, náměty, připomínky a stížnosti.
Odpovědět
pixel
Kontaktovat uživatele:

BAZAR - jak aktualizovat inzerát

Příspěvek od pixel »

Pokud u podaného inzerátu chcete změnit cenu, editujte inzerát a případně napište nový příspěvek např. cena snížena. Pokud napíšete novou cenu pouze do nového příspěvku, v hlavním seznamu inzerátu bude vidět stále původní cena.

Pokud chcete umístit inzerát na začátek (topovat), neoznačujte původní inzerát za neplatný a nepodávejte nový!!! Inzerát lze posunout dopředu vždy po 1 týdnu, a to pomocí ikony s šipkou, nebo funkce "Oživit téma", která je ukryta vždy pod tématem (detailem inzerátu) v rozbalovacím menu se symbolem klíče (pod Rychlou odpovědí). Smazáním původního inzerátu a podáním nového inzerent přijde i o zaindexovane URL inzerátu u Googlu, Seznamu, protože nový inzerát má jiné URL.

Pokud je inzerát již neplatný, nepište příspěvek typu "Prodáno", který téma zbytečně aktualizuje, ale pomocí ikony (zámeček) v detailu inzerátu inzerát přesuňte do archivu.

Čtěte prosím pravidla, která jsou uvedena na stánce pro vkládání inzerátu.

hifistan
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Re: BAZAR - jak aktualizovat inzerát

Příspěvek od hifistan »

Zdravím , pokouším se vložit inzerát na reprosoustavy a pokaždé mi vložený inzerát po krátkém čase z nabídky inzerce zmizí.
Dělám něco špatně nebo v čem je problém ?
S pozdravem Petr Turičík.
2x KRELL EVO 600 ,KRELL EVO222, KRELL EVO505,KEF109MAIDSTONE,BRINKMAN BARDO + KOETSU ROSEWOOD , CANOR TP306 VR+, LUMIN S1 , SHUNYATA DENALI + kabely

pixel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od pixel »

Zdravim, kolega rikal, ze vkladate duplicitni inzerat... viz pravidla vyse

hifistan
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od hifistan »

Inzerát jsem podával loni , ale pak jsem ho zrušil - nechtěl jsem řešit prodej reprosoustav přes svátky a zrušení lze udělat pouze přesunutím do archivu. Teď ho potřebuji dát znovu.
Děkuji za pochopení. petr Turičík.
2x KRELL EVO 600 ,KRELL EVO222, KRELL EVO505,KEF109MAIDSTONE,BRINKMAN BARDO + KOETSU ROSEWOOD , CANOR TP306 VR+, LUMIN S1 , SHUNYATA DENALI + kabely

pixel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od pixel »

Z archivu ho lze vratit zpet :)

Odpovědět