Pokud u podaného inzerátu chcete změnit cenu, editujte inzerát a případně napište nový příspěvek např. cena snížena. Pokud napíšete novou cenu pouze do nového příspěvku, v hlavním seznamu inzerátu bude vidět stále původní cena.
Pokud chcete umístit inzerát na začátek (topovat), neoznačujte původní inzerát za neplatný a nepodávejte nový!!! Inzerát lze posunout dopředu vždy po 1 týdnu, a to pomocí ikony s šipkou, nebo funkce "Oživit téma", která je ukryta vždy pod tématem (detailem inzerátu) v rozbalovacím menu se symbolem klíče (pod Rychlou odpovědí). Smazáním původního inzerátu a podáním nového inzerent přijde i o zaindexovane URL inzerátu u Googlu, Seznamu, protože nový inzerát má jiné URL.
Pokud je inzerát již neplatný, nepište příspěvek typu "Prodáno", který téma zbytečně aktualizuje, ale pomocí ikony (zámeček) v detailu inzerátu inzerát přesuňte do archivu.
Čtěte prosím pravidla, která jsou uvedena na stánce pro vkládání inzerátu.
BAZAR - jak aktualizovat inzerát
Re: BAZAR - jak aktualizovat inzerát
Zdravím , pokouším se vložit inzerát na reprosoustavy a pokaždé mi vložený inzerát po krátkém čase z nabídky inzerce zmizí.
Dělám něco špatně nebo v čem je problém ?
S pozdravem Petr Turičík.
Dělám něco špatně nebo v čem je problém ?
S pozdravem Petr Turičík.
2x KRELL EVO 600 ,KRELL EVO222, KRELL EVO505,KEF109MAIDSTONE,BRINKMAN BARDO + KOETSU ROSEWOOD , CANOR TP306 VR+, LUMIN S1 , SHUNYATA DENALI + kabely
Zdravim, kolega rikal, ze vkladate duplicitni inzerat... viz pravidla vyse
Inzerát jsem podával loni , ale pak jsem ho zrušil - nechtěl jsem řešit prodej reprosoustav přes svátky a zrušení lze udělat pouze přesunutím do archivu. Teď ho potřebuji dát znovu.
Děkuji za pochopení. petr Turičík.
Děkuji za pochopení. petr Turičík.
2x KRELL EVO 600 ,KRELL EVO222, KRELL EVO505,KEF109MAIDSTONE,BRINKMAN BARDO + KOETSU ROSEWOOD , CANOR TP306 VR+, LUMIN S1 , SHUNYATA DENALI + kabely
Z archivu ho lze vratit zpet