Hlášení chyb, požadavky a přání
Re: Hlášení chyb, požadavky a přání
Ne, jen jsem tady na necem pracoval... uz je zase povoleno
Tak jestli bych teda mohl mít nějaká přání, tak bych z rozbalovací navídky "Rychlé odkazy" v liště vlevo nahoře vytáhl "Aktivní témata" a dal je na tu lištu, takže by vedle sebe byly (rozbalovací) "Rychlé odkazy", vedle "Aktivní témata" a vedle FAQ.
A taky by mohlo být trošku větší to malé tlačítko s šipkou "Přejít na poslední příspěvek" vpravo vedle nicku posledního přispěvatele do vlákna.
A taky by mohlo být trošku větší to malé tlačítko s šipkou "Přejít na poslední příspěvek" vpravo vedle nicku posledního přispěvatele do vlákna.
- davidhighend
- Kontaktovat uživatele:
Prejit na posledni prispevek prispevovatele dosahnes, kdyz kliknes na datum a cas prispevku v tematu.
Vlastní avatar. Chtěl bych se zeptat, zda hláška (níže) k vlastnímu avatarovi je platná ?
Před nahráním čtu:
Maximální rozměry; šířka: 100 pixelů pixelů, výška: 100 pixelů pixelů, velikost: 20.00 KiB.
Po nahrání čtu:
Avatar musí být nejméně 100 pixelů pixelů široký, 100 pixelů pixelů vysoký a nejvýše 100 pixelů pixelů široký a 100 pixelů pixelů vysoký. Odeslaný avatar je 99 pixelů pixelů široký a 66 pixelů pixelů vysoký.
Znamená to že musí být 100x100 ? nebo je vkládání nefunkční ?
Před nahráním čtu:
Maximální rozměry; šířka: 100 pixelů pixelů, výška: 100 pixelů pixelů, velikost: 20.00 KiB.
Po nahrání čtu:
Avatar musí být nejméně 100 pixelů pixelů široký, 100 pixelů pixelů vysoký a nejvýše 100 pixelů pixelů široký a 100 pixelů pixelů vysoký. Odeslaný avatar je 99 pixelů pixelů široký a 66 pixelů pixelů vysoký.
Znamená to že musí být 100x100 ? nebo je vkládání nefunkční ?
Rozměr Avararu v novém systému má být 100x100
Ok, děkuji pixel za informaci, 100x100 není úplně prokreativní omezení, škoda že ta informace tam není (nebyla) než jsem si smaznul původní A. 
Nefunguje mi formátování stránek na výšku na mobilu. Mám ořízlou pravou stranu, srovnání velikosti do okna dvouťukem nejde. Na šířku je velikost OK.
Je nastaveno nějaké minimální rozlišení nebo velikost displaye, či mám chybu v mobilním prohlížeči?
Je nastaveno nějaké minimální rozlišení nebo velikost displaye, či mám chybu v mobilním prohlížeči?
- Přílohy
-
Ja to mam na mobilu v poradku... o jaky mobil, resp. rozliseni obrazovky se jedna? A jaky to je prohlizec?
..jiná fóra, kde běží phpbb 3.2.2, mi fungují korektně.
Divne, zkousel jsem to na Lumii 640, ktera ma rozliseni 1280 x 720 a tam je to OK
Musím na úvodní stránce koukat na banner na audioego? Nejde tam dávat studia alespoň na přeskáčku? 

Profilové karty studii rotuji... studia se jeste doplnuji prubezne, vcetne seznamu znacek pro filtrovani...
Pokud nekdo vi o poslechovem studiu, ktere neni v seznamu, napiste mi...
Pokud nekdo vi o poslechovem studiu, ktere neni v seznamu, napiste mi...
chvalim napad so zoznamom studii - chybalo to tu
a je pekne vidiet, ze v niektorych krajoch je toho az az (ostravsky) a v inych skoro nic (ustecky). zvazte ci to nerozsirite i na slovensko, myslim, ze se chodi dost ludi i zo slovenska.
navrhy/opravy:
- vmaudio je aj znacka reprobedni a distribuuje ju teda vmaudio v hornych pocernicich, a teda u vmaudio by som i upravil adresu na Kalvodova 1227/1, Praha 20, Horní Počernice
- v zline je este stale aktivne http://recal.eu/ i ked to podla stranok nevyzera, viac podrobnosti moze doplnit clen merhaut
a pripadne dalsie zo zoznamu partnerskych studii rpaudio -- http://www.rpaudio.cz/prodejciHiFi.asp

navrhy/opravy:
- vmaudio je aj znacka reprobedni a distribuuje ju teda vmaudio v hornych pocernicich, a teda u vmaudio by som i upravil adresu na Kalvodova 1227/1, Praha 20, Horní Počernice
- v zline je este stale aktivne http://recal.eu/ i ked to podla stranok nevyzera, viac podrobnosti moze doplnit clen merhaut
a pripadne dalsie zo zoznamu partnerskych studii rpaudio -- http://www.rpaudio.cz/prodejciHiFi.asp
Nelze snadno citovat poslední příspěvek ve vlákně - chybí tlačítko "quote". Zřejmě to nějaký programátor považoval (zcela zbytečně) za zbytečné, ale nedomyslel, že se realce třeba bude týkat jenom určité části příspěvku a pod.