Máš SEKALE sakra pravdu že měření není bezcenné zvláště při samotném vývoji zes .sekal píše: ↑22 pro 2018 12:55Měření není bezcenné, to je demagogie. Používá se v celém procesu navrhování a vývoje produktu (simulace; ověřování prototypu). V testech nás výsledky měření informují, jak kompetentně byl přístroj navržen, jak kvalitní v něm byly použity součástky a jak adekvátní je tedy (zhruba) jeho cena. Jinými slovy, jak seriózní je výrobce. A to je dnes velmi důležitá informace. Kupovat zajíce v pytli asi nikdo rozumný nechce.
Já ale psal že bezcenné je měřit stále dokola zkreslení kterému dosaženými parametry vyhovuje snad vše od spitzenklasse výš a na tom základě posuzovat zvukovou kvalitu.

Předpokládám že tesarpa rozdíl toho co jsem psal já , od toho co jsi napsal ty jasně rozezná .

Dále v testech jak uvádíš - např. recenzenti STEREOPHILE (jedni z mála kteří kvalitní meření pravidelně provádí) sami přiznávají - že je pouze doplńkové a výborné měření samo o sobě neurčuje a v žádném případě negarantuje zvukovou kvalitu přístroje (nejen amp.) Je problém tomu porozumět