Ake repro do cca 5000€
Re: Ake repro do cca 5000€
inak teraz uz po funuse, ale dost slusne dokazu podat jak velmi dobre akustiku, tak aj koncertnu atmosferu BV Audio Maxx
peter82: presne tak , tazko najst bednu, ktora zahra "koncertny" metal a bude rovnako dobra trebars na akustiku kde bude clovek hladat presnu "farbu" nastroja
ten BV maxxx nevizera zle , pred 5 rokmi som pocul BV F3 , zvukovo ma presvedcila viacej ako VMA SL I , a na metal trosku tomu este nieco chybalo aby si clovek poklopkaval nohou do rytmu
ten BV maxxx nevizera zle , pred 5 rokmi som pocul BV F3 , zvukovo ma presvedcila viacej ako VMA SL I , a na metal trosku tomu este nieco chybalo aby si clovek poklopkaval nohou do rytmu
inac gratulujem k VMA V , on to ma aj stavitel na strankach, ze idealne na skusanie aby si ludia nosili NOHAVICU a podobnych interpretov ....
no a presne tento zaner na tych VMA znie velmi dobre , vokalista stoji pred repro , scena rozprestrena jak lavo-pravo tak predo-zad , fakt pekneee
ale metal aspon mne tam chybaju emocie , napriklad nejake chytlave gitarove riffy "chlpy do pozoru nepostavia" , takisto bubnova "kanonada" a to ani nemusi byt neviem jaka vysoka hlasitost
no a presne tento zaner na tych VMA znie velmi dobre , vokalista stoji pred repro , scena rozprestrena jak lavo-pravo tak predo-zad , fakt pekneee
ale metal aspon mne tam chybaju emocie , napriklad nejake chytlave gitarove riffy "chlpy do pozoru nepostavia" , takisto bubnova "kanonada" a to ani nemusi byt neviem jaka vysoka hlasitost
Mnoho emocii vychadza z "vnutorneho naladenia". Ak vas uz nebavi zvuk, tak pocuvajte par dni len z minirepracku mobilu a uvidite, ako sa vam to po skonceni terapie bude znova pacit
BV Maxx je vyrazne podla mna lepsia ako F3 a dokaze podstatne “vacsi” zvukvavrekj píše: ↑12 zář 2020 19:42peter82: presne tak , tazko najst bednu, ktora zahra "koncertny" metal a bude rovnako dobra trebars na akustiku kde bude clovek hladat presnu "farbu" nastroja
Vdaka Este lepsie je to na napr. v barokovej hudbe, ked mame viacero hlasov sucasne a do toho instrumentalny "podmaz", pripadne vacsie zbory, kde jednotlive hlasy polyfonicky harmonizuju. V porovnani s VMA-IIS (moje predosle bedne) su aj v takychto situaciach jednotlive hlasy pekne oddelene nic sa nezlieva. Ani pri ostatnych bedniach, ktore som pri vybere skusal som si az takehoto efektu nevsimol (s vyhradou, ze samozrejme sa vzdy porovnavalo v diametralne odlisnych akustickych podmienkach) Celkovo ta cistota pri prednese (v sucinnosti s novym SP Audio DAC D1) je akoby sa pozdvihol zaves v porovnani so starymi bednami.
Co sa tyka metalu, tak zatial sa mi zda, ze je to aspon lepsie nez VMA-IIS (podobne aj nahravky inych zanrov s pochybnou alebo priemernou kvalitou zvuku na novych bedniach viac bavia)
@blesk666 Urcite by bolo zaujimave vyskusat tie MAX-y, napokon som tak pred kupou neurobil z dovodu, ze sa mi uz zdali prilis velke (aj pri VMA-V je ich umiestnenie vramci mojej miestnosti ltt), plus obaval som sa vertikalnej smerovosti vyskaca (chcel som radsej sirokovyzarujuce bedne) a v neposlednom rade aj dizajnovo su napr. tie VMA-V (alebo SP Audio GT2) subjektivne ovela krajsie. Inak povedane, rad by som si ich prisiel vypocut cisto zo zvedavosti, ale bola by pomerne mala sanca, ze aj keby boli pre mna zvukovo genialne, ze by som ich napokon zobral. Tiez som mal teoriu, ze mensia bedna + sub = lahsie prisposobenie basov, ak by to nahodou velka bedna s basmi v malej miestnosti "prepalila".
peter82, ako je po mesiaci s vma-v?