mám v pláne kupiť ONKYO CR-N775D, len neviem aké repro k tomu . . .
bude to umiestnené v štandardnej panelákovej obývačke s rozmermi 5*3,5m. Počúvam hlavne rock a metal, hlavne z CD a usb, občas spotify.
Aktuálne mám už asi 4 rok mikrosystém Panasonic SC-PMX7DBEBK za cca.300€, ktorý mi príde celkom fajn za tú cenu. Ale chcem niečo lepšie, hlavne kvalitou zvuku sa posunúť + vychytávky ako internetové rádio, spotify a nechcem sa vzdať CD a jednotlivé komponenty v mojom cenovom limite nedokážem poskladať. Taktiež nemám v pláne postupne dokupovať, to už manželke nevysvetlím a nepresvedcím ju na ďalšie investovanie. Podľa nej je totiž to aj rádio sencom, čo majú decká v izbe v pohode.
V tejto cenovej kategórií som našiel ešte Marantz M-CR611, ale Onkyo mi príde ako lepšia voľba.
Uvažujem nad regálovkami, nakoľko mi prídu stlpy do obývačky zbytočne veľke a v paneláku nevyužijem výkon a taktiež by som ich nevedel umiestniť dostatočne ďaleko od steny.
Hľadal som regálovky s predným basreflexom, ale našiel som iba BOWERS & WILKINS 686 S2 s ktorými niesom úplne stotožnený, ale možno ma tu niekto presvedčí...
preto uvažujem nad:
KLIPSCH RP-160M
HECO ELEMENTA 300
MAGNAT QUANTUM 753
viem ich umiestniť asi tak 25-30 cm od steny.
Kupovať to chcem nové, hlavne z možnosťou posluchu, takže žiadne bazárove ponuky, alebo pofidérne eshopy. Cena onkya v NAY je cca 550€, takže aj za repro som ochotný dať 500-600€. Radšej dám o 100€ navyše a kúpim to v kamennej predajni, ako nejaký eshop, kvôli možným reklamáciam a pod.
Čo by ste mi odporučili? privítam aj iné návrhy v tejto cene . . .
Zvažoval som ešte YAMAHA MCR-N870 DAB . . . ale čím viac o tom študujem, hľadám a vyberám, tak sa vôbec neviem rozhodnúť

Za každú radu ďakujem!!!