Aký je Váš názor na toto repro a slúchadlá?

Dotazy a žádosti o radu co nakoupit, vylepšit, změnit ve vašich sestavách, ...
PetrD
Kontaktovat uživatele:

Re: Aký je Váš názor na toto repro a slúchadlá?

Příspěvek od PetrD »

cobr4in píše:Ak by ste neboli totálne vylízaní, tak by vám možno došlo, že tomu nerozumiem, som laik a potrebujem nie len poradiť, ale aj usmerniť. Nie, dočkal som sa len vzdychov z masturbácie svojho ega a nadávania do volov, pretože "ten vôl tomu nerozumie, ale prečo by sme mu poradili, my sa mu vysmejeme, potom mu vynadáme a ešte ho vykopneme". Áno, milý MB, si za kokota. Bodka.
Možná, že neumím číst, ale nějak nikde nevidím žádné vysmívání, vynadání, vykopávání, vzdychání při masturbaci atd....Vidím jen tvé neadekvátní hysterické reakce, když tě někdo usměrnil (jak požaduješ :lol: ), které svědčí o tom, že jsi nevyzrálý jedinec, při jehož výchově byla někde učiněna vážná chyba. A za toho vola se omlouvám, i když vzhledem k tomu, co jsi předvedl, je to vlastně ještě lichotka ;)

Fox25
Kontaktovat uživatele:

Re: Aký je Váš názor na toto repro a slúchadlá?

Příspěvek od Fox25 »

Ešte pre úplnosť - ide mi len o názor, nie o tipy na kúpu nových, to budem prípadne riešiť neskôr.
Kdyby jsi nepsal tohle, tak by jsi se snad i dočkal rady jak pokročit za malé peníze. Každý nějak začínal a já jsem o tom taky dohromady moc nevěděl, ale četl jsem fóra, zkoušel, poslouchal a tak nějak se za čas vyprofilovalo to, že chci neutrální zvuk protože teprve potom mohu klasiku poslouchat dlouho a neunavuje, ale přitom je zvuk syrový a suchý což zase x lidem může vadit.

To je jako se bavit s laikem o kávě, myslí si že si doma udělá stejné espresso jako já když si koupí rok starou kávu v kauflandu a stvoří kávový "nápoj" za pomoci tříštivého mlýnku s napodobeninou pákového kávovaru za 1000kč. Přitom zcela pomíjí fakt že mám skoro 10 let zkušeností s přípravou espressa vč. 5 let pražení kávy, ale furt nepochopí co je na rok staré kávě špatně....

Nebo jaký názor jsi vlastně chtěl slyšet?

Odpovědět