Možná, že neumím číst, ale nějak nikde nevidím žádné vysmívání, vynadání, vykopávání, vzdychání při masturbaci atd....Vidím jen tvé neadekvátní hysterické reakce, když tě někdo usměrnil (jak požaduješcobr4in píše:Ak by ste neboli totálne vylízaní, tak by vám možno došlo, že tomu nerozumiem, som laik a potrebujem nie len poradiť, ale aj usmerniť. Nie, dočkal som sa len vzdychov z masturbácie svojho ega a nadávania do volov, pretože "ten vôl tomu nerozumie, ale prečo by sme mu poradili, my sa mu vysmejeme, potom mu vynadáme a ešte ho vykopneme". Áno, milý MB, si za kokota. Bodka.
Aký je Váš názor na toto repro a slúchadlá?
Re: Aký je Váš názor na toto repro a slúchadlá?
Re: Aký je Váš názor na toto repro a slúchadlá?
Kdyby jsi nepsal tohle, tak by jsi se snad i dočkal rady jak pokročit za malé peníze. Každý nějak začínal a já jsem o tom taky dohromady moc nevěděl, ale četl jsem fóra, zkoušel, poslouchal a tak nějak se za čas vyprofilovalo to, že chci neutrální zvuk protože teprve potom mohu klasiku poslouchat dlouho a neunavuje, ale přitom je zvuk syrový a suchý což zase x lidem může vadit.Ešte pre úplnosť - ide mi len o názor, nie o tipy na kúpu nových, to budem prípadne riešiť neskôr.
To je jako se bavit s laikem o kávě, myslí si že si doma udělá stejné espresso jako já když si koupí rok starou kávu v kauflandu a stvoří kávový "nápoj" za pomoci tříštivého mlýnku s napodobeninou pákového kávovaru za 1000kč. Přitom zcela pomíjí fakt že mám skoro 10 let zkušeností s přípravou espressa vč. 5 let pražení kávy, ale furt nepochopí co je na rok staré kávě špatně....
Nebo jaký názor jsi vlastně chtěl slyšet?