B&W 802D + Cambridge Audio nebo Musical Fidelity?
Re: B&W 802D + Cambridge Audio nebo Musical Fidelity?
Ako uz tu spomenul BVa, tie bedne nie su naladene uplne neutralne a ta nizka minimalna impedancia ta limitije pri vybere zoslnovaca (riesenie vyhybky). Preto bude jedine riesenie si vyskusat doma u seba viac variant. Ja ked som vyberal preamp, mal som ich doma 5 na porovnanie a vybral krory mi najlepsie vyhovoval Ako spomina aj Fidji, delene riesenie mas lepsie aj s ohladom na moznosti. DAC zastarava navyse relaitivne najrychlejsie pri integrovanom rieseni budes mat potom najvatsiu financnu stratu. Typov na pristroje tu iz zaznelo myslim dost.
Skus si aspon "poslechnout" u Xavianu ako znie delenec EX-B7 a preamp bud EX-P7 alebo EX-P27 ak ho tam budu mat urcite ti ho pozicaju. Ja som mal pozicany tiez... Pozri recenzie vo svete.
Ja ti tip dám, ale to bude komentárov..co pises je pro me sice spanelska vesnice, ale vypada to jako neco, ceho bych se mohl chytnout a hledat podle podobnych parametru. das (da nekdo) tip na takovy zesilovac?
Ako písal blesk666, Topping E50 (ak ti stačí jeden dig.zdroj signálu) a cez symetrické výstupy pripojiť toto, cena je veľmi výhodná a tie boxy to určite zvládne bez problémov (do 3ohm dá cca 270W RMS) a prehrievania aj pre veľmi hlasitej pri reprodukcii hudby , to ti garantujem... A je to
dekuji vsem za tipy. procetl jsem dnes nekolik recenzi na monobloky Kinki Studio EX-B7 v kombinaci s tovarnim predzesilovacem a i kdyz se zase dostavam na castky, kam jsem puvodne jit nechtel, napsal jsem do Xavianu. na webu sice nemaji nic v nabidce, ale treba mne odpoved prekvapi.
ozval se mi i jeden mistni clen, ze je muze v kombu sehnat, tak uvidime. kdyz koukam primo na web vyrobce, tak doprava do CZ je nesmysl, tudiz pravdepodobne jen pres distributora. bazarove momentalne asi nesezenu.
parametrove se zda, ze by to pro B&W 802D mohl byt dobry partner.
ozval se mi i jeden mistni clen, ze je muze v kombu sehnat, tak uvidime. kdyz koukam primo na web vyrobce, tak doprava do CZ je nesmysl, tudiz pravdepodobne jen pres distributora. bazarove momentalne asi nesezenu.
parametrove se zda, ze by to pro B&W 802D mohl byt dobry partner.
Koncak BVa muzu doporucit - neutralita, sila, dynamika. Mam take velke, hladovejsi bedny a zesilovac se nikdy nezahřal, je jen lehce vlazny (a to mam na nem postaveny preamp). Toping E50 neznam, ale zkousel jsem k nemu pouzit pres symetriku RME ADI a bylo to super.
hmm, oproti Kinki bych asi par $$ usetril.. : )BVa píše: ↑06 zář 2022 11:11Ja ti tip dám, ale to bude komentárov..
Ako písal blesk666, Topping E50 (ak ti stačí jeden dig.zdroj signálu) a cez symetrické výstupy pripojiť toto, cena je veľmi výhodná a tie boxy to určite zvládne bez problémov (do 3ohm dá cca 270W RMS) a prehrievania aj pre veľmi hlasitej pri reprodukcii hudby , to ti garantujem... A je to
Ad Kinki: teplo sa má odvádzať (vyžarovať do okolia), nie "akumulovať", hladká uzavretá krabica nie je najlepšie riešenie...
A inak, až na výkon (divne udaný, 250W do 2-8ohm??) a cenu "nič moc, napr "THD: < 0.05% (-80dB)"..
A inak, až na výkon (divne udaný, 250W do 2-8ohm??) a cenu "nič moc, napr "THD: < 0.05% (-80dB)"..
kdyz koukam na web BVaudio, tak de facto cele reseni (PRE1 + A300 SSE) by vyslo levneji, nez kterakoliv drive zminovana kombinace. snad by byl mozny poslech nekde (ci primo u me..) ?
mam za to, ze se pohybuju ve stejne tride, jako navrhy nize, anebo ne?
mam za to, ze se pohybuju ve stejne tride, jako navrhy nize, anebo ne?
Teraz maju trocha iny dizajn tie delence a maju kvalitnejsie repro svorky. Co som pozeral vykon maju napisane Power: 250W RMS (8 Ohms) , 380W RMS (4 Ohms)
https://avcorp.pl/product-eng-4690-Kink ... ilver.html
Co sa tyka chladenia kinki ma "teoriu" ze cela skinka funguje ako chladic. Aspon uz EX-M1+ to tak je ked to nehulim je to len vlazne ale fakto to pekne cele odvadza teplo.
https://avcorp.pl/product-eng-4690-Kink ... ilver.html
Co sa tyka chladenia kinki ma "teoriu" ze cela skinka funguje ako chladic. Aspon uz EX-M1+ to tak je ked to nehulim je to len vlazne ale fakto to pekne cele odvadza teplo.
To Kinki vypada jako garazovka.... , NIC proti DIY, ale ne za takovou cenu. Nemluve o absence vetrani na sasi. Kdyz to vidim, tak bych se nebal prezentovat moje monobloky .
Pan Stranka ( SPaudio - Customwork ) je velice vstřícný člověk, ochotný sestavu dovést až k zákazníkovi, nebo má putovní komponenty které za složení určité zálohy půjčuje k vyzkoušení. Každopádně je to ochotný člověk, stačí ho jen kontaktovat. S p. Strankou i s jeho produkty mám jen ty nejlepší zkušenosti. A za zkoušku to určitě stojí.
Jasna "garazovka" on v podstate to vyrobca schvalne tak vyrobil aby sa to prehrievalo a skoro chciplo Dovolim si povedat, ze som precital dosť vela recenzii o tychto modeloch ale nikde sa o prehrievani nikto ani len nezmienil a az tu sa to docitam Inak moj ma krasne vetranie ked by tu o to islo. Ale aj model EX-M7 ma vetranie. K cene sa vyjadrovat nebudem. Pozrite sa sa kolko sami davate (dali ste) za super kable z inej galaxie konektory poistky a kadejake wodoo sprostosti tak sa nebudem vyjadrovat ani ku garazi kinki.
Naposledy upravil(a) octavius dne 06 zář 2022 13:23, celkem upraveno 1 x.
Leony5> ano, na SPaudio (a customworks) jsem koukal hned ze zacatku, dokonce byl ted na hifibazaru na prodej jejich predzesilovac P1 (cena pouziteho 20tis). jen tedy koncova cast za 150tis uz je nad tim, co bych do sestavy chtel v dalsim kroku dat. bohuzel pro mne, aktualne mam integrovany zesilovac, tzn. v dalsim kroku by mel byt bud preamp anebo pri trose stesti kombo premap + konec.
to, ze bych nejdriv koupil jejich A400 S, nechal ho v krabici a setril postupem casu na predzesilovac, na to asi nemam moral : )
to, ze bych nejdriv koupil jejich A400 S, nechal ho v krabici a setril postupem casu na predzesilovac, na to asi nemam moral : )
Ja som niekedy robil test zosilnovacov pre High & Style (neplatene:-)
Mal som vtedy B&W Mateix 801 S2 a kombo BV P1SE a BV PA300SSE a s tym ich porovnaval. (Pre1 je vyrazne lepsi ako P1SE) V teste bol aj CA 851 integrac. Ked chces ti test poslem, je to ale samozrejme moje subjektivne hodnotenie
Mal som vtedy B&W Mateix 801 S2 a kombo BV P1SE a BV PA300SSE a s tym ich porovnaval. (Pre1 je vyrazne lepsi ako P1SE) V teste bol aj CA 851 integrac. Ked chces ti test poslem, je to ale samozrejme moje subjektivne hodnotenie
Ano A 400 je dost drahá, ale být tebou ( nevím od kut jsi ) vyzkoušel bych komb. P1 + Hypa 17 donedávna jsem s tím provozoval bez problému Vulkány. No a až došetříš tak Hypu prodáš a koupíš A 400. Tyhle komponenty se velice dobře prodají, a s malou ztrátou. Jeho zesíky hrají opravdu skvěle.