Zdravím,
rád bych sestavu naučil přijímat bluetooth.
Jde mi hlavně o telefon/tablet - spotify a internetová rádia.
Na zesilovači (Pioneer A-70) má volný digitální coax, takže převod D/A bych nechal na něm.
Vcelku se mi líbí třeba tahle krabička APTX HD Bluetooth 5.0...
Máte s tím nědko zkušenosti, případně, měli by jste jiné podoručení?
Bluetooth streamer
Re: Bluetooth streamer
Já bych být tebou jel přes WiFi je to lepší. Umí to třeba Chromecast audio.
Z jakýho telefonu/tabletu to chceš sdílet? Apple nebo Android?
Vyblíz:
WiFi by bylo fajn, ale Chromecast... děsí mě recenze aplikaca na marketu, stížnosti že pořád něco kravý - fakt nerad se v těhle věcech vrtám. Bluethooth spárovat jako reproduktor, mi přijde mnohem bez problémovější (za předpokladu, že ta krabyčka není vypadávající shit).
Chromecast audio navíc nemá digitální coax a kvalitám jeho DA převodníku moc nevěřím.
Miro_CZ:
Android (do budoucna možná windows)
WiFi by bylo fajn, ale Chromecast... děsí mě recenze aplikaca na marketu, stížnosti že pořád něco kravý - fakt nerad se v těhle věcech vrtám. Bluethooth spárovat jako reproduktor, mi přijde mnohem bez problémovější (za předpokladu, že ta krabyčka není vypadávající shit).
Chromecast audio navíc nemá digitální coax a kvalitám jeho DA převodníku moc nevěřím.
Miro_CZ:
Android (do budoucna možná windows)
Chromecast Audio má optiku a výstup přes ni je opravdu velmi dobrý, pokud tedy má zesilovač nebo DAC kvalitní převodník. Musel bys ovšem použít převodník Toslink/coax.
Pokud jde o aplikace, fígl je v tom, že Homecast nemusíš ani používat (jen přes něj CHA připojíš a nakonfiguruješ), všechny aplikace, které chromecast podporují (Spotify, TuneIn, Tidal a spousta dalších) umí poslat signál přímo do chromecast audio.
Pokud jde o aplikace, fígl je v tom, že Homecast nemusíš ani používat (jen přes něj CHA připojíš a nakonfiguruješ), všechny aplikace, které chromecast podporují (Spotify, TuneIn, Tidal a spousta dalších) umí poslat signál přímo do chromecast audio.