Bzucanie z reproduktorov
Re: Bzucanie z reproduktorov
Asi sme sa celkom nerozumeli, samozrejme 0,5db čo sa týka hlasitosti počuť, myslel som to tak že charakter zvuku sa skoro vôbec nemení čo som meral len celková hlasitosť je nižšia v podstate celom rozsahu, (môžem spraviť merania a hodiť sem grafy ak by to niekoho exaktne zauímalo aj na čislach) a to je samozrejme kompenzované tým že kalibrujem so zavretými dvierkami takže na centry je +0,5db v trimm levely aby všetky dosahovali na MLP 75db....keby tie dvierka spôsobili že je rozdiel dajme tomu -3db pri nejakom hustejšom mriežkovaní alebo čo, to by už bol trochu problém lebo by bolo treba do centra pumpovať v podstate 2 nasobny vykon optroti ostatným repro, stále by to v mojom prípade nevadilo kedže max počúvam tak 10-15db pod reference levelom čiže ku clipingu by ešte zdaleka nedochádzalo no už by som to riešil nejak inak.
Ono teoreticky ti mohol cez basreflex vletieť do reprobední roj včiel.Preto to bzučanie.Ale nevyháňaj ich,na jeseň môžeš mať svoj vlastný domáci med.
Tiez som si myslel len vsetky repro mam uzavrete aj suby takze to asi nebude to.