CD přehrávač NAD

Dotazy a žádosti o radu co nakoupit, vylepšit, změnit ve vašich sestavách, ...
Odpovědět
Patmann
Kontaktovat uživatele:

CD přehrávač NAD

Příspěvek od Patmann »

Uvažuji o koupi CD přehrávače NAD(starší model např.C541 max. do 7tis.),ale četl jsem celkem dost článků o tom,že se u nich kazí mechanika,mohl by mi někdo poradit,který typ je spolehlivý za rozumnou cenu?

boxer

Re: CD přehrávač NAD

Příspěvek od boxer »

Peoč NADa? Ty se zrovna kvalitou provedení a hlavně zvukem moc chlubit nemohou.Obzvláště starší kusy.

Patmann
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Patmann »

Koupil jsem totiž zes. NAD C350,tak něco k němu.No a za ty peníze,co do toho můžu dát se toho moc kvalitního sehnat nedá,tak alespoň něco průměrného prozatímně...

boxer

Příspěvek od boxer »

Pokuď ti jde o sladění designově,tak k NADu se nic jiného asi nedá dát,aby ho to nepřebilo.

Pokud by jsi snesl něco jiného tak např. zde http://www.hifibazar.cz/ v sekci přehrávače mají např.DENON DVD-2800 MK2,původní cena 39 000 nyní za 6.
Na http://www.hifionline.cz/hifibazar/ je Harman/Kardon 970LE jako nový za 9 000 a Cambridge Audio / Azur 640C V2 za 10 000.
CAMBRIDGE AZUR 540 D za 7000 prodává zde http://www.excelia-hifi.cz/

lachim
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od lachim »

určitě si to všechno poslechni doma.
kombinovat nad je dosti "problematické".
nutno poslouchat, hodnotit alespoň 3 dny. ne 10 minut!

Patmann
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Patmann »

No a nemáte někdo zkušenost,co k tomu zesilovači sedne? Nemůžu si to totiž poslechnout doma protože mám zatím provizorní repro,reproduktory budu kupovat až za rok,musím to tak nějak zkombinovat podle financí(zes+CD),bedny pak budu samozřejmě už brát podle poslechu.

Patmann
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Patmann »

A co takhle SONY X33ES ? Víte někdo,jak hraje? Pořád prohlížím inzeráty,ale je to těžké vybírat,bez toho abych to slyšel,ještě jsem uvažoval o koupi na Ebay,ale nějak se toho bojím,sám mám toiž špatnou zkušenost s poštou...

lachim
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od lachim »

patmann

hodně štěstí při tomto stylu "nakupování".
více ti asi nikdo neporadí.
:)

Patmann
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Patmann »

Hm,já vím,ale jsem v situaci,kdy nemám čím přehrávat CD a čekat rok než budu mít na repro,abych vše najednou sladil nemůžu,tak jsem doufal,že se najde někdo,kdo měl podobný problém a má již doma něco podobného,že by mohl poradit:prostě zes. NAD C350+CD... a pak reproduktory...

lachim
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od lachim »

patmann

já to chápu.
kup si nad + nad. hrát to bude.
ale ptát se, "nevím jak hraje A a zajímá mě, zda B (které jsem také neslyšel) bude lepší než A", je k ničemu.
fakt.

Mike
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Mike »

Pattman

Přesně jak píše Lachim je potřeba slyšet na své sestavě ale mohu říci za sebe jedno jsem NADysta ale CD od NADu bych si nikdy nekoupil kdybych vybíral nové tak určitě ne. Je to otázka preferencí jisté modely jejich Cd playerů mají problémy s mechanikami a celkově se mi zdají jejich CD méně podařené zkusil bych se zaměřit na CA Azur c340 slyšel jsem ho ve studiu britek jako zbylé dva modely 540 a 640c a c340 to jasně vyhrála je to geniálně postavený player za ty peníze doporučuji poslechnout. Opravdové překvapení zbylé dva sice hrály o chlup lépe ale ten chlup opravdu nestál za dalších 7 tisic korun. Možná starší Denon.
Napiš jak jsi vybral držím palec *thumbs up*
Zdraví Michal

Patmann
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Patmann »

Mike
No už asi měsíc mám doma NAD C540,i když mi CD NAD dost lidí rozmlouvalo,tak jsem jej nakonec vzal-jako nový za dobrou cenu,prý málo hraný...Funguje skvěle,čte i hodně staré CD-R a zvuk? Nemohu posoudit na lepších bednách,mám zatím jen staré Videotony,které hrají "slušně" jen pomalejší věci,při zrychlení se slévají a sluchátka jen Koss Porta-Pro,ale i tak je to oproti přehrávačům co jsem měl obrovský zvukový skok dopředu.Nevím,jak hrají vámi všemi doporučené přehrávače,ale bral jsem tento jako prozatimní znouzecnost a můžu říct,že jsem spokojený.Určitě se v budoucnu až děti trošku povyrostou budu poohlížet zase po něčem novém-ještě lepším,ještě není všem dnům konec ;)

fb_radek1
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od fb_radek1 »

Mě se líbí,přes cd Nad c 524,ta jistota a dynamika projevu,....Tedy přes koaxiální výstup,a dac Fiio d03k taishan,........A slušně vystupující středy,......

fb_radek1
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od fb_radek1 »

Nad c 524,má pěkný,hutný a muzikální zvuk,který pěkně "dýchá",byť není tak ostrý a detailní,.......Mam ho rád!!Sice malinko tupější středy,ale neva,...Basy pěkné!!Ta jistota,uvolněnost a muzikálnost,vše nahrazují,.......

Bazi 36
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Bazi 36 »

črc 2020 - A slušně vystupující středy....
čer 2021 - Sice malinko tupější středy....

Tak jsem zvědavej na další výroční zprávu v létě 2022, snad už se to s těma středama ňák rozlouskne :lol: .

Odpovědět