Chord Mojo nebo AudioQuest DragonFly Cobalt?
Chord Mojo nebo AudioQuest DragonFly Cobalt?
Momentálně používám AudioQuest DragonFly Black a do budoucna přemýšlím, že přejdu na nějaký lepší převodník. Nemůžu se rozhodnout mezi top verzí vážky a Chord Mojo. DragonFly Cobalt se mi líbí z důvodu že není nutné nabíjet, jen se připojí k PC, ale u Chord Mojo jsou zase lepší technické parametry. Otázka je, jestli má smysl Chord Mojo, který je o něco málo dražší. Poslouchám z horšího notebooku přes Tidal a Foobar2000 s doplňkem wasabi, kde mám hlavně svoje CD ripy. Občas poslouchám ještě z Galaxy S10 přes USB AudioPlayer.
Re: Chord Mojo nebo AudioQuest DragonFly Cobalt?
Otázkou je, zda ty lepší technické parametry rozpozná i tvůj sluch. Když ne, dal bych přednost kompaktnímu balení ve formě Dragonfly.
Také by nebylo od věci porovnat sluchem stávající AQ Black s těmi kandidáty. Možná bys zjistil, že vlastně nic nového nepotřebuješ.
Mám Red i Cobalt. Cobalt se mi jeví jako hlasitější, ale jinak sluchem žádný rozdíl.
Také by nebylo od věci porovnat sluchem stávající AQ Black s těmi kandidáty. Možná bys zjistil, že vlastně nic nového nepotřebuješ.
Mám Red i Cobalt. Cobalt se mi jeví jako hlasitější, ale jinak sluchem žádný rozdíl.