Co za batarové reprosoustavy v ceně 50000....
Re: Co za batarové reprosoustavy v ceně 50000....
Jinak se v inzerci opět objevily černé JBL Ti10k, od někoho z Pardubic.
Cena dohodou, odhaduji +/- 50 000,- Kč.
https://www.hifionline.cz/hifibazar/pro ... 637-ti10k/
Cena dohodou, odhaduji +/- 50 000,- Kč.
https://www.hifionline.cz/hifibazar/pro ... 637-ti10k/
Já mám pocit, že KEF R11 fb Mirka znásilnily, jinak není možné co se tu děje. Stačilo by napsat, že jsou prostě na hovno.
Je mi líto, že jsem takový imbecil co si neumí vybrat reprobedny a vlastně co slyším vůbec není pravda. Asi je budu muset prodat a koupit regál Xavian.
Je mi líto, že jsem takový imbecil co si neumí vybrat reprobedny a vlastně co slyším vůbec není pravda. Asi je budu muset prodat a koupit regál Xavian.
No, vidíš to. Kdybys to udělal hned, měl bys plno pochval a klid na duši, že jsi koupil dobře.
Pak už jen nějakého Projekta a Šrola...to by byla místní "mlaskačka" ...jo a hlavně Tydal, bo jak všichni
víme Spotyfy je na hovno a nedá se poslouchat ani v kuchyni
Pak už jen nějakého Projekta a Šrola...to by byla místní "mlaskačka" ...jo a hlavně Tydal, bo jak všichni
víme Spotyfy je na hovno a nedá se poslouchat ani v kuchyni

-
- Kontaktovat uživatele:
- Vybavení
Papolius jaké byly tvoje dojmy z poslechu Fischer?
Já je nikdy osobně neslyšel.
Já je nikdy osobně neslyšel.
DatkSide-pislouchal jsem více jen sl170 a vim, že na basech je to ono. Pevnost ozvučnice je fakt zásadní, resp netečnost. Bohužel mě ty bedny neoslovily na podání prostoru. Měl jsem v plánu jít do sl 500 na blind ale nakonec jsem domyslel, že by byly moc drahé zesilovače a podání prostoru by nebylo takové jako u R11.
Hledání nových beden jsem řešil dost dlouho
Hledání nových beden jsem řešil dost dlouho
-
- Kontaktovat uživatele:
- Vybavení
Dík za odpověď, ptal se mě na ně jeden známý, který o nich uvažuje do zakazkoveho interiéru a hodně se mu líbí ten kamenný povrch (trochu profesní deformace, ale je v pohodě a dovede ocenit i dobrý zvuk, ale prostě si nevybere repro co se mu i zároveň nelíbí).
Takže oproti KEF byly ty Fischer víc "utažené"?
Takže oproti KEF byly ty Fischer víc "utažené"?
A nemohlo sa stat, ze problem s priestorovym zobrazenim bol sposobeny tym, ze neboli dostatocne rozohrane ?Papolius píše: ↑06 čer 2020 16:09DatkSide-pislouchal jsem více jen sl170 a vim, že na basech je to ono. Pevnost ozvučnice je fakt zásadní, resp netečnost. Bohužel mě ty bedny neoslovily na podání prostoru. Měl jsem v plánu jít do sl 500 na blind ale nakonec jsem domyslel, že by byly moc drahé zesilovače a podání prostoru by nebylo takové jako u R11.
Hledání nových beden jsem řešil dost dlouho![]()
Adrian- On tam nebyl problém s prostorem, jen na KEF je prostě lepší. Navíc umístit sl 500 v prostoru asi nebude nic jednoduchého, má basák do boku a u všech recenzí na Fischery je zmiňováno, že potřebují hodně místa okolo. Prostě jsem šel na jistotu.
DarkSideOfTheMoon- určitě ty bedny nedokážu porovnat mezi sebou, spíše ve vztahu ke mě. Fischery 170 jsem slyšel na brutálních monoblocích Accustic Arts a prodejce říkal, že to krmení je znát( a tušil jsem, že toto jim fakt neposkytnu). Co mi také vadilo, že za 100k dostanu jen malou dvoupásmovku a věděl jsem, že za půl roku budu koukat po vyšším modelu, proto ty starší sl500 v hledáčku
Pokud má známý na Fischery ať do nich určitě jde
DarkSideOfTheMoon- určitě ty bedny nedokážu porovnat mezi sebou, spíše ve vztahu ke mě. Fischery 170 jsem slyšel na brutálních monoblocích Accustic Arts a prodejce říkal, že to krmení je znát( a tušil jsem, že toto jim fakt neposkytnu). Co mi také vadilo, že za 100k dostanu jen malou dvoupásmovku a věděl jsem, že za půl roku budu koukat po vyšším modelu, proto ty starší sl500 v hledáčku
Pokud má známý na Fischery ať do nich určitě jde
-
- Kontaktovat uživatele:
- Vybavení
Papolius - dík za osobní zkušenost a dojmy. Ten známý je schopný bedny vybrat (skoro) jen podle vzhledu, tady zdá se naštěstí neudělá chybu, ať už vybere ty KEF nebo Fischer. Fishery budou asi náročnější na krmení a taky cenově jsou taky výš. I když dle mojí zkušenosti ty KEF vyšší výkon taky zúročí, určitě bych doporučil vyzkoušet i bi-amp. Ještě jednou dík za odpověď.
Papolius » 05 čer 2020 14:19
Já mám pocit, že KEF R11 fb Mirka znásilnily, jinak není možné co se tu děje. Stačilo by napsat, že jsou prostě na hovno.
Ale ony nejsou na hovno, kdyby jo, tak to hned napíšu. I když tady se za upřímnost dostane kamenem do ksichtu. Vybíral jsi dlouho, a dle me jsi vybral ne úplně dobře. Ale jak jsi rekl, byly za cenu která se nedala odmítnout, takze cena/výkon asi dobre. Mam asi blbou vlastnost chtit aby si kazdy pořídil plnotucne hrající bednu co zahraje vse s prehledem a ne jen pul zvuku. Pokud by jsi neposlouchal rad nahras, az pres 100 db, verim ze by se ti vic líbil zvuk napr regalu Ambra.
Ale ony nejsou na hovno, kdyby jo, tak to hned napíšu. I když tady se za upřímnost dostane kamenem do ksichtu. Vybíral jsi dlouho, a dle me jsi vybral ne úplně dobře. Ale jak jsi rekl, byly za cenu která se nedala odmítnout, takze cena/výkon asi dobre. Mam asi blbou vlastnost chtit aby si kazdy pořídil plnotucne hrající bednu co zahraje vse s prehledem a ne jen pul zvuku. Pokud by jsi neposlouchal rad nahras, az pres 100 db, verim ze by se ti vic líbil zvuk napr regalu Ambra.
Tak jsem našel sloupky ve stejné cenové jako KEF R11, a zvukově jsou mnohem dal, hlavne umí i basy. Jsou to Audiovector R3 Signature. Zvuk me hodně mile překvapil, na to ze jsou to 2.5 pásma s malými menici. Poslouchal jsem je na svém zeleze zes. + dac.
Pamatuju si je z výstavy tak z před pěti lety a taky se mi moc líbily.
Nadral reprosoustavy
Tady je krásně vidět subjektivní vnímání zvuku a specielně basu. Slyšel jsem S3 aretté v dobře upravené místnosti a skvělém železe. Rozhodně ne, hlavně na basech. Fascinuje mě ,že to vůbec srovnáváš. Docela by mě zajímalo, co bys řekl na basy z mé open baffle sestavy s 15ti palcem.....
Rozhodně ne?! No to je tvuj názor, a možná to ani neni pravda. Tady se neda nikomu věřit.
Já se Ti snažím vysvětlit, že něco jako "pravda" ve vnímání zvuku není.