kocmeister- Díky za reakci k 805s, uvidíme jak budou znít Volly, asi by pro ěm byly vodnější díky pásku
Kocour-- Díky za tipy na ty BV audio jsem koukal již dříve, ale trošku se bojím Focálí kaloty aby nebyla průměrná a moc ostrá. Cena je více než lákavá. Jsi další co není nadšený z 805s. Zajímavé a přínosné.
Kocmeisterovy bedny jsou jaké konkrétně? Díky.
Zdeny-Tvé příspěvky sleduji an fórechh již X let takže Tvou dřívější náklonost k dnyaudio znám, nevěděl jsem že máš již delší dobu ty Ekta Grande. Moc díky za příspěvek. Dynaudio by jistě nebyly pro mě to pravé ořechové. Co se týče kabelů tak vliv kabelu je ale pro mě nezaplatitelný. Slyšel jsem na své sestavě nějaký vyšší model Nordost a rozdíl ve výškých byl dost veliký ale bohužel desetitisíce nepřehazuji vidlema

Sany- Možná kdyby byly v bazaru kouknu po nichh a poslechnu Wharfedle jsem snad nikdy nesylyšel. O nové repro nestojím na to nemám

Tera- snad se prodejce ozve, vypadají ideálně
Minstrel- Toje nějaké PA repro?! Máš vlastní zkušenost? Dříve jsem po téhle možnosti pokukoval ale úplně si nejsem jistý jestli by byly pěkné výšky a tichý poslech. Já potřebuju tichhý i hlasitý
RedBaron- Měl jsem JBL L150 které jsem porovnával s 250ti Jubilee a nebylo to pro mne. Quadral Montal byly dlouhodobě lepší. Hodně jsem od JBL čekal ale zklamaly. Zvuk mě vlastně ničím nezaujal