Co za batarové reprosoustavy v ceně 50000....
Re: Co za batarové reprosoustavy v ceně 50000....
PavelDosko--- Z doporučovaných repro mě Volla zaujaly nejvíce. Dle diskuzí jsou to dokonalé repro, navíc mají pásek po kterém jsem pokukoval a musím říct že zvuk pásku mi chybí. Již jsem psal prodejci jestli je mohu slyšet a vidět. Jediné mínus vidím jejichh původ, to je mi proti srsti ale zas jde o bazar.
kocmeister- Díky za reakci k 805s, uvidíme jak budou znít Volly, asi by pro ěm byly vodnější díky pásku
Kocour-- Díky za tipy na ty BV audio jsem koukal již dříve, ale trošku se bojím Focálí kaloty aby nebyla průměrná a moc ostrá. Cena je více než lákavá. Jsi další co není nadšený z 805s. Zajímavé a přínosné.
Kocmeisterovy bedny jsou jaké konkrétně? Díky.
Zdeny-Tvé příspěvky sleduji an fórechh již X let takže Tvou dřívější náklonost k dnyaudio znám, nevěděl jsem že máš již delší dobu ty Ekta Grande. Moc díky za příspěvek. Dynaudio by jistě nebyly pro mě to pravé ořechové. Co se týče kabelů tak vliv kabelu je ale pro mě nezaplatitelný. Slyšel jsem na své sestavě nějaký vyšší model Nordost a rozdíl ve výškých byl dost veliký ale bohužel desetitisíce nepřehazuji vidlema Aktuálně mám Supra ply 3,4 a při pořízení jsem byl mile překvapen.
Sany- Možná kdyby byly v bazaru kouknu po nichh a poslechnu Wharfedle jsem snad nikdy nesylyšel. O nové repro nestojím na to nemám
Tera- snad se prodejce ozve, vypadají ideálně
Minstrel- Toje nějaké PA repro?! Máš vlastní zkušenost? Dříve jsem po téhle možnosti pokukoval ale úplně si nejsem jistý jestli by byly pěkné výšky a tichý poslech. Já potřebuju tichhý i hlasitý
RedBaron- Měl jsem JBL L150 které jsem porovnával s 250ti Jubilee a nebylo to pro mne. Quadral Montal byly dlouhodobě lepší. Hodně jsem od JBL čekal ale zklamaly. Zvuk mě vlastně ničím nezaujal
kocmeister- Díky za reakci k 805s, uvidíme jak budou znít Volly, asi by pro ěm byly vodnější díky pásku
Kocour-- Díky za tipy na ty BV audio jsem koukal již dříve, ale trošku se bojím Focálí kaloty aby nebyla průměrná a moc ostrá. Cena je více než lákavá. Jsi další co není nadšený z 805s. Zajímavé a přínosné.
Kocmeisterovy bedny jsou jaké konkrétně? Díky.
Zdeny-Tvé příspěvky sleduji an fórechh již X let takže Tvou dřívější náklonost k dnyaudio znám, nevěděl jsem že máš již delší dobu ty Ekta Grande. Moc díky za příspěvek. Dynaudio by jistě nebyly pro mě to pravé ořechové. Co se týče kabelů tak vliv kabelu je ale pro mě nezaplatitelný. Slyšel jsem na své sestavě nějaký vyšší model Nordost a rozdíl ve výškých byl dost veliký ale bohužel desetitisíce nepřehazuji vidlema Aktuálně mám Supra ply 3,4 a při pořízení jsem byl mile překvapen.
Sany- Možná kdyby byly v bazaru kouknu po nichh a poslechnu Wharfedle jsem snad nikdy nesylyšel. O nové repro nestojím na to nemám
Tera- snad se prodejce ozve, vypadají ideálně
Minstrel- Toje nějaké PA repro?! Máš vlastní zkušenost? Dříve jsem po téhle možnosti pokukoval ale úplně si nejsem jistý jestli by byly pěkné výšky a tichý poslech. Já potřebuju tichhý i hlasitý
RedBaron- Měl jsem JBL L150 které jsem porovnával s 250ti Jubilee a nebylo to pro mne. Quadral Montal byly dlouhodobě lepší. Hodně jsem od JBL čekal ale zklamaly. Zvuk mě vlastně ničím nezaujal
Kocmeister: Dneska to vnímám jako rozdíl mezi bednami, které mají pořádný spodek a které ne, není divu, 14" bas ve 120-litrové ozvučnici udělá svoje a budky kopák s takovým důrazem ani dát nemohou. O detail ochuzen opravdu nejsem, o nadměrné sykavky ve většině nahrávek ano. Před VMA III v práci přišly komponenty s teplejším zvukem a obě sestavy jsou podle mého teď výborné na to, k čemu slouží.
Papolius: To mě právě na 250tkách baví, nic z nich netrčí, zahrajou všechno odspodu nahoru jak mají, pro mě je tam všechno co má být.
Papolius: To mě právě na 250tkách baví, nic z nich netrčí, zahrajou všechno odspodu nahoru jak mají, pro mě je tam všechno co má být.
Když se tady bavíte o kvalitním spodku tak už sloupové Tannoy DC8T ho mají velmi zajímavý a nepřehlédnutelný. A za pade z druhé ruky se určitě dají sehnat.
- PavelDosko
- Kontaktovat uživatele:
- Vybavení
Papolius : a tak z Ciny mas ted skoro vsechno, vcetne renomovanych znacek vyrobcu reprobeden, na vlastni oci se presvedcis, ze provedeni je naprosto prvotridni, mam taky AC sloupy V8F a je to krasny kus nabytku, navic dobre hrajiciho
Ano PA repro. Jojo potichu i hlas ale je to již delší dobu co jsem je poslouchal, na rock super
Ahoj všem. Moc díky za rady. Za posledních pár dnů jsem toho slyšel víc než za poslední dva roky. Regálovky pro mě definitivně padají a rozhodl jsem se jít do menších sloupů. Slyšel jsem pár kousků co mi vyrazily dech Zatím vedou Monitor audio gold 200 ale ještě bychh rád něco naposlouchal.
- PítrsPraha
- Kontaktovat uživatele:
- Vybavení
Pokud te zvukem uchvatily MA, pak pri vyberu nevynechej Focal. Aktualne jsou na bazaru Arie 936. Potrebuji dost prostoru a kvalitni pevny vykonny zesilovac, ale kdyz to dostanou, maloco v jejich kategorii se jim vyrovna v presnosti a koherenci zvuku, prostorovosti a zivosti zvuku.
v čem Tě příjemně překvapily ty MA gold 200? Neznám je, jen se ptám...Papolius píše: ↑11 říj 2017 09:00Ahoj všem. Moc díky za rady. Za posledních pár dnů jsem toho slyšel víc než za poslední dva roky. Regálovky pro mě definitivně padají a rozhodl jsem se jít do menších sloupů. Slyšel jsem pár kousků co mi vyrazily dech Zatím vedou Monitor audio gold 200 ale ještě bychh rád něco naposlouchal.
Lubin- Prostorovost, přítomnost jemných nuancí,rychlost zvuku, páskový výškáč se zjevně vysokým rozlišením, množství informací v nahrávce, opravdu úderný bas a to vše v krásném zpracovaném pidi těle. Zvuk je možná trochu ostřejší ale rozhodně mnohem lepší než výškáče AC a mých starých Montanů.
Oproti Focalům ketré jsme měl možnost slyšet v přímém srovnání je zvuk méně mohutný a více detailní.
Pokud do nich půjdu nebudu řešit subwoofer tak aktuálně jak myslel a pořídím jim něco fakt rychlého a úderného.
Oproti Focalům ketré jsme měl možnost slyšet v přímém srovnání je zvuk méně mohutný a více detailní.
Pokud do nich půjdu nebudu řešit subwoofer tak aktuálně jak myslel a pořídím jim něco fakt rychlého a úderného.
- PítrsPraha
- Kontaktovat uživatele:
- Vybavení
Jen pro zajimavost: jake Focaly to byly a co je krmilo?
Když mohutný zvuk tak ACR RP300 nebo 400 Isostatic
Pítrs- Přesně již nevím ale jeden model z těch co teď aktuálně poletují na bazaru. Zesilovač zjistím, ale rozhodně byl dobrý
mac-Mohutný zvuk je fajn ale ted chci spíše rychlejší a údernější zvuk. Modernější. Nafouklých zvuků jsem si za ty roky užil dosti.
Chci aby mě kytara sekla do ucha, ale neusekla. Kopák aby mě kopnul a klidně prokopnul ale aby nikde nic nehučelo a nešlo zbytečně
Také jsem měl možnost krátce slyšel Audio physics classic 20 a ten zvuk mě ohromil prostorovostí a neagresivitou(což aktuálně úplně nechci). Bas byl skvělý, možná až moc výrazný. Rozhodně nic neřezalo a jistě je to bedna na dlouhý poslech ještě je asi půjdu okouknout. Navíc je pokrytá sklem takže když jí pokálí papoušek, půjde utřít
mac-Mohutný zvuk je fajn ale ted chci spíše rychlejší a údernější zvuk. Modernější. Nafouklých zvuků jsem si za ty roky užil dosti.
Chci aby mě kytara sekla do ucha, ale neusekla. Kopák aby mě kopnul a klidně prokopnul ale aby nikde nic nehučelo a nešlo zbytečně
Také jsem měl možnost krátce slyšel Audio physics classic 20 a ten zvuk mě ohromil prostorovostí a neagresivitou(což aktuálně úplně nechci). Bas byl skvělý, možná až moc výrazný. Rozhodně nic neřezalo a jistě je to bedna na dlouhý poslech ještě je asi půjdu okouknout. Navíc je pokrytá sklem takže když jí pokálí papoušek, půjde utřít
Lidi slyšel někdo CANTON - Reference 5 DC ? Mají je na hifibazaru za 35k...... dle testu na hifivoice (model5.2) mají odtržené výšky. Za postřehy budu rád. Nikdy jsem žádné Cantony neslyšel.
- PítrsPraha
- Kontaktovat uživatele:
- Vybavení