DAT magnetofon
Re: DAT magnetofon
Ty pásky na zálohování jsou stejný jako ty do audio rekordérů. Lze na ně normálně nahrávat. Jen namísto délky v minutách mají kapacitu v GB a jsou označeny jako DDS. Používalo se to jako zálohovací médium k počítačům. V pravěku 

Ano, tak to bylo. V pravěkých dobách se jako záznamové médium dat k mikropočítači IQ 151 nebo PMD 85 používala běžná audio kazeta, ještě v roce 1987 když jsem končil školu. Až potom přišly diskety, nejprv bulhary 8´´ a potom 5.25´´ a 3.5´´ Maxell, Verbatim, Polaroid. Stejně tak dnes
CD-R, RW poslouží pro data 700 MB nebo 80 min. hudby, to je jedno.
CD-R, RW poslouží pro data 700 MB nebo 80 min. hudby, to je jedno.
Abych se vyhnul zbytečným problémům nabízím ze solidarity NOVÉ zafoliované DAT. Kus 50 kč + pošta. Mohu nabídnout i použité Scotch, Fuji, atd., ale bez záruky, že je to ohraný apod. Původní ceny kazet jsou cca 300 kč, tedy to dávám v podstatě za odvoz
3x SonyPor DAT Plus 65 minut
10x SonyPor DAT Plus 95 minut
2x BASF DAT MASTER 64 minut
1x BASF DAT MASTER 94 minut
1 x EMTEC DAT MASTER 124 minut
Kdo dřív přijde, má delší metráž
Ještě nabízím úplně nové nepoužité Maxell Professional Audio Pro, ale ty jsou bez folie, tedy tomu musíte věřit.
2x Maxell Audio Pro 65 minut
8x Maxell Audiu Pro 95 minut
Mail: P.Paulus@me.com nebo 722 13 15 17
Možno i osbní převzetí v Praze.

3x SonyPor DAT Plus 65 minut
10x SonyPor DAT Plus 95 minut
2x BASF DAT MASTER 64 minut
1x BASF DAT MASTER 94 minut
1 x EMTEC DAT MASTER 124 minut
Kdo dřív přijde, má delší metráž

Ještě nabízím úplně nové nepoužité Maxell Professional Audio Pro, ale ty jsou bez folie, tedy tomu musíte věřit.
2x Maxell Audio Pro 65 minut
8x Maxell Audiu Pro 95 minut
Mail: P.Paulus@me.com nebo 722 13 15 17
Možno i osbní převzetí v Praze.
Aha, už jsem doma!
Hans20 - SZ
Díky všem Vám za pomoc!
Hans20 - SZ
Díky všem Vám za pomoc!
Nabídka DAT je nižší o prodané 2x Sony DAT 95. Pokud jdou příspěvky editovat, nevím jak.
Staršie príspevky editovať nejdú, to je prístupné len moderátorom. V prípade ďalšieho predaja si ale radšej založ nový topic v sekcii Prodej.Hans20 píše:Nabídka DAT je nižší o prodané 2x Sony DAT 95. Pokud jdou příspěvky editovat, nevím jak.
Ale kdepak. Pásky se používají i nyní a má to svoje důvodyHans20 píše: Používalo se to jako zálohovací médium k počítačům. V pravěku

Tak jsem neodolal a DTC-60ES champagne s origo bočnicema v 95% stavu je doma
.Podle mého ucha zvukově o móóóc lepší než MD.Teď jen záleží jak dlouho vydrží mechanicky jak popisoval Hans20.Děkuji všem za jejich názory a připomínky,viz výše. 

Taky jsem neodolal a Denon DTR-2000 bez bočnic je doma!
Musím potvrdit, že kvalita mne moc překvapila. Člověk je trošku ovlivněn skutečností, že datka "vypadá" jako klasický tape deck a proto ji automaticky přisuzuje nižší kvalitu.
Když jsem si jej však pustil, najednou jsem myslel, že poslouchám CD. Moc mne mrzí, že technická podpora je v čudu (jak se zde psalo) a proto se modlím, ať vydrží co nejdéle.
Taky Vám všem děkuji za reakce a rady!
Musím potvrdit, že kvalita mne moc překvapila. Člověk je trošku ovlivněn skutečností, že datka "vypadá" jako klasický tape deck a proto ji automaticky přisuzuje nižší kvalitu.
Když jsem si jej však pustil, najednou jsem myslel, že poslouchám CD. Moc mne mrzí, že technická podpora je v čudu (jak se zde psalo) a proto se modlím, ať vydrží co nejdéle.
Taky Vám všem děkuji za reakce a rady!
Na ebay rozebíral životnost člověk co je servisuje. Prý není problém u hlavy až 10 000 hodin. Ale není to jen o hlavě. Podpora je v háji, ale to u "kazeťáků" taky, tak se k nim chovejte hezky
Tady máte odkazy a procvičujte se v němčině
http://www.datrecorder.de/
http://members.ebay.de/ws/eBayISAPI.dll ... id=mcs-mik
Ať vám dlouho slouží
A jasně, že je to lepší než "kazeťák", jen není takový výběr.

Tady máte odkazy a procvičujte se v němčině

http://www.datrecorder.de/
http://members.ebay.de/ws/eBayISAPI.dll ... id=mcs-mik
Ať vám dlouho slouží

A jasně, že je to lepší než "kazeťák", jen není takový výběr.
Do "prodam" pridana nova nabidka DAT kazet.