ESI JULI

Dotazy a žádosti o radu co nakoupit, vylepšit, změnit ve vašich sestavách, ...
pbehal
Kontaktovat uživatele:

ESI JULI

Příspěvek od pbehal »

Dobrý den, dnes mě došla ESI JULI, dal jsem ji do pc a chinchema propojil ze zesilovačem Pioneer A-109 nainstaloval ovladače a zde má cesta končí win ukazuje přehrávání zvuku ale s repro nic nejde snažím se najíd nějaký kloudný návod v cz jak to propojit chci jen zvuk.Dík za radu

Aleska
Kontaktovat uživatele:

Re: ESI JULI

Příspěvek od Aleska »

A jaký používáš softwarový přehrávač ? Jak ve Foobaru, tak cPlay se musí nastavit i výchozí zvuková karta, ovladače nemusí stačit !

pbehal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od pbehal »

Media player win ten foobar najdu asi na cd že?

pbehal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od pbehal »

Taky se dívám že musím nastavit asi directWire ale jak?

pbehal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od pbehal »

Stále ukrutné ticho :(((((

Aleska
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Aleska »

Ticho být nemusí,
třeba ti, co mají ESI@Juli doma zrovna na fóru nejsou. Dej ji do vyhledávání a napiš jim SZ, možná, že to bude i rychlejší. Nebo se podívej na stránky Audiowebu (například zde: ESI Julia), nebo Slovanetu, prostě zadej tam do vyhledávání kombinace ESI a Juli, nebo @Juli a navede tě to dál. Bez věci by nebylo ani tam, ani zde podívat se na nastavení Foobaru, jak kdo jej mám.

pbehal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od pbehal »

Internet samozřejmě projíždím jinak se seká obraz když pustím video jak ne netu tak ve win.

pbehal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od pbehal »

Tak jsem to rozchodil a začínám s poslechem, ale zatím nějaký větší rozdíl nepociťuji, hádám, že to bude tak trochu zálkadním zesilovačem.

DRVOŠTĚP
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od DRVOŠTĚP »

A kde byla chyba?

pbehal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od pbehal »

Ńastavení frekvence a hlavně zapojení na DirectWire až na netu jsem našel obrázek jak to maj propojené.

PavelN
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od PavelN »

Taky mám cca 14 dní ESI Juli@ a posun oproti integrovanému realteku je poměrně velký. Určitě se vytratila drsnost, reprodukce má více detailů a vzdušnosti. Co jsi měl předtím za zvukovku?

pbehal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od pbehal »

Měl jsem CREATIVE SOUND BLASTER X-Fi Xtreme Audio PCIe x1, jinak jsem teď zapnul počítač a zvuk opět v pr... musel jsem znovu nastavit vzorkovací frekvence na 24 bit, 192000 Hz a de to snad to bylo ojedinělé.

Robo77
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Robo77 »

Pravděpodobně si blbě zapojil cinche do karty, předpokládám že jedeš analog, tak to musí jít z analogového výstupu, to jsou konektory č.2 dle manuálu (levý a pravý, ty blíže SPIDF výstupu). V DIRECTWIRE se ve standardním přehrávání nic neprodrátovává, neměla by tam být žádná propojka. Sample rate dej na AUTO, je to nejlepší a neblbne to. Samluj raději přes FOOBAR, tj s pluginem SOX resampler. Ten nastav ve foobaru na 96 kHz a qualitu very good (nezero to skoro zadnej procesorovej cas). Dál si stáhni na stránkách foobaru kernel streaming blugin a nakopíruj ho do pluginů foobar (to samé jako ten sox). SOX načti v nastavení foobaru do DSP manageru a nakonfiguruj. Výstup nastav v OUTPUT a dej Device: KS juli@audio (to je ten kernel streaming), output format 32 bit. Pak pust mp3 ve foobaru a zkontroluj, zda v panelu zvukovky se zobrazuje tech 96 kHZ. Tohle nastaveni dava u tehle zvukovky nejlepsi vysledky.

pbehal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od pbehal »

OK dík za radu hned se na to vrhnu.

PavelN
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od PavelN »

Ahoj, díky za rady.
Zkoušel jsem kernel, ale při puštění skladby mi to hodilo hlášku: Unrecoverable playback error: KS output error: error opening device
když tam dm DS Audio Juli@, tak to hraje, ale neukazuje při přehrávání 96 kHz. Můžeš prosím poradit?

Odpovědět