//trochu se zpožděním, nějak hektický závěr prázdnin, za rady každopádně díky!
S499_1023 píše:Mám z pohledu citlivosti, odolnosti proti rušení a zvuku špičkový tuner Grundig T 4 ale designem se bohužel vymyká čemukoliv jinému.
Je to takový ošklivý káčátko

.
Pesi píše:no, nevim . jak tak koukam na tu yamahu - podobnou mam doma ( blbej příjem) a šla jak se říká do kouta (pravda, je to nižší číslo, ale stejně) - na grundig T35 se nechytá ( resp. tady skoro nic nechytá

). Měl jsem tu i jiné tunery a receivery od grundigu (staré) a všechny do jednoho byly příjmově lepší než ta yamaha - a ne, neni rozbitá ...
Grundig... by mě nikdy nenapadlo že tahle firma dělala i nějakou zajímavou elektroniku, Grundig jsem měl spojený spíš s lepším větnamce - no, každý den se člověk naučí něco nového

.
darken76 píše:KT 980F se vyráběl od roku 83 a v katalozích se objevoval,ještě po roce 90,to myslím o něčem svědčí

.
Minimálně o tom, že první kusy budou starší než já

. Ale docela mě odrazují ty "šoupací potenciometry", u takhle starého přístroje jim příliš nevěřím (a výměna je v podstatě nemožná).
Všichni zmiňujete hlavně citlivost, asi bych měl upřesnit že tuner je hlavně pro manželku a pokud na něm půjdou naladit stejné stanice jako na "kuchyňském tranizistoráku za 300Kč s 50cm teleskopickou anténou" bude to stačit - předpokládám že horší to být nemůže?
Jinak se ještě ±do limitu vejde
TECHNICS ST-GT550, fajn že umí alespoň názvy stanic (ikdyž zase design nic moc).