Gramofon a zesilova: prosim o radu
Re: Gramofon a zesilova: prosim o radu
Dovolil bych si Lechosi připomenout AIWU AP 2200, DD poloautomat, tobě, jako Tuzexovému znalci poměrů před "velkým třeskem ", který slouží jednomu muzikantovi z bývalé kapely Věry Špinarové dodnes.
neznám sice ale dík za tip furt se něco učíme
Ahoj,diky! Ja rozhodne nechci davat Sanyo pryc... Mam ho pres pul roku a spokojenost. Ale nejake doplneni automatem, to bude maximalni spokojenost....
)
Kdybyste nekde zahledli zajimavy inzerat, prosim poslete.... Dobrou.

Kdybyste nekde zahledli zajimavy inzerat, prosim poslete.... Dobrou.
Od decembra prešlo už pol roku? To mi z danového zabudli poslať peniaze 

Cas je relativni.... je funkci rychlosti.... takze kdyz mas takovy fofr jako ja, bezi cas pomaleji, takze minuta pro tebe jsou skoro dve pro me.... 

https://www.google.cz/search?q=aiwa+ap+ ... =742&ved=0
ahUKEwj_uJHcldDLAhVkEHIKHbzzCiYQyjcIJQ&ei=5BDvVv-2JeSgyAO856uwAg#imgrc=Ey_EzPGQyx7sbM%
Osobně jsem používal tuto točnu se základním osazením.Experimenty s přenoskama v kamenné době vinylu v tehdejší ČSSR byly omezené,kromě SHURE IV.Zajímavý by byl názor místních anologových guru typu ostravského efičáka,na přenosky US provenience Stanton a Pickering,když tady slýcháme pořád o Ortofonech a Sumiko,jakožto o svatých grálech a vůbec srovnání dnešního vysokého konce versus vysokého konce před 40 lety,jak se vývoj zvukově posunul?Mezi řádky pár zasvěcených jsem zaznamenal určitou skepsi.Tak jak se na to díváte?
ahUKEwj_uJHcldDLAhVkEHIKHbzzCiYQyjcIJQ&ei=5BDvVv-2JeSgyAO856uwAg#imgrc=Ey_EzPGQyx7sbM%
Osobně jsem používal tuto točnu se základním osazením.Experimenty s přenoskama v kamenné době vinylu v tehdejší ČSSR byly omezené,kromě SHURE IV.Zajímavý by byl názor místních anologových guru typu ostravského efičáka,na přenosky US provenience Stanton a Pickering,když tady slýcháme pořád o Ortofonech a Sumiko,jakožto o svatých grálech a vůbec srovnání dnešního vysokého konce versus vysokého konce před 40 lety,jak se vývoj zvukově posunul?Mezi řádky pár zasvěcených jsem zaznamenal určitou skepsi.Tak jak se na to díváte?
Kromě zmíněné přenosky Shure M75 ES skoro nic jiného tenkrát u nás nebylo, vzácně JVC Z4S (paradoxně levnější než Tesla VM....) a Nec do gramce P325 E (dovoz ČSSR) nedávno se tu na fóru probíral...
potrebuji-poradit/reminek-pro-gramofon- ... 14755.html
z Polska pašované MF101 (lic. Tenorel) a Akai co bratři ve zbrani Maďaři vkládali do svého audio kombajnu Videoton.
potrebuji-poradit/reminek-pro-gramofon- ... 14755.html
z Polska pašované MF101 (lic. Tenorel) a Akai co bratři ve zbrani Maďaři vkládali do svého audio kombajnu Videoton.
Ahoj po delsi dobe!!
Prosim, kde kupujete prenosky? Je nejaky spolehlivy audioshop (Praha), nebo internetovy obchod?
Mate nekdo zkusenost s autiotechnika AT100 versus Ortofon 2mred? Redku jsem mel a libila se mi. Ted 2mbronze je hodne prisna a na starsi muziku neprijemne reze do usi... tak do stare tesly jsem si chtel koupit zase 2mred, ale nekde jsem pochytil, ze audiotechnika at 100 je o mnoho lepsi nez 2mred.... tak nevim.
Predem dikec za rady. Ondra
Prosim, kde kupujete prenosky? Je nejaky spolehlivy audioshop (Praha), nebo internetovy obchod?
Mate nekdo zkusenost s autiotechnika AT100 versus Ortofon 2mred? Redku jsem mel a libila se mi. Ted 2mbronze je hodne prisna a na starsi muziku neprijemne reze do usi... tak do stare tesly jsem si chtel koupit zase 2mred, ale nekde jsem pochytil, ze audiotechnika at 100 je o mnoho lepsi nez 2mred.... tak nevim.
Predem dikec za rady. Ondra
sakra chlape, v Práglu nemůže bejt problém něco sehnat, i výměnu umožní když nesplní očekávání, zásilkový e-shop je 50% podvod, zajíc v pytli a složitá reklamace