Gramofon a zesilova: prosim o radu

Dotazy a žádosti o radu co nakoupit, vylepšit, změnit ve vašich sestavách, ...
Odpovědět
hidefan
Kontaktovat uživatele:

Re: Gramofon a zesilova: prosim o radu

Příspěvek od hidefan »

Dovolil bych si Lechosi připomenout AIWU AP 2200, DD poloautomat, tobě, jako Tuzexovému znalci poměrů před "velkým třeskem ", který slouží jednomu muzikantovi z bývalé kapely Věry Špinarové dodnes.

lechos
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od lechos »

neznám sice ale dík za tip furt se něco učíme

Óňa
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Óňa »

Ahoj,diky! Ja rozhodne nechci davat Sanyo pryc... Mam ho pres pul roku a spokojenost. Ale nejake doplneni automatem, to bude maximalni spokojenost.... :))
Kdybyste nekde zahledli zajimavy inzerat, prosim poslete.... Dobrou.

MB
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od MB »

Od decembra prešlo už pol roku? To mi z danového zabudli poslať peniaze :mrgreen:

Óňa
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Óňa »

Cas je relativni.... je funkci rychlosti.... takze kdyz mas takovy fofr jako ja, bezi cas pomaleji, takze minuta pro tebe jsou skoro dve pro me.... ;)

hidefan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od hidefan »

https://www.google.cz/search?q=aiwa+ap+ ... =742&ved=0
ahUKEwj_uJHcldDLAhVkEHIKHbzzCiYQyjcIJQ&ei=5BDvVv-2JeSgyAO856uwAg#imgrc=Ey_EzPGQyx7sbM%
Osobně jsem používal tuto točnu se základním osazením.Experimenty s přenoskama v kamenné době vinylu v tehdejší ČSSR byly omezené,kromě SHURE IV.Zajímavý by byl názor místních anologových guru typu ostravského efičáka,na přenosky US provenience Stanton a Pickering,když tady slýcháme pořád o Ortofonech a Sumiko,jakožto o svatých grálech a vůbec srovnání dnešního vysokého konce versus vysokého konce před 40 lety,jak se vývoj zvukově posunul?Mezi řádky pár zasvěcených jsem zaznamenal určitou skepsi.Tak jak se na to díváte?

lechos
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od lechos »

Kromě zmíněné přenosky Shure M75 ES skoro nic jiného tenkrát u nás nebylo, vzácně JVC Z4S (paradoxně levnější než Tesla VM....) a Nec do gramce P325 E (dovoz ČSSR) nedávno se tu na fóru probíral...
potrebuji-poradit/reminek-pro-gramofon- ... 14755.html
z Polska pašované MF101 (lic. Tenorel) a Akai co bratři ve zbrani Maďaři vkládali do svého audio kombajnu Videoton.

Óňa
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Óňa »

Ahoj po delsi dobe!!
Prosim, kde kupujete prenosky? Je nejaky spolehlivy audioshop (Praha), nebo internetovy obchod?
Mate nekdo zkusenost s autiotechnika AT100 versus Ortofon 2mred? Redku jsem mel a libila se mi. Ted 2mbronze je hodne prisna a na starsi muziku neprijemne reze do usi... tak do stare tesly jsem si chtel koupit zase 2mred, ale nekde jsem pochytil, ze audiotechnika at 100 je o mnoho lepsi nez 2mred.... tak nevim.
Predem dikec za rady. Ondra

lechos
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od lechos »

sakra chlape, v Práglu nemůže bejt problém něco sehnat, i výměnu umožní když nesplní očekávání, zásilkový e-shop je 50% podvod, zajíc v pytli a složitá reklamace

Odpovědět