Dobry vecer,
potreboval bych trochu poradit -
zbavuji se Tesly NC450 a chtel bych si poridit neco adekvatniho sestave.
Bryston B60R, Tannoy D700, Ri-Audio PH2 phono preamp
Davam prednost bazarovym strojum. Prenoska bude nejspis Nagaoka MP-150/200.
Diky!
Gramofon okolo 800€
Re: Gramofon okolo 800€
Co od gramofonu očekáváš?
Má to být manuál, či poloautomat, nebo automat?
Belt drive, nebo Direct drive?
Má to být manuál, či poloautomat, nebo automat?
Belt drive, nebo Direct drive?
- Dinosaurjr
- Kontaktovat uživatele:
- Vybavení
A co talíř a jaké ramínko? Bude umístění na konzoli na zdi?
U tohoto chlapíka nájdeš repasované a luxusne vyzerajúce gramce rôznych konštrukcíí a dizajnov aj v tvojej cenovke:
https://www.bazos.sk/hodnotenie.php?mai ... jmeno=Andy
Či je cena adekvátna kvalite, si naozaj netrúfam posúdiť. Minimálne ako inšpirácia to môže poslúžiť.
https://www.bazos.sk/hodnotenie.php?mai ... jmeno=Andy
Či je cena adekvátna kvalite, si naozaj netrúfam posúdiť. Minimálne ako inšpirácia to môže poslúžiť.
Yamaha PF 800
Akai AP 004
(oba jsou historické automaty, řemínek (belt-drive)
Akai je dvojmotorový)
Akai AP 004
(oba jsou historické automaty, řemínek (belt-drive)
Akai je dvojmotorový)
Důvod?
Tesla uz neni v nejlepsim stavu, talir lehce prohnutej, 45ot nejede, motorek obcas vypina a potrebuje odpocinek. nechce se mi do toho davat ani korunu, ackoliv je to vizualne krasnej stroj. Prenoska - Sumiko Pearl na tuhle sestavu nestaci, jehla je akorat u konce a davat neco novyho na kulhajici talir, nene.
Ocekavam hlavne, aby to dobre hralo. Jestli to bude reminek, nebo direct drive, to je mi asi jedno. Gramofon mam na vestaveny polici ve vyklenku na zdi. Predstavoval bych si zkratka nejakej tezsi gramofon z 80. let, kde nebude problem sehnat nahradni dil.
Pripadne, pokud si nekdo mysli, ze ma smysl si kupovat radsi treba planar 3, tak to klidne pojdme rozvest.
Diky!
Ocekavam hlavne, aby to dobre hralo. Jestli to bude reminek, nebo direct drive, to je mi asi jedno. Gramofon mam na vestaveny polici ve vyklenku na zdi. Predstavoval bych si zkratka nejakej tezsi gramofon z 80. let, kde nebude problem sehnat nahradni dil.
Pripadne, pokud si nekdo mysli, ze ma smysl si kupovat radsi treba planar 3, tak to klidne pojdme rozvest.
Diky!
Právě ty náhradní díly a také celkový stav gramofonu jsou kritéria, která mluví proti.
Investoval bych raději do nového, třeba i o fous víc.Rega ale není to nejlepší.
Raději například Elac Miracord 60 a osadit vzpomínanou přenoskou Nagaoka MP 200 (je výborná), nebo třeba Projekt Classic Evo.
Vyjde to sice trochu dráž, ale jsou s plnou zárukou.
Investoval bych raději do nového, třeba i o fous víc.Rega ale není to nejlepší.
Raději například Elac Miracord 60 a osadit vzpomínanou přenoskou Nagaoka MP 200 (je výborná), nebo třeba Projekt Classic Evo.
Vyjde to sice trochu dráž, ale jsou s plnou zárukou.