Infinity Reference 61 MKII
Infinity Reference 61 MKII
Zdravim, mam zosik HK 5550, momentalne nim pohanam Behringer B2031P, ktore mam u PC ako near-field riesenie. Rad by som vsak presedlal na room-field riesenie tvorene prednymi stlpmi, sucasne monitory by som umiestnil do zadu ako rear v pripade 5.0 modu. Mozete mi doporucit tieto Infinity bedne ako zaklad, ktory neurazi? A su tieto bednicky v zachovalom stave hodne 6 tisic, alebo je to premrstena cena? Diky za nazory.
Re: Infinity Reference 61 MKII
Rad bych te (malinko) opravil.
Pravdepodobne nemas ZESILOVAC “HK 5550” ale RECEIVER “AVR 5550” ze?
Stare “Harmany” totiz pomerne dobre znám (a mam rád), zesilovac “HK 6500” jsem nekolik let vlastnil.
Ve sve dobe (a za tu cenu) byl naprosto spickový, ani jejich tehdejsí receivery se ale nemeli za co stydet...
“61-ky” Infinity nejsou vubec sparne reproduktory a pokud jsou v dobrem stavu, rozhodne (
) nijak “neuzazí” a urcite nadelaji “víc parády” nez tvé soucasné “Behringerky”.
P.S.: (Pokud jsou opravdu ve slusném stavu) povazuji cenu 6.000Kc za primerenou.)
Pravdepodobne nemas ZESILOVAC “HK 5550” ale RECEIVER “AVR 5550” ze?
Stare “Harmany” totiz pomerne dobre znám (a mam rád), zesilovac “HK 6500” jsem nekolik let vlastnil.
Ve sve dobe (a za tu cenu) byl naprosto spickový, ani jejich tehdejsí receivery se ale nemeli za co stydet...
“61-ky” Infinity nejsou vubec sparne reproduktory a pokud jsou v dobrem stavu, rozhodne (
P.S.: (Pokud jsou opravdu ve slusném stavu) povazuji cenu 6.000Kc za primerenou.)
Diky za info.. Ano, HK5550 je velmi slusna masinka(PC 40k), so zvukom som naozaj spokojny. Poucka o receivery nebola vobec nutna, viem, co to je
a iste uznas, ze receiver je zaroven zosilovacom 
Este chvilu popremyslam, ale asi ich skusim.. Prinajhorsom posuniem dalej
Este chvilu popremyslam, ale asi ich skusim.. Prinajhorsom posuniem dalej
Ta "poucka" nebyla primo o receiveru ale o tom, ze se "nejmenuje" "HK 5550" ale "AVR 5550".
Oznaceni "HK" maji jen zesilovace...
(Starsi modely mely "PM"
)
...a ze kazdy receiver ma take zesilovac je naprosto logicke, jinak by to byl "jen" Tuner!
Oznaceni "HK" maji jen zesilovace...
...a ze kazdy receiver ma take zesilovac je naprosto logicke, jinak by to byl "jen" Tuner!
to samozrejme viem, slovickarime tu kvoli 3 chybajucim pismenkam.. 
Slovickarenie?
Tri pismenka sú privela....nekedy postaci uz aj len JEDNO!

(Sorry za
.)
Tri pismenka sú privela....nekedy postaci uz aj len JEDNO!

(Sorry za
ja vim, chtel jsem jen, aby kolega Spirit pochopil, jakou vahu muze mit ba i jen jedine pismenko... 
..nekomentujem 
Bedne som vzal nakoniec za 5.5k, snad budem spokojny
Bedne som vzal nakoniec za 5.5k, snad budem spokojny