Integrovaný zesilovač
Re: Integrovaný zesilovač
Dobrý den všem, dovolím si mít stejný dotaz - jaký zesilovač byste doporučili k reproduktorům JM lab Electra 926?? Doteď jsem měl repro B&W 703 a hrál jsem to na Rotel RB 1080 a RC 1090... Děkuji moc za rady.
- PítrsPraha
- Kontaktovat uživatele:
- Vybavení
Re: Integrovaný zesilovač
Měl jsem tyhle bedny několik let. Nejdřív s NADem C375, pak Parasound Halo Integrated a nakonec chvíli s dělencem Parasound P5/A21.
Nepíšeš nic podrobnějšího, tak není co radit. Záleží na zbytku sestavy, akustice, tvém vkusu hudebním i zvukovém a samozřejmě rozpočtu. Bedny mají typický Focalovský zvuk téhle éry, tzn. s nevhodným párováním se zbytkem sestavy může být dominantnější středovýškové pásmo a bedny působit uřvaně.
S Parasoundem Halo Integrated byly výtečný. Nebál bych se ani novinky Marantz Model 30, zajímavý by mohl být Hegel H190. A určitě i mnoho dalších...
Nepíšeš nic podrobnějšího, tak není co radit. Záleží na zbytku sestavy, akustice, tvém vkusu hudebním i zvukovém a samozřejmě rozpočtu. Bedny mají typický Focalovský zvuk téhle éry, tzn. s nevhodným párováním se zbytkem sestavy může být dominantnější středovýškové pásmo a bedny působit uřvaně.
S Parasoundem Halo Integrated byly výtečný. Nebál bych se ani novinky Marantz Model 30, zajímavý by mohl být Hegel H190. A určitě i mnoho dalších...