Jak být spokojen se svými audiomožnostmi?
Re: Jak být spokojen se svými audiomožnostmi?
V externých DA prevodníkoch sa veľmi nevyznám (potrebujem prepojiť staré komponenty z prelomu storočia- CD player Technics SL-PG 4 a AV receiver Technics SA-DX 950 a zlepšiť tak zvuk z CD) a dali ste mi tip...ale uvažujem nad niečím európskym, pretože k čínskym súdruhom nemám dôveru
... a pozdáva sa mi niečo takéto: https://www.l-e.sk/pro-ject-dac-box-e-cerna
Podľa mojich informácii je výroba v Českej republike, dokonca vraj nejaké modely montujú aj u nás na Slovensku. Preto poprosím skúsenejších ,znalejších a múdrejších o názor.
Podľa mojich informácii je výroba v Českej republike, dokonca vraj nejaké modely montujú aj u nás na Slovensku. Preto poprosím skúsenejších ,znalejších a múdrejších o názor.
SL-PG4 má Toslink, takže to jednoduše propojíš optickým kabelem a CD používaš jako transport. Ten Pro-Ject má starší levné čipy s údajně plochým zvukovým projevem. Oproti tomu S.M.S.L má novější dražší čip s "analogovějším" zvukem. A pokud do USB-C připojíš počítač, můžeš ho používat jako zvukovou kartu - i tady je velice dobře hodnocen. Na stránkách je ke stažení SW.
OK,dík za radu a vysvetlenie. Tak sa lepšie pozriem na tie S.M.S.L prevodníky ,keď máš s nimi také dobré skúsenosti, tak niečo na tom asi bude. Ešte raz vďaka.
Mám S.M.S.L su-1 za tu cenu vynikající. Zvukově se vyrovná mnohem dražším. Doporučuji.
Už jseš na tomhle fóru dost dlouho,že bys mohl vědět,že už to dáááávno neplatí.kvičko napsal :
ale uvažujem nad niečím európskym, pretože k čínskym súdruhom nemám dôveru
Přesně tak. Navíc kvalita šla hodně nahoru, oproti minulosti.