Jaký gramofon do 10tis.
Re: Jaký gramofon do 10tis.
Jestli má pořádný CD přehrávač, tak si nekoupí laciný gramofon, ne?
Ten by digitál nepřehrál.
Ten by digitál nepřehrál.
Ne ne
Radši se vykašli na laciný CD přehrávač a raději si kup
pořádný gramofon...

Radši se vykašli na laciný CD přehrávač a raději si kup
pořádný gramofon...

Jasně Buniku.
Nebo tak.
Nebo tak.
- sostakovic
- Kontaktovat uživatele:
Vykašli se na všechna ta moudra a kup si jakýkoliv gramofon, používej ho, poslouchej.
I relativně levný gramofon hraje...
Možná bych se zamyslel nad nutností automatického vypínání. Nejdříve jsem to také požadoval. Nechal jsem si poradit, koupil gramec bez vypínání a jsem naprosto spokojen. Je to přeci jen komplikace, která není nutná. Už bych autostop nechtěl. Gramec je nejlépe poslouchat soustředěně, pak není autostop vůbec potřeba.
I relativně levný gramofon hraje...
Možná bych se zamyslel nad nutností automatického vypínání. Nejdříve jsem to také požadoval. Nechal jsem si poradit, koupil gramec bez vypínání a jsem naprosto spokojen. Je to přeci jen komplikace, která není nutná. Už bych autostop nechtěl. Gramec je nejlépe poslouchat soustředěně, pak není autostop vůbec potřeba.
Tak nyní mě již uniká, kdo vlastně shání gramofon.....................
- sostakovic
- Kontaktovat uživatele:
To je celkem jedno...

Sháním já a zřejmě i ten, co zde založil toto vlákno.
Jinak sostakovicova rada je presne ta, jak to i já vidím - a tak jsem si objednal ten zde tolikrát doporučovaný RPM 1.3 s 2M Red - inu, jsem zvědav!

Vlákno jsem založil já.A mezník je 13.9 2010.Pak už se ptá novej zájemce.Taky jsem mu poslal SZ.A doufám že ji využil.Skrytá reklama...díky Ef a Re.................

Ty nevíš, že se máš obrátit na zástupce pro náš trh - AQ?
http://www.aq.cz/o-firme/
Kde to zase nakupuješ...
http://www.aq.cz/o-firme/
Kde to zase nakupuješ...
JO. Nejlepší gramofony jsou od firmy Project. Kdo nečte HiFinazory.cz, ten to nemůže vědět.
Hm, teď zase uniká mně, kdo tu ke komu mluví..

to wyvern :
v klidu.
Jak Peer, tak Fox trpí obsedantně-kompulzivní poruchou své osobnosti a při čtení slov "Project", nebo "Renown" musí reagovat.
To, že level jejich reakce odpovídá jejich mentální úrovni, je druhá věc. Ignoruj to, to je nejlepší co můžeš udělat.
v klidu.
Jak Peer, tak Fox trpí obsedantně-kompulzivní poruchou své osobnosti a při čtení slov "Project", nebo "Renown" musí reagovat.
To, že level jejich reakce odpovídá jejich mentální úrovni, je druhá věc. Ignoruj to, to je nejlepší co můžeš udělat.
http://cgi.ebay.de/Linn-Basik-Tonarm-Ak ... b3a8eb2e#h
Stojí za zmínku se zeptat, jestli posílá do ČR. Pro Němce to většinou nebývá problém.
Měl by jsi na dlouho vystaráno.
Stojí za zmínku se zeptat, jestli posílá do ČR. Pro Němce to většinou nebývá problém.
Měl by jsi na dlouho vystaráno.
to Fox:
to by mohl být dobrý tip!
to by mohl být dobrý tip!
Vážené kolegium,
tak už se mi doma skví RPM 1.3 - je to opravdu krásný stroj! Sestavení proběhlo docela hladce. Jediné na co bych se chtěl zeptat: jakou silou má působit to antiskatingové závažíčko, mám-li přenosku 2M Red? V manuálu se psalo akorát o doporučené hodnotě pro OM 3e.
tak už se mi doma skví RPM 1.3 - je to opravdu krásný stroj! Sestavení proběhlo docela hladce. Jediné na co bych se chtěl zeptat: jakou silou má působit to antiskatingové závažíčko, mám-li přenosku 2M Red? V manuálu se psalo akorát o doporučené hodnotě pro OM 3e.