Jaký Subwoofer ke stereu
Jaký Subwoofer ke stereu
Zdravím jaký by jste hifimagové doporučili subwoofer ke stereu ?
Re: Jaký Subwoofer ke stereu
Používám 2ks Sumiko S.9 , podle mě mají super poměr výkon/cena. Je to klon REL T9i.
Dnes už se dají sehnat pouze jako bazar protože se nové prodávají už pod značkou Sonus Faber Gravis za cca 33tis. Tzn. nové logo dost zvedlo cenu.
Dnes už se dají sehnat pouze jako bazar protože se nové prodávají už pod značkou Sonus Faber Gravis za cca 33tis. Tzn. nové logo dost zvedlo cenu.
- davidhighend
- Kontaktovat uživatele:
Velice dobře hodnocené suby v UK
http://www.bkelec.com/HiFi/Sub_Woofers. ... v9EALw_wcB
http://www.bkelec.com/HiFi/Sub_Woofers. ... v9EALw_wcB
To jsou zajímavé kopie Relu. Jen se mi zdá že to je moc levné. Kvalitní reproduktory něco stojí.
Má zde někdo jejich subwoofer?
Má zde někdo jejich subwoofer?
- PítrsPraha
- Kontaktovat uživatele:
- Vybavení
Jarda66:
Já bych zvolil hnědý.
(promiň, ale jaká otázka.... Nic ve zlém
)
Já bych zvolil hnědý.
(promiň, ale jaká otázka.... Nic ve zlém

Moc obecny dotaz viz. Petulda. Nekdo si poridi subo i k velkemu tripasmu, nekdo ti rekne ze subo do sterea nepatri. Nebo nazor, zda dva nebo radeji jeden za stejnou cenu. Ale jaka cena je tvuj pripad?
Za me REL zapadne vyborne do sestavy diky Speakon pripojeni a dalkou doladis detailni nastaveni. Good luck.
Za me REL zapadne vyborne do sestavy diky Speakon pripojeni a dalkou doladis detailni nastaveni. Good luck.
-
- Kontaktovat uživatele:
- Vybavení
Podobný témata vždycky sklouzávají k tomu, že každý doporučí co sám vlastní. Takže snad jen obecná rada - subwoofer na hudbu pokud možno vždy uzavřený, tedy bez br. A pokud možno co nejdražší, tak jako se všim, nejen v hifi.
K tomu RELu a speakon, nevím co je to za neustále omílanou hloupost, že právě kvůli tomuto připojení dobře zapadne. Použití speakonu nemá žádnej vliv na výborný zapadnutí do sestavy. Dokonce i s každym speakon kabelem to má jinej zvuk. Dobře zapadnout může i subwoofer s reprokabelem s běžnym zakončenim či signálovym kabelem.
K tomu RELu a speakon, nevím co je to za neustále omílanou hloupost, že právě kvůli tomuto připojení dobře zapadne. Použití speakonu nemá žádnej vliv na výborný zapadnutí do sestavy. Dokonce i s každym speakon kabelem to má jinej zvuk. Dobře zapadnout může i subwoofer s reprokabelem s běžnym zakončenim či signálovym kabelem.
kabelguru.cz
Uvažují o tom Rel ti 5
Sumiko je kopie Relu, a je o dost levnější. Problém je že se už asi neprodávají, ale na bazaru by se snad sehnat dal ?
- PítrsPraha
- Kontaktovat uživatele:
- Vybavení
Jarda66:
Ptas se jako bys prisel na forum o autech a polozil otazku "Jake mi mam koupit auto?" a cekal, ze dostanes smysluplnou odpoved.
Bez povedomi o tom, jakou mas sestavu, akustiku, co a proc ti na stavajicim zvuku basu nevyhovuje, co predevsim od subu ocekavas, jakou hudbu poslouchas, jaky zvuk preferujes atd., se zodpovedne da poradit, ze Rel Ti 5 je stejne vhodny i nevhodny, jako jakykoliv jiny sub.
Ptas se jako bys prisel na forum o autech a polozil otazku "Jake mi mam koupit auto?" a cekal, ze dostanes smysluplnou odpoved.
Bez povedomi o tom, jakou mas sestavu, akustiku, co a proc ti na stavajicim zvuku basu nevyhovuje, co predevsim od subu ocekavas, jakou hudbu poslouchas, jaky zvuk preferujes atd., se zodpovedne da poradit, ze Rel Ti 5 je stejne vhodny i nevhodny, jako jakykoliv jiny sub.
Z druhe ruky je REL/Sumiko dobra volba, podle toho co pises jsi s budgetem spis pri zemi a doporucil bych bazar.
Recenzie a merania SW:
- https://data-bass.com/
- https://data-bass.com/
Zmiňované Sumiko S9 je vhodné k domácímu kinu, určitě ne ke stereu. Při použití takového subwooferu vznikají fámy o nemožnosti integrovat subwoofer do sterea. Takovýto opravdu nejde.
Já sám používám BW ASW 800, dospěl jsem k němu po dlouhém hledání. Podíval bych se i po nových řadách SVS. Za málo peněz, hodně subwooferu.
Já sám používám BW ASW 800, dospěl jsem k němu po dlouhém hledání. Podíval bych se i po nových řadách SVS. Za málo peněz, hodně subwooferu.
Zdravím můj dotaz byl velmi obecný
I tak děkuji za všechny komentáře
Jen pro upřesnění:
Místnost - cihlovy dům 4x5 metru
Zesilovač - Vincent 227
Cd přehrávač - Primare cd 32
I tak děkuji za všechny komentáře
Jen pro upřesnění:
Místnost - cihlovy dům 4x5 metru
Zesilovač - Vincent 227
Cd přehrávač - Primare cd 32