Ahoj, vlastnim Monitor Audio RX6 a rad bych prikoupil subwoofer, nemuzu se rozhodnout mezi
Monitor Audio Bronze W10
AQ LABRADOR 422 MKIII
Klipsch R-112SW
Docela me laka AQ LABRADOR 422 MKIII v pomeru cena a vykon
Jaky subwoofer?
-
- Kontaktovat uživatele:
Re: Jaky subwoofer?
Já bych volil firemní Bronze W10. Sladit repro s wooferm tak aby to opravdu k něčemu bylo a nerušilo, to není zas tak jednoduché jak se zdá a míchat zbytečně dvě značky do kupy pokud to není nutné je problém navíc.
- PítrsPraha
- Kontaktovat uživatele:
- Vybavení
Co má být smyslem pořízení subu?
Předpokládám, že ne posílení basového pásma MA RX-6 co se týká objemu, ale jen rozšíření rozsahu basů směrem pod 40 Hz, na kterých RX-6 začínají smysluplně hrát. Pokud je to tak, přikláněl bych se rozhodně ke 12'' subu namísto 10''. A zároveň souhlasím se Sanym, že by bylo ideální zůstat u značky. Nutné to ale není.
Předpokládám, že ne posílení basového pásma MA RX-6 co se týká objemu, ale jen rozšíření rozsahu basů směrem pod 40 Hz, na kterých RX-6 začínají smysluplně hrát. Pokud je to tak, přikláněl bych se rozhodně ke 12'' subu namísto 10''. A zároveň souhlasím se Sanym, že by bylo ideální zůstat u značky. Nutné to ale není.
Výborné jsou subwoofery Proson, za dobré peníze hrají super.
- PítrsPraha
- Kontaktovat uživatele:
- Vybavení
Moje zkusenost s Prosonem byla presne opacna. Mel jsem doma 10'' a sel z toho divnej stejnobas bez definice a razance. Na huhlani u nenarocnyho kina ok, na soustredenej stereoposlech nee.