K Focal Electra 1028, aky zosilnovac? (2)
Re: K Focal Electra 1028, aky zosilnovac? (2)
Da sa to vysvetlit i tak, ze medicasom sa tie ludske schopnosti posunuli dalej a preto je treba zlepsit i zosilnovac.
- PítrsPraha
- Kontaktovat uživatele:
- Vybavení
Základním prostředkem konkurenčního zápolení schopného konkurenta je, že udělá lepší výrobek než ostatní.
Základním prostředkem konkurenčního zápolení neschopného konkurenta jsou pomlouvy, slovní útoky, snaha o dehonestaci alespoň na diskusním fóru, když to nesvede jinak.
Morální odpad.
Základním prostředkem konkurenčního zápolení neschopného konkurenta jsou pomlouvy, slovní útoky, snaha o dehonestaci alespoň na diskusním fóru, když to nesvede jinak.
Morální odpad.
.. zverejnenie normálnych , obvyklých technických údajov. Asi tak...potom sa dá povedať lepší/horší. Inak sú to len prázdne reči. Ale "Pytlík"z Prahy to ani netuší..Základním prostředkem konkurenčního zápolení schopného konkurenta je..
A ten príspevok vyššie bol "úsmev" na ochotou niektorých ľudí nechať sa manipulovať..,
Sranda je, ze stitek ani neni potreba.
Vetsina majitelu vubec nevi, co ma uvnitr krabice zrovna za prototyp.
On tam nějaké údaje má, pravda ne mnoho, ale v tomto případě bych klidně použil známou definici "parametry jsou dostatečně dobré", jako parafrázi na dřívější specifikace RR... zverejnenie normálnych , obvyklých technických údajov. Asi tak...potom sa dá povedať lepší/horší. Inak sú to len prázdne reči.
http://www.sroll.com/
Pro mě je spíš legrační, že někdo jako Jiri, kdo tvrdí, že parametry nejsou důležité a nedá se podle nich orientovat, si nakonec vybere přístroj, který je parametrově na špici.
- Přílohy
-
Naposledy upravil(a) PMA dne 04 říj 2019 14:50, celkem upraveno 1 x.
Pavel Macura Audio
BVa
na to, že jediné co o topologii Sroll zesilovače víš je průměrná hustota osazení součástek na centimetr čtvereční, tak stále pliveš jed a jsi posedlý tím, že máš právo na to, aby ti někdo něco bližšího vysvětloval
na to, že jediné co o topologii Sroll zesilovače víš je průměrná hustota osazení součástek na centimetr čtvereční, tak stále pliveš jed a jsi posedlý tím, že máš právo na to, aby ti někdo něco bližšího vysvětloval

to je graf srollu? na www jsem to neviděl.
Parametry nejsou důležité v případech, že někdo jako ty tvrdí o CA DacMagic jaký je skvělý převodník. Prostě při poslechovém porovnání je všem kdo netrpí hluchotou jasné, že korelace mezi měřením a zvukem evidentně neplatí a něco je asi špatně změřeno.
Na druhé straně u Sroll je poslechové porovnání zcela průkazné a tak nemám důvod nevěřit, že i špičkově měří.
Vám ten DacMagic+ nějak leží v žaludku
Mimochodem, ukažte mi nějaký přístroj, který měří jako krám (viz ten Aqua Acoustic DAC co jsem linkoval) a přitom panuje široká shoda, že hraje výborně, jako panuje u Šrolla.

Mimochodem, ukažte mi nějaký přístroj, který měří jako krám (viz ten Aqua Acoustic DAC co jsem linkoval) a přitom panuje široká shoda, že hraje výborně, jako panuje u Šrolla.
Pavel Macura Audio
- PítrsPraha
- Kontaktovat uživatele:
- Vybavení
Ach tohle černobílé vidění světa....
PMA
podmienky? 1kHz/xxW?/xxohm.. Takých obrázkov mám mraky..
2 Jirí
Hlavne , že si ty spokojný
..Mne to "žily netrhá". Viem čo je možné a čo sú bájky...
podmienky? 1kHz/xxW?/xxohm.. Takých obrázkov mám mraky..
2 Jirí
Hlavne , že si ty spokojný

Se pokládám za pocitáře, ale věc která špatně měří - už bych si ji taky nekoupil. Většinou jsou to nějaké mazátka, medovníky, nafukovače, apod.
.. Jsem v téhle diskusi na straně BVA, PMA. 

Naposledy upravil(a) kychtax dne 04 říj 2019 15:08, celkem upraveno 2 x.
Neškodil by aspoň A/B test, to zaprvé, a zadruhé vůbec nejsou známé vlastnosti celého systému při testu ani kvalifikace přítomných ve schopnosti provést aspoň trochu věrohodný test, minimálně se srovnanými úrovněmi při poslechu. Já vím, pokud by v A/B testu nebyl rozdíl, tak namítnete, že sestava ne dost rozlišovala. Ale to si - víte co.
Pavel Macura Audio
No tak to je fajn. Však my víme, že děláte nejlepší zesilovače na světě

Pavel Macura Audio