Dá. Možná ne hned, ale časem dá. Někde je nutné začít. Např. to chce vědět, na co se zaměřit. Jak si vyložit "argument" (zvolání) "Já to mělo doma" ? Rady takových Mouřenínů jsou mraky. Tzn. že již nemá? A proč již nemá? Jaký asi byl důvod prodeje, co mohlo být špatně? Co si koupil jiného a proč? V prvním dotazu Mircilian píše, že se chce učit rybařit, a ty mu dáváš již ulovenou rybu...kychtax píše: ↑17 led 2021 17:04Dinosaur, takhle sofistikovaně si to začátečník dohromady nedá. Naopak potřebuje konkrétní doporučení, ne obecné rady nebo takové kterým porozumí již sectelejsi hifista. Zesik jsem doporučil protože jsem ho měl doma a slyšel. A bedny slyšel podobné Elacy a byly super. A tyto mají dobrá hodnocení. Nebylo to plácnutí. I ty ACcka jsou dobre, má je známý.
Bedny a zesilovač jsou základ sestavy.
Přidej odkaz na recenzi repro ELAC FS 247 a okomentuj vlastními zkušenostmi. To bude mít největší přínso
To kdyby/ch poslouchal podobné hejhulácké rady, kup si konkrétní repro, tak by finance byly fuč a ani by/ch nevěděl proč a co má/m hledat, kdyby mu/i nesedly a v čem... Přijed mi, že to není rada ale výkřik zoufalosti... (fakt sorry). Sand jako zajímavost pro rozšíření obzorů bych tip vzal. Ale kdyby to bylo podrobněji popsáno tak OK, nebudu nic namítat.
Stávající sestava - nejslabší komponent jsou repro Magnat TEMPUS 55 primárně (levné) repro k DK
Nová sestava - JJ nutný je sehraný tandem: ZESILOVAČ a k němu vhodné reprosoustavy (pokud budou splněny předchozí 2 body).