Dá. Možná ne hned, ale časem dá. Někde je nutné začít. Např. to chce vědět, na co se zaměřit. Jak si vyložit "argument" (zvolání) "Já to mělo doma" ? Rady takových Mouřenínů jsou mraky. Tzn. že již nemá? A proč již nemá? Jaký asi byl důvod prodeje, co mohlo být špatně? Co si koupil jiného a proč? V prvním dotazu Mircilian píše, že se chce učit rybařit, a ty mu dáváš již ulovenou rybu...kychtax píše: ↑17 led 2021 17:04Dinosaur, takhle sofistikovaně si to začátečník dohromady nedá. Naopak potřebuje konkrétní doporučení, ne obecné rady nebo takové kterým porozumí již sectelejsi hifista. Zesik jsem doporučil protože jsem ho měl doma a slyšel. A bedny slyšel podobné Elacy a byly super. A tyto mají dobrá hodnocení. Nebylo to plácnutí. I ty ACcka jsou dobre, má je známý.
Bedny a zesilovač jsou základ sestavy.
Přidej odkaz na recenzi repro ELAC FS 247 a okomentuj vlastními zkušenostmi. To bude mít největší přínso

Stávající sestava - nejslabší komponent jsou repro Magnat TEMPUS 55 primárně (levné) repro k DK
Nová sestava - JJ nutný je sehraný tandem: ZESILOVAČ a k němu vhodné reprosoustavy (pokud budou splněny předchozí 2 body).