Dobrý den,
doma mám gramofonovou desku a chci aby hrála. Našel jsem dva gramofony konkrétně ION Max LP Wood nebo ION Premier LP Black a nevím který je lepší nebo jestli se v této cenové kategorii dá sehnat něco lepšího. budu rád za každou radu ,protože o gramofonech toho nic moc nevím.
Předem děkuji za odpověď a přeji hezký den.
Koupě gramofonu
Re: Koupě gramofonu
Tohle je opravdu kouzelný dotaz. Zaujala mě hned úvodní věta, mám doma gramofonovou desku a chci aby hrála. Tak mě napadá, co je to asi za muziku když si chci kvůli jedné desce koupit gramofon? Taky jsem popřemýšlel, kvůli které z mých LP bych uvažoval o koupi gramofonu - samozřejmě kdybych přístroj neměl. Vyšly mně tři a rozhodování by bylo těžké. 1. Italienische violinmusik 1600-1750 - Chiara Banchini, Gerhart Darmstat, Alfred Gross. 2. dvojalbum Al Di Meola Splendido hotel. 3. Basie double album - Count Basie big band.
Re: Koupě gramofonu
Kolik ti je let? No já bych řekl, že tohle má ke gramofonu daleko, je to spíš taková hračka, ten dražší má bluetooth, to nepotřebuješ, ale tak účel pro přehrání tvé desky asi splní, když od toho nebudeš očekávat žádný zázrak, hrát to nějak bude, má to zabudovaný repráčky, tak k tomu nemusíš už nic dokupovat a rovnou hrát tvou desku. Můžeš si pak zkusit připojit nějaký lepší repráčky (audio output),koupit další desky a třeba tě to chytí a časem si budeš chtít pořídit něco kvalitnějšího, to už ale budeš muset zainvestovat víc peněz. Je to hezký koníček a každý nějak začínal.